Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53881

dokumentum

A dokumentumfilm a Románia erdőiben élő idős emberek nehéz mindennapjait és érdekfeszítő történetét mutatja be, akik világtól való elzártságuk miatt kénytelenek minden... több»

Heidi – Itt a tavasz!
#53882

animáció

Itt a tavasz, Heidi és Nagyapa felmennek a hegyre, hogy őszig a kisházban maradjanak. A hegyen van már Peter és a kecskék is, és Heidival a Kristály-tóhoz szeretnének kirándulni. Ám... több»

Rendező: Jérôme Mouscadet

#53883

dokumentum

Disney+

A film lerántja a leplet bolygónk legtiszteltebb és legkarizmatikusabb állatáról, és meghívja a nézőket, hogy együtt utazzanak Ambarral, a fiatal tigrislánnyal, aki a kölykeit neveli... több»

A szenvedélybetegek kezelésbevétele
#53884

dokumentum

Az Emberbarát Alapítvány 30 éve foglalkozik drog- és alkoholfüggő betegek kezelésével, mint közhasznú-nonprofit szervezet. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával... több»

Rendező: Fuchs Máté

#53885

horror

A helyszínelők egy csoportja megpróbál elmenekülni egy gyilkosság helyszínéről, ahol egy ősi démon kísért. több»

A húsvéti harangok titkai
#53887

dokumentum

A harangok hangjai a hétköznapok során egy pillanatnyi megállásra öszönzik az embereket. A kolostorokban élő szerzetesek mindennapi tevékenységét is ez tagolja. Az esküvők,... több»

A nagy szépség: Torinó
#53889

dokumentum

Arisztokratikus, szigorú és elegáns palotáival, fenséges tereivel és barokk építészetével Torino képes minket elbuvölni. A város az Alpok lábánál fekszik, a Franciaország és... több»

Rendező: Roberto Burchielli

Szereplők: Cesare Bocci

#53890

családi

A film Emma történetét meséli el. Ő egy szakácsnő, aki Hawaiira utazik, és találkozik egy szörfoktatóval, akinek az órái segítenek neki, hogy újra talpra álljon, miután egy... több»

#53891

NA Reflect  (2024)

sci-fi | thriller | vígjáték

Öt nő eklektikus utazást tesz Sedona örvényeibe, ahol kénytelenek szembesülni traumatikus emlékeik újraéledésével. több»

#53892

NA Reggie  (2023)

dokumentum | sportfilm

Megismerhetjük a baseball megasztár Reggie Jackson történetét, aki az első ikonikus fekete sportolók egyikeként a méltóságért, a tiszteletért és az asztalnál való helyért... több»

Cápaolimpia
#53893

dokumentum

Testi adottságaik és kivételes képességeik miatt valamennyi cápafajt tisztelet övez, de ki a legjobb közülük? Első ránézésre a nagy fehércápa tűnik a befutónak, de vajon a... több»

#53895

animáció | rövidfilm

Város szélén, utca végén élt egy ember, Lajos. Tudta, hogy a mozgás nagyon fontos, ezért mindennap elballagott a boltba, hogy vegyen magának öt kiló párizsit, hozzá öt liter tejet... több»

#53899

horror | sci-fi | thriller

Egy félresikerült rablás után két férfi egy távoli és élettelen tudományos létesítményben keres menedéket, és akaratlanul felébresztik a bennük lakozó szörnyeteget. több»

#53900

dokumentum

Korzika a vad szépség szigete a Földközi -tengeren! Egy mediterrán sziget tele mágiával! Kristályos hegyi patakok, szurdokok, illatos fenyő- és gesztenyefaerdők világa, egy tengerrel... több»

Rendező: Barbara Puskas