Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Vallásturizmus: A találkozás kultúrája
#53941

Hazánk több mint ezer éve a keresztény Európa része, a vallási értékek olyan tárháza, ami lépten nyomon elbűvöli felfedezőjét. Ez az utazás találkozás Istennel és önmagunkkal... több»

#53942

dokumentum

A film a két éve elhunyt Yann-Fanch Kemener szuggesztív breton énekes életét mutatja be saját elbeszélt történetein keresztül. A breton nyelven megszólalt, általa is gyűjtött dalok... több»

#53943

akció

Egy körözött fiatal nőnek sikerül elszöknie a hatóságok elől, azonban rövidesen egy őrült szadista játékszerévé válik.

Egy keresztre feszítés anatómiája
#53944

dokumentum

TV-ben (Viasat History, csütörtök 01:33)

A Cambridgeshire Fens területén 2017-be folyó közönséges régészeti ásatás szenzációs felfedezéshez vezetett, megtalálták a római keresztre feszítések legjobb állapotban... több»

Rendező: Adam Luria

Szereplők: Helena Wilson

Az utolsó éden: Guyana
#53945

dokumentum

Guyana őserdejeit veszély fenyegeti. Csatlakozzon a vadvilági életet filmre vivő biológushoz, Dan O'Neillhez expedícióján, és ismerje meg az elképesztő vadvilágot, mielőtt még túl... több»

#53946

dokumentum

A második világháború után a munkácsi egyházmegyében élő görög katolikus papok is ugyanazt az üldöztetést szenvedték el, mint a Kárpátokon túl élő hittestvéreik. Romzsa... több»

#53947

dokumentum

Az Egyesült Arab Emírségek felhőkarcolóiról, óriási szállodáiról és kiterjedt szigeti üdülőhelyeiről híres. Ugyanakkor nagyon változatos tájakat és természeti szépségeket... több»

On the Come Up
#53948

dráma | vígjáték | zenés

A történet középpontjában a 16 éves Bri áll, aki minden idők egyik legnagyobb rappere szeretne lenni. A vitákkal szembesülő Bri, akinek a családjára egy kilakoltatási felszólítás... több»

#53949

dokumentum

A természetben gyakran megfigyelhetünk olyan társulások (együttélés, szimbiózis) kialakulását, amelyek sokkolhatnak bennünket. Ilyen társulások nem csak az állatok között, de... több»

Rendező: Petra Lederhilger

#53950

NA Incarnation  (2022)

horror | thriller

A film egy fiatal pár történetét követi, akik az amerikai álmot kergetik, és a legrosszabb rémálmukat valósítják meg, amikor démoni szellemet fedeznek fel új otthonukban. A "mammon"... több»

The Borrowing
#53951

dráma | romantikus | thriller

Rendező: Jason M. Koch

Szereplők: Rolando Davila-Beltran

#53952

dráma | romantikus

Gwen virágkötő egy virág-nagykereskedőnél, és a szimpatikus főnöke, Joey ugyancsak hevesen udvarolgat neki, amit a fiatal nő cseppet sem tart kellemetlennek, sőt! Gwen kapcsolata az... több»

Rendező: Nina Vukovic

Tények a fajok pusztulásáról
#53953

dokumentum

Napjainkban soha nem látott módon csökken Földünkön az élőlények sokfélesége, vagyis a biodiverzitás. Mik a kiváltó okok, mióta tart ez a folyamat, mi az emberiség szerepe... több»

Rendező: Charlotte Lathane

A színes és misztikus húsvéti tojás
#53954

dokumentum

A film bemutatja a szorb, cseh, magyar, svájci, burgenlandi és erdélyi tojásdíszítési technikákat. több»

Rendező: Anita Lackenberger

#53955

Egyedülálló kollázsfilm, amit többszáz némafilm összevágásával készítettek. Agatha Christie első regényét dolgozza fel, a narrátor szerepében Mácsay Pál hangját hallhatjuk,... több»

Rendező: Lichter Péter

Szereplők: Mácsai Pál

Új közjáték – Másokért való emberek
#53956

kísérleti film

Erich Fromm: Az önmagáért való ember című írásának egy részletéből készített kísérleti kisjátékfilmet Andella Mirtill rendező. több»

#53957

animáció

A sorozat Oscar mozgalmas és izgalmas, akcióval, humorral és érzelmekkel teli kalandjait követi nyomon egy különleges utazás során. A fiatal pingvin elindul felfedezni a világot, új... több»

Rendező: Peter Hausner

#53958

dráma

Cédric egy precíziós mechanikára szakosodott vállalatnál dolgozik. A cég vezetése, amelyet egy befektetési alap irányít, katasztrofális. Mivel egy másik alap újra meg akarja... több»