Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53901

dokumentum

Ez a dokumentumfilm a II. világháború első afrikai-amerikai egysége, a "Fekete Párducok" történetét meséli el, akik a nácik és saját országuk diszkriminációja ellen is harcoltak. több»

#53902

dokumentum

Megdöbbentő orvosi megfigyelések Kennedy sebeiről: hét orvos, akik a Parkland kórház sürgősségi osztályán dolgoztak, újra összeülnek, hogy megvitassák azt a napot, amelyet egyikük... több»

Rendező: Barbara Shearer

Láthatatlan kötelek
#53903

dokumentum

Fecó lát, szülei vakok. A 19 évet átívelő drámai családportré trilógia harmadik része a film. Ezt megelőzően Fecó sorsának epizódjait Varga Ágota a SZEMÜNK FÉNYE (2004) és a... több»

Rendező: Varga Ágota

#53905

akció | fantasy | kaland

#53906

romantikus

Beth hegedűművész, aki egy visszavonult country sztár lányát oktatja, hogy felkészítse a karácsonyi koncertre. Sean, az apa és Beth a zene erejének segítségével találnak egymásra. több»

Határtalanul – Két keréken a Kárpát-medencében
#53908

dokumentum

Otthonról haza - egy különleges kerékpáros teljesítménytúra, ami a nemzeti összetartozás jegyében született meg. A műsor a dél-nyugati határvidéket érintő szakaszon kíséri el a... több»

Rendező: Mirkó Petényi

#53909

dokumentum | vígjáték

Netflix

Snoop Dogg házigazdaként áll a színpadon, hogy egy fergeteges stand-up estét varázsoljon a nézők elé, amiben olyan humoristák is megszólalnak, mint Katt Williams és Mike Epps. több»

Szereplők: Snoop Dogg

Deadly Due Date
#53911

thriller

Miután újra felveszik a kapcsolatot egy várandós barátnőjükkel, egy pár élete káoszba torkollik, amikor a nő megígéri, hogy örökbefogadhatják a babáját. Viszont sejtelmük sincs,... több»

Hamari Júliát köszöntjük
#53914

életrajzi

Örökös tagság sorozatunkban sajnos nem készült portré Hamari Júlia operaénekesnővel, ezért most ezzel a 2002-ben készült adással mutatjuk be pályáját, óriási sikereit,... több»

Rendező: Kecskés G. László

Szereplők: Batta András

The Jinglebell Jubilee
#53916

romantikus

Egy városvezető gyermekkori barátja segítségét kéri városa karácsonyi jótékonysági rendezvényének rendbetételéhez, miközben a nő nekilát, hogy összehozza őt közeli... több»

#53919

NA All Souls  (2023)

krimi

Egy fiatal bizalmas informátort veszélyes titkos akcióra küldenek. A film kíméletlenül mutatja be a kábítószer elleni háború sebezhető gyalogos katonáit, a fiatal bűnözőket,... több»