Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53541

dokumentum | sportfilm

Az elmúlt évek folyamán egyre több sportoló vállalta fel a nyilvánosság előtt, hogy LMBTIQ+, sokan azonban a mai napig nem léptek ezzel elő. A profi szcénában többen is lehetnek,... több»

MTv Video Music Awards 2021
#53544

zenés

Az MTV Video Music Awards 2021-ben visszatér New York Citybe, hogy a zeneipar kiválóságai előtt tisztelegjen. több»

#53545

dokumentum

Ez a megrendítő erejű, ugyanakkor az újrakezdéshez életet adó ismeretterjesztő film valós eseményeket dolgoz fel. A helyszín Indonézia nagy szigete, Szumátra. Más állatoktól... több»

#53546

dokumentum

Az alkotók célja az volt, hogy a trianoni békediktátummal kezdődő kisebbségi lét mai hatásait kutatva mutassa be a Kárpátalján élők jogfosztását, az ukrán hatalom... több»

#53547

NA Vera  (2022)

dráma

Vera híres apja árnyékában él, és a római előkelő társaságban sodródik. Amikor egy balesetben megsérül, intenzív kapcsolatot alakít ki egy nyolcéves kisfiúval és annak apjával.... több»

#53548

akció

Egy körözött fiatal nőnek sikerül elszöknie a hatóságok elől, azonban rövidesen egy őrült szadista játékszerévé válik.

Révészek
#53550

NA Révészek  (2021)

dokumentum

A filmben súlyos betegségeket túlélt embereket ismerünk meg, akiket nem megtört a betegség, hanem életcélt adott nekik. Kórházakban, rehabilitációs intézetekben végzik elkötelezett... több»

Rendező: Tóth Péter Pál

#53551

dráma

Szívből jövő film testvériségről, vágyakról, féltékenységről és fiatalságról a véget nem érő trópusi panamai nyárban. több»

#53553

NA Incarnation  (2022)

horror | thriller

A film egy fiatal pár történetét követi, akik az amerikai álmot kergetik, és a legrosszabb rémálmukat valósítják meg, amikor démoni szellemet fedeznek fel új otthonukban. A "mammon"... több»

#53554

Szerb Antalra, a Pendragon legenda és az Utas és holdvilág szerzőjére emlékeznek családtagjai, pályatársai. több»

#53555

dokumentum

Az oroszlánok és a hiénák könyörtelenül küzdenek a húsért, lopás és ölés révén szabályozzák egymást. Ez a kenyai Masai Mara Nemzeti Rezervátumban élő ikonikus ragadozók... több»

#53556

Egyedülálló kollázsfilm, amit többszáz némafilm összevágásával készítettek. Agatha Christie első regényét dolgozza fel, a narrátor szerepében Mácsay Pál hangját hallhatjuk,... több»

Rendező: Lichter Péter

Szereplők: Mácsai Pál

Spivochi
#53557

NA Spivochi  (2024)

dokumentum

E heti adásunkban a SPIVOCHI Choir női énekkart mutatjuk be. A kórus tagjai a háború következtében Magyarországra érkezett nők. Filmünkben egy próba alkalmával mesélnek... több»

Bajkeverő majom: Barlangász-majom
#53558

animáció

Micsodaaa? Egy bajkeverő majom? No, de ne gondoljunk mindjárt rosszra! George, amellett, hogy remekül elszórakoztatja a család összes tagját, rengeteg hasznos információval is megismertet... több»

#53559

dráma

Cédric egy precíziós mechanikára szakosodott vállalatnál dolgozik. A cég vezetése, amelyet egy befektetési alap irányít, katasztrofális. Mivel egy másik alap újra meg akarja... több»

#53560

dráma | életrajzi | fantasy | történelmi

Egy ájtatos nő 40 évet tölt a pusztában, miközben a kísértésekkel, bűnökkel és belső démonokkal küzd.