Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#54721

animáció

Anya és apa táborozni viszi az erdőbe Lolát, Lucie-t, Hugót és Victort. Amikor a felnőttek vizet keresve eltévednek az erdőben, Lolának kell megnyugtatnia társait, hogy minden rendben... több»

#54722

dokumentum

Gyakran előfordul a fiatalok körében, hogy tudva, -vagy tudtunkon kívül-, drogot fogyasztanak. Az ismeretterjesztő film szakemberek segítségével járja körül, hogy milyen tünetekkel,... több»

#54723

dráma | történelmi

Egy hétéves kisfiú, Amerigo, 1946-ban elhagyja elszegényedett nápolyi családját, és vonatra száll, hogy egy gazdagabb családhoz menjen északra, egy háború utáni kezdeményezés... több»

#54725

thriller

Amikor Carist Dr. Marrick az IVF-kezelés során bántalmazza, világa összeomlik. A vonatsíneken találja meg a férfit, és csapdába ejti a pincéjében, eltökélten, hogy igazságot... több»

#54726

dokumentum

Nincs más fegyver, ami annyi érzelmet kavarna fel, mint a tengeralattjáró; felfedezzük a kezdeteket a 19. század elején, a második világháborúban játszott szerepét, és... több»

#54728

dokumentum

Az állatvilágban számos példát találunk arra, milyen előnyökkel jár, ha a különböző fajok egyedei otthont szereznek vagy készítenek maguknak. Egyesek az építészet mestereivé... több»

A Mount Everest tetején... – Sokféle azonosság
#54729

dokumentum

Voigt Vilmossal beszélget Verebélyi Kincső Voigt Vilmos 2020. január 17-én töltötte be 80-életévét. A folklorisztika, az irodalomtudomány, a skandináv művelődéstörténet, a... több»

Rendező: Tari János

#54730

dokumentum

A film középpontjában az 1968-as csíkszeredai tüntetés áll, amelynek célja a megyeszékhellyé válás volt. A filmben megszólalnak emlékezők, társadalomkutatók és történészek, de... több»

#54734

dokumentum

Egy dokumentumfilm a kígyók fantasztikusan változatos taktikáiról, amelyek segítségével boldogulnak a vadonban. több»

#54735

NA Nanitic  (2022)

rövidfilm

Egy bevándorló család három generációjának története. több»

Rendező: Carol Nguyen

Szereplők: DJ Express, Angelica Pascoe

Öt nap egy atomtengeralattjárón
#54736

dokumentum

A HMS Vengeance egyike annak a négy tengeralattjárónak, amely Nagy-Britannia Trident típusú nukleáris rakétáit hordozza. A tengeralattjárón 160 fős legénység dolgozik, akik a tengeren... több»

#54737

dokumentum

Portré a Los Angeles-i Filharmonikusok zenei és művészeti vezetőjéről, Gustavo Dudamelről.

Inga Lindström: El nem múló szerelem
#54738

romantikus

Maren szörfiskolát akar nyitni Bretagne-ban. Mielőtt ezt megtenné, összeszedi a bátorságát, és elmegy a szülei ezüstlakodalmára. De fogalma sincs arról, hogy mit indít útjára az... több»

Színváltó cápák
#54739

dokumentum

A tudósok hosszú ideje gyanakodnak egy lenyűgöző képességre a nagy fehércápákkal kapcsolatban: feltételezésük szerint a híres ragadozók vadászsikerei mögött részben az áll,... több»

Anka, a hegymászónő
#54740

dokumentum

Anka Duić, egy šibeniki hegymászónő elmeséli, miért Dinara a második otthona, mit jelent számára a hegymászás, és kinek ajánlja a meghódított csúcsokat. több»