Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#54041

thriller

Egy baráti társaság egy vadászaton véletlenül elgázol egy nőt, aki egy zsák pénzt cipel. Próbára teszi őket, amikor egy idegen férfi kopogtat be hozzájuk. több»

Des mains en or
#54042

vígjáték

Philippe ismert író, akinek élete zökkenőmentesen zajlott: sebész feleség, magas rangú baráti kör, párizsi villa... És mindenekelőtt a küszöbön álló felvétele az Académie... több»

Janovics Jenő, a magyar Pathé
#54043

dokumentum

Az 1910-es évek eleje: a film még inkább vásári mulatság, mint művészet, mégis sokan a színház jövőjét féltik tőle. Korának legjobb színházigazgatója, Janovics Jenő azonban... több»

Rendező: Zágoni Balázs

#54045

vígjáték

Thierry a családi fotók nézegetésével tölti napjait, amikor felesége, Claire váratlanul közli vele, hogy elhagyja őt. Thierry végső elkeseredésében megkéri Claire-t, hogy ismét... több»

#54047

romantikus

Lisette népszerű énekesnő, aki karácsonyra hazautazni készül. Amikor a média tévesen eljegyzési bejelentésnek tekinti a róla és az exéről készült fotót, a családja ragaszkodik... több»

#54049

horror

A megállíthatatlan Megalodon visszatért, és egy kis halászközösség partjainál egy partra vetett hajó utasaira vadászik. Egy riporternőnek, az operatőrének és néhány tolvajnak... több»

#54052

NA Ashes That Swarm  (2021)

(1)

dráma

A mentálisan sérült Carl megismerkedik Tammyvel, és ez a találkozás mindkettejük életét megváltoztatja.

#54053

dokumentum | rövidfilm

Miközben az amerikaiak a karácsonyi szezonra készülve a bevásárlóközpontok felé veszik az irányt, egy kísérteties árnyék azzal fenyeget, hogy kibontja az ünnep igazi szellemét, és... több»

Rendező: Avi Weider

#54054

életrajzi

A fiatalon örökbe fogadott Keyshia Cole nehéz gyermekkorát leküzdve követi álmát, hogy énekesnő legyen. Ahogy a csillaga kezd felemelkedni, Keyshia újra találkozik két nővérével,... több»

#54055

NA La maison  (2022)

dráma

Emma elhatározza, hogy könyvet ír a szexmunkások világáról, szexmunkásnak jelentkezik a La Maisonba. Emma felfedezi az elidegenedés és az elszigeteltség veszélyeit és érzéseit,... több»

#54056

NA Bardejov  (2024)

történelmi

A holokauszt-túlélő Emil A. Fish története, aki 9 éves volt, amikor családjával együtt a szlovákiai Bardejovban koncentrációs táborba került. több»

#54057

dokumentum

Egykor afrikai vadkutyák sokasága élt az Okavango-mocsárban található Mombo-szigeten, az utóbbi időben azonban drámaian lecsökkent a számuk, s mára a Solo névre keresztelt nőstény... több»

Rendező: Richard Matthews

Az apa ismeretlen
#54058

thriller

Amikor egy középiskolás diáklány randevúzni kezd egy lázadó fiúval egy másik iskolából, a fiatalok rájönnek, hogy valaki tönkre akarja tenni a kapcsolatukat, vagy elrejteni egy... több»