Filmek

Legjobb filmek 1911-től 1920-ig

Saját filmes lista készítése
#54861

NA Abnormality  (2022)

dráma | thriller

Egy tébolyult és gyilkos családapa piszkos játékot űz azzal a nyomozóval, aki nővére haláláért akar bosszút állni.

#54862

dokumentum

Minden élőlénynek szüksége van megfelelő ruhára. A természet zseniális anyagokkal és merész szabásvonalakkal dolgozik. Minden stílus megengedett. Az Afrikában honos tobzoska... több»

#54864

dokumentum

A kihalás réme a modern világ mindennapi szomorú valósága. Csak az elmúlt évszázadban több mint 100 madárfaj tűnt el végleg a Föld színéről. A túzokokat is ez fenyegeti.... több»

Rendező: Boas Schwarz, Henry Mix

#54865

dokumentum | vígjáték

Rachel Feinstein önálló stand-up estje. több»

Rendező: Gillian Laub

Szereplők: Rachel Feinstein

Csapda
#54866

NA Csapda  (2020)

életrajzi

A tragikusan személyes történet valódi eseményeken alapul a múlt század ötvenes éveiből. Šárka Maixnerová „Jiřina Štěpničková, szinésznő csapdában“ c. könyve alapján... több»

Cápák inváziója
#54867

dokumentum

Józan ésszel azt hihetnénk, hogy a cápák a tengerben élnek, és annak, aki fél tőlük, elég elkerülnie a strandokat. A helyzet azonban nem ilyen egyszerű: a világ e téren is... több»

Szent Mihály-napi játékok
#54869

animáció

Szent Mihály-napi játékok ad keretet a Schéner Mihály művészete előtt tisztelgő rövid, vegyes műfajú alkotásnak, melyben keverednek egymással az élőszereplős és animációs... több»

Rendező: Szoboszlay Péter

Univerzum - A karácsonyfadíszek kultúrtörténete - Üveggömb, csillagdísz és lametta
#54871

dokumentum

A karácsony nem igazi karácsony karácsonyfa nélkül. A karácsonyfa állítás- és díszítés hagyománya a 19. század elején vált valóra. A pompázatos díszítések tükrözik az adott... több»

Rendező: Anita Lackenberger

#54872

romantikus

Camille Morgana hercegnő egy amerikai főiskolára utazik, hogy megmentse egyetemét egy csereprogram létrehozásával, de ellenállásba ütközik Ben Copeland professzor személyében, aki... több»

#54873

western

Egy határ menti törvénytisztelő egy indián nyomozóval társul, hogy levadásszák a kegyetlen tinédzserekből álló Rufus Buck bandát. több»

#54874

dokumentum

Jim Denevan, az úttörő művész portréja, aki feltalált egy újfajta étkezési módszert. több»

Rendező: Patrick Trefz

Vadvilági édenkertek: Dél-Ázsia
#54877

dokumentum

A Nyugati-Ghátok egy hatalmas, ősi hegylánc. Ezek az erdős hegyoldalak a természet egyik legnagyobb csodájával büszkélkedhetnek. Habár ezek a hegyek India területének csupán 6... több»

#54878

akció | romantikus | thriller

#54880

életrajzi

Egy mohorai lány, akinek színház lett az egész világ… Tolnay Klárinak, a kétszeres Kossuth-díjas színésznőnek, érdemes és kiváló művésznek, a Halhatatlanok Társulatának... több»

Rendező: Varga Zs. Csaba