Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#60601

dokumentum

A 15 éves miskolci Kösöntyű Néptáncegyüttest bemutató dokumentumfilm. több»

Cápák a delfinek ellen: A bahamai csatatér
#60602

dokumentum

A Bahamákon élő delfinek több mint 30%-ának van cápaharapásból származó sebhelye. Dr. Mike Heithaus és Valeria Paz három olyan cápafajtól gyűjtött harapásnyomokat, amelyek ezeket... több»

Szereplők: Mike Heithaus, Valeria Paz

#60604

dráma | horror

Egy fiatal nő rájön, hogy meddig hajlandó elmenni a halhatatlanságért, miközben megkapja élete szerepét egy titokzatos színdarabban, amelyet állítólag elátkoztak. több»

#60605

NA Promises  (2022)

rövidfilm

A rövidfilm kelet-ukrajnai orosz invázió legsötétebb oldalát tárja fel, a néző egyúttal bepillantást nyerhet a fegyveres ellenállás mindennapjaiba. több»

Rendező: James Naleski

#60606

misztikus

Reynaldo és Carlitos kapcsolatát károsítja a pandémia, ráadásul kiderül, hogy Reynaldo házában rengeteg sötét titok lappang. több»

Vidrapolisz
#60609

dokumentum

Ha Szingapúrról hallunk, valószínűleg a vidra az utolsó élőlény, ami az eszünkbe jut. Pedig, amint a filmből kiderül, az emberen kívül vidrák is élnek itt bőséggel,... több»

#60610

dráma | vígjáték

Mireille Stockaert magányos és megtört nő. A festészetbe és a költészetbe szerelmes, a namuri Beaux-Arts kávézójában tengődik. Élete megváltozik, amikor úgy dönt, hogy az... több»

#60611

dokumentum | vígjáték

Netflix

Snoop Dogg házigazdaként áll a színpadon, hogy egy fergeteges stand-up estét varázsoljon a nézők elé, amiben olyan humoristák is megszólalnak, mint Katt Williams és Mike Epps. több»

Szereplők: Snoop Dogg

#60612

dráma

Egy bulizós, gondtalan férfi új kihívásokkal szembesül, amikor ikertestvére, egy egyedülálló apa váratlanul meghal, s neki kell gondoskodnia annak főiskolás fiáról.

Rendező: Joe Y. Mora

Szereplők: Jeff Doyle, Jeffrey Wells

#60614

dokumentum | életrajzi

Netflix

A dokumentumfilmben megismerhetjük Eduardo de Filippo életét, aki színészként és drámaíróként is kiemelkedő pályát járt be. több»

Északi történetek vízből, kőből, fából
#60615

dokumentum

Fehér zuhatagok, fekete hegyek, zöld erdők és kék tenger: íme Sognefjord, Európa leghosszabb és legmélyebb fjordja. A Norvégia nyugati partjain 200 km-en elnyúló, közel 1300 méter... több»

#60617

A táncoratórium nem követi szigorúan végig Jézus történetét születésétől a kereszthalálig,hanem összeötvözi Jézusnak,az ember fiának érzéseivel,váteszi vízióival.A több... több»

#60618

19 Reis  (2017)

dráma | életrajzi

Egy filmdráma Recep Tayyip Erdogan, Törökország elnökének életéről. A történet végigkíséri Erdogan gyermekkorának eseményeit, politikai karrierje kezdetén keresztül, egészen... több»

#60619

vígjáték

Schecky Moskowitz hobbija a kabaré. Minden vágya, hogy egyszer kiállhasson a közönség elé, és a - szerinte - bombajó humorával szórakoztassa őket. Álma beteljesülni látszik egy... több»

#60620

családi | sportfilm | vígjáték

Jack Cooper kiváló baseball játékos, habár stílusa kissé közönséges, szókincse rém egyszerű. Egy csapat leszerződteti, ám az első meccsen csúnyán lebőg. Amikor egy új... több»

A Jóbarátokban is Matt LeBlanc kapta a szerethető félnótás szerepét, hát ebben a filmben is kapott egy olyan karaktert, amit más talán nem tudott volna így alakítani. De akkor sem tudom gyengénél jobbra értékelni ezt a sablon filmet. Ha már családi film, akkor persze kell bele egy... több»