Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#54662

rövidfilm

Négy, különböző származású norvég jóbarát találkozik egy bárban néhány italra. Csapdába esnek egy félreértett rasszista társasággal, akik asztalról asztalra járnak. több»

Section Eight
#54663

akció

Miután bosszút áll családja gyilkosain, egy fiatal katonát bebörtönöznek. Szabadulása után azonban egyből egy titkos hivatal igyekszik behálózni őt.

X. Adventer&Fishing IBCC
#54664

A világ legnagyobb pontyfogó versenye 2024-ben is a Balaton körül zajlik. A monumentális verseny minden fontos mozzanatát nyomon követhetik velünk, estéről-estére. Látványos... több»

#54665

dokumentum

Megismerünk egy csapat Anubisz-páviánt, akik az Afrika szívében lévő kenyai Nagy-hasadékvölgyben élnek, és megtanuljuk, mit is jelent majomcsaládba születni. több»

#54666

dokumentum

„Az ősi igazság minden pálos szerzetes tudatában élt. (Te is Magyarország, édes hazám, a pálosokkal fogsz növekedni és ugyanazokkal fogsz hanyatlani.)” Sebestyén Erzsébet közel... több»

Rendező: Czigóth Sándor

#54667

dokumentum

Ebben a rendhagyó alkotásban pár, nem vallásos közegből érkező fiatal ideiglenesen szerzetesnek vonul. Vajon megváltozik ettől az életről és az egyházról való gondolkodásuk? több»

Rendező: Huszár Domonkos

#54668

NA Pursuit  (2022)

akció

Breslin nyomozó kénytelen összefogni Calloway-jel, egy kegyetlen hackerrel, aki épp elrabolt feleségét próbálja megmenteni egy drogkartelltől. Amikor Calloway megszökik a rendőrségi... több»

#54670

dokumentum

Erzsébet királynő és Károly herceg, anya és fiú, uralkodó és trónörökös bonyolult kapcsolatát feltáró dokumentumfilm. több»

#54671

NA Door Mouse  (2022)

dráma

Egy burleszk klubban dolgozó képregényíró egy kollégája segítségét kéri, hogy kiderítse, mi áll a körükbe tartozó fiatal nők eltűnésének hátterében ebben a furcsa neo-noirban. több»

#54672

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilmben megismerkedhetünk a világ második legnagyobb kontinensének élővilágával. Bejárhatjuk a végtelen sivatagokat, esőerdőket és szavannákat. több»

Rendező: Marcus Stotz

Kis terek, nagy ötletek – Izland
#54673

dokumentum

George Clarke építész és Will Hardie mesterember bejárja a világot, hogy megkeresse a legcsodálatosabb kis tereket, amelyek egy-egy országban vagy régióban a hóban és a hó körül... több»

Viszlát, mama! Viszlát, papa!
#54674

dokumentum

A gyermektranszportok története. Ausztria a második világháború előtt. A náci Németország befolyása erősödik, kezdődnek a zsidóüldözések. A szülők az életveszélyessé váló... több»

Rendező: Robert Gokl

#54676

Egy mormon család tökéletes mindennapjainak története.

Nem szabadott sírnunk
#54678

dokumentum

Lidia Maksymowicz történetét meséli el, akit háromévesen az auschwitz-birkenaui táborba küldtek. Az ő esetén keresztül az auschwitz-birkenaui táborban élő gyerekek életét mutatja... több»

Univerzum - Vékony jégen – Expedíció az orosz sarkvidékre
#54679

dokumentum

Manuel Hammelsbeck és Ulrike Hallas filmesek első dokumentumfilmjükben egy egészen különleges szigetet mutatnak be, távol a civilizációtól. Az orosz sarkvidéken, közvetlenül a... több»