Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53302

NA Hellfire  (2024)

akció | krimi | thriller

#53303

dokumentum

A National Geographic Society idén nyáron az 1921-es tulsai mészárlás feltételezett tömegsírjának feltárását támogatja. Amennyiben sikerül az áldozatok személyazonosságát... több»

Rendező: Dawn Porter

In memoriam Bertha Bulcsu - MMA portré
#53304

életrajzi

„A lendületes, sokszínű életet szeretem, azokat az embereket, akik valamilyen formában a teljességre törekednek, a cselekvő hősöket, akik tengerre szállás előtt nem kötnek... több»

#53305

NA Reloaded 2  (2024)

akció | krimi | romantikus

#53307

NA Lie Hard  (2022)

akció | vígjáték

Hogy lenyűgözze barátnője gazdag szüleit, egy beteges hazudozó 4 millió dollárt vesz kölcsön egy bűnszövetkezettől, hogy megvásárolhasson egy villát. Szerencsétlenségére minden... több»

#53308

NA Saint Habib  (2022)

vígjáték

Habib, a marokkói származású fiatal brüsszeli színész lehetőséget kap, hogy főszerepet játsszon egy Assisi Szent Ferenc életéről szóló filmben. több»

#53310

dokumentum

A magyar vadászok hatására 2021-ben már a horgászok is országos jótékonysági eseményt szerveztek. Filmünk a Pilismaróti-öbölben rendezett horgászverseny történéseit, és az OJH... több»

#53311

dokumentum

Nyugat-Afrika az utóbbi években a muszlim radikalizmus egyik fellegvárává vált. A régióban élő keresztényeknek egyre gyakrabban kell szembenézniük a gyilkos erőszakkal. Azbej... több»

Rendező: Agócs László

#53315

dokumentum

1918 áprilisában, amikor Európában tombolt az I. világháború, egy hevesen fertőző influenza, amelyet tévesen "spanyolnáthának" neveztek, végigsöpört a kontinenseken. Két évig... több»

#53316

dráma

Fiatal lányok tűnnek el sorra egy kisvárosból a sivatagban. A rendőrség és az illetékesek nem foglalkoznak az üggyel. A családok kétségbeesetten próbálnak segítséget kérni,... több»

#53317

történelmi | vígjáték

Georges Clemenceau épp most veszítette el az elnökválasztást az ismeretlen Paul Deschanel ellen, aki idealista és meg akarja változtatni az országot. Egy este azonban Deschanel leesik a... több»

Yellow Brick Road
#53319

animáció | fantasy

Rendező: Leigh Scott

#53320

dokumentum

Óriáspandát ritkán látni a vadonban, filmre venni pedig szinte lehetetlen őket. A különleges műsorban egy fogságban született panda életét kísérhetjük végig az első napjaitól a... több»

Rendező: Jacky Poon