Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
#55162

dráma

Berlin külvárosában járunk, ahol egy helyi lelkész próbál küzdeni a szenvedélybetegek gyógyulásáért.

#55163

thriller

Thibault, Isabelle és fiuk, Jeremie a Joshua nevű vitorlásukkal útnak indulnak, hogy körbevitorlázzák a világot és új életet kezdjenek. Az Ádeni-öbölben szomáliai kalózok őrzik a... több»

#55164

dráma | életrajzi | zenés

#55165

NA Portré  (2007)

dokumentum

A műsorban különféle izgalmas és érdekes személyes sorsokkal és történetekkel ismerkedhetünk meg. A műsorvezető szerepében Barabás Éva látható. több»

Szereplők: Barabás Éva

Csipke-csodák − A halasi csipkevarrás élő hagyománya
#55167

dokumentum

A szálak fonását, szövését, kötését talán a pókoktól leste el az ember, ezt a tudományt aztán hamar a maga szolgálatába állította. Bizonyára a hölgyek fedezték fel először,... több»

Versenyfutás a gnúkkal
#55168

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

Két maszáj kísérő követi a gnúcsordákat a kenyai Masai Mara ökoszisztémáján át, miközben táplálkoznak, átkelnek folyókon, farkasszemet néznek a ragadozókkal és a legnagyobb... több»

#55169

NA No entres  (2024)

horror

Rendező: Hugo Cardozo

Dr. Pol állatklinikája: Új élet születik
#55170

dokumentum

Dr. Pol és munkatársai számtalan megható és örömteli pillanatnak voltak részesei pályafutásuk során. A különkiadásban orvosaink kölykök, csikók, fiókák, borjak és malackák... több»

„...még a királynak se...
#55173

dokumentum

Tatabánya – Mésztelep hogyan tovább? 2000 ember, 350 család halmozottan hátrányos helyzetben él, évtizedek óta. Az utcán folyik a „lé”, nincs vízvezeték, csatorna, lopják az... több»

Rendező: Téglásy Ferenc

#55174

fantasy | vígjáték

Tündérmese a világ végéről és egy új világ kezdetéről, apokaliptikus komédiával, valamint egy új generáció ártatlanságával és reményeivel. több»

#55175

dráma

Lili és Simon szeretik egymást, de nem élnek együtt. Abel, szerelmük gyermeke két ház között ingázik. Egy nap az élet megkérdőjelezi az életvitelüket... Vajon szerethetik-e egymást... több»

Csillag születik: A válogatás
#55177

A Csillag születik válogatására 4000 ember jelentkezett, akik különféle számokkal, produkciókkal és előadásokkal próbálták meggyőzni a zsűrit, hogy az ő műsoruk érdemli meg a... több»

#55178

NA Placés  (2022)

dráma | vígjáték

Mivel elveszítette személyi igazolványát, Mivel Elias nem tudja letenni a vizsgáit. Nem marad más választása, munkát kell vállalnia, amíg a dolgok rendeződnek. több»

#55180

történelmi

A dokumentumfilm Priamosz aranyának másfél évszázadig tartó útját követi végig a trójai síkságtól egészen egy moszkvai múzeum páncélterméig.  több»

Rendező: Gokce George Ozer