Filmek

Legjobb filmek 1941-től 1950-ig

Saját filmes lista készítése
Út a csillagok alatt - El Camino a Világ Oltárától a Világ Végéig
#54221

dokumentum

Magyar zarándokok Szent Jakab útját, El Camino-ját mutatják be egyéni látásmóddal az alkotók. A „Világ Oltárától”, Fatimától, Santiago de Compostelán keresztül a „Világ... több»

#54222

NA Hagen  (2024)

dráma

A Nibelung-saga újraértelmezése, amelynek középpontjában Hagen von Tronje, egy viking áll, aki szövetkezik az ősi istenekkel, és fegyvert ragad egy gátlástalan uralkodó ellen. több»

#54224

dráma | vígjáték

Netflix

Gimis diákok elhatározzák, hogy filmet készítenek osztálytársuk életéről. Forgatás közben olyan titkok kerülnek felszínre barátjukról, ami megváltoztatja a filmkészítésről... több»

Apple
#54226

NA Apple  (2024)

akció

Rendező: Mauro Borrelli

#54228

NA Hum Dono  (2023)

dráma

Rendező: Aabis Raza

Szereplők: Ahsan Khan, Hira Mani

The Other Woman
#54230

horror | musical | romantikus | thriller | vígjáték

Látlelet egy kórházról – Tétényi-1956
#54231

dokumentum

A Tétényi úti kórház (ma Szent Imre Egyetemi Oktatókórház) ’56 októberében szinte hadikórházzá vált, a Péterfy után talán ide hozták a legtöbb sebesültet. Összesen majd ezer... több»

#54233

dokumentum

Baska Barbara dokumentumfilmje édesapja, Baska József festőművész gyermekkori élményeit eleveníti fel, és a rendező a személyes családtörténetén keresztül mutatja be a... több»

Rendező: Baska Barbara

#54234

dokumentum

Zambia és Zimbabwe határán van egy lenyűgöző természeti jelenség, melyet a helyi őslakosok „Mosi-oa-Tunyának”, azaz „mennydörgő gőzölgésnek” neveztek el. És a név találó... több»

JFK – 24 óra, ami megváltoztatta a világot
#54235

dokumentum

Ez a dokumentumfilm John F Kennedy elnök meggyilkolásának 60. évfordulójára alkalmából mutatja be a nagyközönség számára ritkán látható archív felvételeket a világ minden... több»

Ferenc pápa megválasztása
#54236

dokumentum

Netflix

Ferenc pápa szavai minden hívőhöz eljutnak, a nagyvilágban tett utazásait pedig már nyomon követhetjük. több»

#54238

dráma

Kristine Carlson és férje, Richard ideális életet élnek, együtt megírt könyvük nagy sikert hozott számukra. Azonban amikor a férfi meghal, Kristine lába alól kicsúszik a talaj. több»

Gyógyító sarkvidék
#54240

dokumentum

Miként hat a pszichénkre a természet? És ezen belül is az Északi-sarkvidék? Igaza van azoknak, akik szerint jelentősen, orvosilag kimutathatóan enyhíti a stresszt és a depressziót ez a... több»