Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Fatal Fandom
#54681

thriller

Eden Chase-t követhetjük nyomon, akit majdnem elrabol egy rajongója. A lány a testőr, Jackson Reed segítségét kéri. A férfi azonban, akit eddig a védelmezőjének nevezett, mára... több»

Miss Viborg
#54683

NA Miss Viborg  (2021)

dráma | vígjáték

Nők két generációját láthatjuk egy dán kisvárosban, a 61 éves Solvejt és a 17 éves Kate-et. Találkozásuk valószínűtlen barátságot indít, feltárulnak a múlt sebei, és... több»

#54686

NA Alice  (2024)

horror

Két fiatal nővér felfedezi, hogy a nemrég megvásárolt titokzatos antik lámpa el van átkozva, és egy tragikus balesetben elhunyt lány szellemét tartalmazza. Lucynak és húgának, Samnek... több»

#54689

NA La Espera  (2023)

dráma | fantasy | horror

Eladiót azért bérelték fel, hogy őrizze Don Francisco vadászterületét valahol Spanyolország vidéki részén. A birtok tíz vadászállásból áll, amelyek elég távol vannak... több»

#54694

akció

Egy tudósokból álló csapat versenyt fut az idővel, hogy megakadályozzanak egy természeti katasztrófát. A katasztrófa újabb tragédiák láncolatát indítaná el, amelyek a föld teljes... több»

#54696

horror

Rendező: Marc Hampson

#54698

akció | fantasy | kaland

#54699

dráma

Sam újra kapcsolatba kerül egy gyermekkori barátjával, és egy felejthetetlen hetet töltenek együtt, ahol rájönnek, mi is az igazi élet. több»

#54700

romantikus

Létezik egy kávézó, ami arról híres, hogy ott mindenkire rátalál a szerelem. Amikor egy híresség a kávézóban kéri meg szerelme kezét, de kikosarazzák, a tulajdonosnak cselekednie... több»