Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53961

dráma

A Tel-Aviv/Bejrút egy történelmi dráma, amely hátterében az 1982-es és 2006-os izraeli-libanoni konfliktusa játszódik. Két család útját mutatja be a határ mindkét oldalán, akiknek... több»

A legdélebbi magyarok
#53962

dokumentum

A film az al-dunai székelyek, azon belül a székelykeveiek egészen sajátságos történetét mutatja be. Kiderül az alkotásból, hogy az ausztráliai nagyváros Melborune és Székelykeve... több»

Rendező: Vojtkó Ferenc

#53963

dráma | krimi | thriller

Az Amerikai gyilkos Jason Derek Brown igaz története alapján készült - a karizmatikus szélhámosból lett partikirály, aki egy sor csalással finanszírozza fényűző életmódját.

#53970

dokumentum

Három rodeós kockáztatja a testét, miközben a szeretett sportágukban versenyeznek egy bajnoki címért. Az egyik férfi, aki huszonöt éves pályafutása végéhez közeledik, tovább... több»

#53972

életrajzi

A fiatalon örökbe fogadott Keyshia Cole nehéz gyermekkorát leküzdve követi álmát, hogy énekesnő legyen. Ahogy a csillaga kezd felemelkedni, Keyshia újra találkozik két nővérével,... több»

#53974

horror

Suzanne áron alul árulja vidéki házát. Az ambíciózus Polly remek befektetési lehetőséget lát benne, és megveszi. Polly és édesanyja hamarosan megtapasztalja a házban lakó gonosz... több»

Windcatcher
#53980

NA Windcatcher  (2024)

családi

Egy ausztrál kisvárosban a tízéves aborigin fiú, Percy Boy, az újonc Keithy Cobb és a temperamentumos Daisy Hawkins valószínűtlen barátságot kötnek, és összefognak, hogy elvegyék a... több»