Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#54741

vígjáték

Nem kis kalamajka bontakozik ki a karácsonyi ünnepek alatt, miután a gyerekek összetörik a jászol egyik figuráját.

#54742

NA Run  (2024)

dráma

JB egy küszködő író, aki azért harcol, hogy megbüntesse a testét, és elmeneküljön egy mérgező kapcsolat emlékei elől. Csak amikor egy autóban élő férfi kihívja őt, törik... több»

#54744

dokumentum | vígjáték

Netflix

A clevelandi szülővárosában fellépő David A. Arnold a házassági vitákról és a beképzelt gyerekekről viccelődik, miközben bepillantást enged a családja életének kulisszái mögé. több»

Rendező: Malakai

Szereplők: David A. Arnold

Gyertyaláng - Táncszínházi előadás Trianonra emlékezve
#54746

A néptánc-színházi előadás arra a történelmi traumára szeretne méltóképpen emlékezni, amit Trianon jelent a magyarság számára. Azt kívánja megjeleníteni, amire a történelmi... több»

#54747

romantikus

Sawyer kétségbeesetten szingli, és hogy szabaduljon az ünnepi magánytól, készít egy hamis esküvői listát. A barátai megtalálják, és azt gondolják, titokban akar házasodni.... több»

#54749

életrajzi

"Ritkán vagyunk abban a szerencsés helyzetben, hogy egy filmen belül, két időpillanatban - esetünkben húsz év különbséggel - láthassunk és hallhassunk egy nagy művészt muzsikálni,... több»

#54751

horror

Délnyugat-franciaország tengerparti kisvárosban nagy a riadókészültség, miután eltűnt egy szörfös. Hamarosan kiderül, hogy egy cápa garázdálkodik a kikötőben. több»

#54752

dokumentum

Egy nyilvános színház alkalmazottait és színészeit láthatjuk, akiknek sok akadály gördül útjába, amikor elkezdenek dolgozni Shakespeare A windsori víg nők című darabján. több»

Rendező: Rudy Valdez

#54754

NA Crust  (2024)

horror | vígjáték

#54757

dokumentum

A National Geographic Society idén nyáron az 1921-es tulsai mészárlás feltételezett tömegsírjának feltárását támogatja. Amennyiben sikerül az áldozatok személyazonosságát... több»

Rendező: Dawn Porter