Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53561

NA Hagen  (2024)

dráma

A Nibelung-saga újraértelmezése, amelynek középpontjában Hagen von Tronje, egy viking áll, aki szövetkezik az ősi istenekkel, és fegyvert ragad egy gátlástalan uralkodó ellen. több»

#53565

NA Good Egg  (2022)

vígjáték

Egy középiskolai drámatanárnő, miután sikertelenül próbálkozott az in vitro megtermékenyítéssel, hogy gyermeke foganjon, kénytelen megfontolni egy nem szokványos... több»

Apple
#53566

NA Apple  (2024)

akció

Rendező: Mauro Borrelli

#53567

romantikus | vígjáték

Az arrogáns Elizabeth vonakodva megy el egy nigériai munkaútra, de ott hamarosan felismeri, hogy az életben vannak fontosabb dolgok is, mint az anyagi javak. több»

#53569

dokumentum

A trianoni békeszerződés kapcsán történészek értekeznek gyakorta arról, hogy politikailag a nagy Trianoni Palotában hozott döntés milyen hatással van Magyarország további sorsára.... több»

Rendező: Horváth Tamás

Szereplők: Blaskó Péter, Kubik Anna

#53572

dráma

Kányádi Sándor a hatvanas évek végén írta a Kétszemélyes tragédia című kamaradarabját, de 1990-ig nem jelenhetett meg Romániában. A dráma az abszurd és a realista nézőpont... több»

A gizai piramis: elérni a csillagokat
#53576

dokumentum

TV-ben (Viasat History, csütörtök 01:33)

A világot lenyűgözte a gizai piramis; megismerjük az archeológia, az egyiptológia és asztrofizika elméleteit és legújabb vívmányait, hogy megfejtsük az ókori egyiptomiak által... több»

Kétéltű
#53577

NA Kétéltű  (2017)

dokumentum

Dokumentumfilm Suba Róbert paralimpikonról. A film egy olyan férfiről szól, akinek hobbija megváltoztatta életét. 1999-ben történt egy súlyos ejtőernyős balesete. Az ugrást... több»

A körtefától a harcmezőig – Petőfi nyomában
#53579

dokumentum

Minden valószínűség szerint Petőfi vágya, megy szerint "Ott essem el én a harc mezején", az 1848-49-es forradalom és szabadságharc segesvári csatájában, a fehéregyházi harcmezőn... több»

Rendező: Száva Enikő