Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53921

NA Kubi  (2023)

akció | történelmi | vígjáték

A film a Honno-ji incidens igaz története, amelyben a híres hadvezért, Oda Nobunagát 1582-ben meggyilkolták egy kiotói templomban. több»

Poláros világ
#53923

dokumentum

Egyes vizuális információk több millió évig segítették a rovarok túlélését, de mi, emberek, elkezdtük a fizikai környezet átalakítását, így az állatok egyre több hamis és... több»

#53924

vígjáték

Európa kis utcája – Rosszcsont Zénó kalandjai
#53925

dokumentum

Zorkóczy Zenóbia (Zénó) öt év németországi tartózkodás után kisfiával hazatér Romániába, székelyföldi falujába, hogy szülőföldjén folytathassa előadói pályáját. Egyedül... több»

#53927

NA Struggler  (2024)

dokumentum

Rendező: Govind Bhana

Szereplők: Randeep Hooda, Hina Khan

#53928

NA The System  (2022)

akció

Amikor egy fiatal katona, aki nemrég tért vissza a háborúból, drogügyletbe keveredik, a hatóságok beszervezik, hogy épüljön be egy hírhedten veszélyes börtönbe, hogy kiderítse, mi... több»

#53929

vígjáték

Amazon Prime Video

Ámor nyilát Suso lőtte ki. A neves kolumbiai humorista megmutatja, hogy a csábító helyzetek, mint a pletyka, az irigység és az ego, sok más mellett, hogyan lehetnek ok a szerelemre is. A... több»

Rendező: Ángel Ayllón

Szereplők: Dany Alejandro Hoyos

#53931

NA Deborah  (2022)

dráma | sci-fi | vígjáték

Egy csapat régi barát felfedez egy ártalmatlannak tűnő eszközt, amely lehetővé teszi számukra, hogy visszatekerjék az időt, de ennek következményei lesznek. több»

Bee Gees
#53933

NA Bee Gees  (2022)

dráma | életrajzi | zenés

A Bee Gees, a trió, amely világszerte közel 220 millió lemezt adott el - ezt a számot aligha tudták utánuk csinálni az elmúlt évtizedek során. Most pedig megismerhetjük a legendás... több»

Rendező: Kenneth Branagh

#53936

NA Brick Force  (2020)

vígjáték

Brick Force rendőr egy őrült idegent üldöz, aki elrabolta volt társa fiát. több»

#53937

dráma | romantikus

Abby megörökölte a Haven étterem és fogadó tulajdonát, de mivel nem képes mindkettőt vezetni, össze kell fognia a forrófejű séffel, Preston Weaverrel, hogy "felrázzák" az ünnepi... több»

#53939

vígjáték

Az Egyesült Államokban három éve letelepedett Gad Elmaleh visszatér Franciaországba, anélkül, hogy be merné vallani a családjának, hogy azért teszi ezt, hogy áttérjen a katolikus hitre. több»