Filmek

Legjobb filmek 1981-től 1990-ig

Saját filmes lista készítése
#63381

thriller

Egy újságíró beépül egy vámpírkultuszt imádó titkos társaságba. több»

#63382

thriller

A film a Stan Truman után folytatott nyomozást öleli fel. A Truman által előadott csavaros történet elég hihetetlennek tűnik, ezzel próbálja magyarázni azt a rejtélys éjszakát, amit... több»

Ma este gyilkolunk
#63383

krimi

Csányi Sándor rendezői debütálásában egy színész öregotthon lakóit megrázza az intézmény falai között bekövetkezett titokzatos haláleset...  több»

Rendező: Csányi Sándor

Labdába sem rúgnak
#63384

dokumentum

Juhos Attila FIFA játékvezető egy napja, amikor az év legnagyobb magyar labdarúgóbajnokságát, a BVSC-Ferencváros rangadót vezeti.

Rendező: Pálfi György

#63385

dráma

Egy férfi 35 év után hazatér szülővárosába, és rájön, hogy az emlékei nem teljesen egyeznek a múlt valóságával. több»

Pótvizsga
#63386

NA Pótvizsga  (1996)

játékfilm

Két ember, két életstílus párharca. Mindketten Rómában élnek a hatvanas évek elején, 56-os magyar menekültek. Goldflake - eredetileg Gál - a maga erejéből szerzett mindent.... több»

#63387

krimi | thriller

Sam és családja egy rosszindulatú nyomozó célpontjává válik. A támadások egyre gyakoribbak lesznek, mindeközben azonban sötét titkok kerülnek a felszínre.

#63388

vígjáték

Sébastien egy ellopott videojáték-konzolt próbál eladni Patricknak, azonban a két fiú hamarosan Franciaország két legkeresettebb bűnözőjévé válik. több»

Telefonfülke
#63389

kísérleti film

Egy fiú telefonálás közben elhagy egy virágcsokrot, amit egy lány megtalál.

Rendező: Buk Miklós

A honi hadiipar 100 éve
#63390

dokumentum

A katonák, a hadsereg biztosítása és felszerelése évszázadok óta a védelem alapvető eleme. Az állandó hadseregek felállítása a 18. század eleje óta vált meghatározó... több»

Rendező: Jeli Ferenc

És mégis
#63391

NA És mégis  (1991)

dráma

Magyarország 1989, Nagy Imre és mártírtársai újratemetése után. Zeyk Kristóf újságíró-szerkesztőt fiatal kollégái "lesztálinistázzák" egy televíziós vitaműsorban. Kiborulva... több»

Eszterlánc
#63392

NA Eszterlánc  (1985)

játékfilm

Eszter tizenkét esztendős kiskamasz, szülei elváltak, tanárnő édesanyjával él együtt, aki igyekszik egyenrangú társként enyhíteni a koravén kislány lelki szenvedéseit. Eszter... több»

#63393

dráma

Egy korrupt rendőrtisztet utolér a múltja, amikor az autóját valaki megbütyköli, és arra kényszerül, hogy egy sor követelésnek tegyen eleget. több»

Zappapest
#63394

NA Zappapest  (1991)

dokumentum

Volt egyszer egy rendszerváltásnak nevezett időszak, úgy 20 évvel ezelőtt. Akkor a legtöbben aztgondolták, biztosan remek dolgok történnek majd ezután kis hazánkban. Nos, sok minden... több»

Rendező: Gerebics Sándor

#63395

családi

Tapsikáné elhatározza, hogy öreg korára bevonul az illabereki vadaskertbe. Ahhoz azonban, hogy megvásárolhassa jól védett "ketrecét", pénzre van szüksége. Elhatározza, hogy megválik... több»

Mága Zoltán - Budapesti Újévi koncert
#63396

dokumentum

A Prima Primissima-díjas hegedűművész immár tizedik alkalommal rendezi meg a Budapesti Újévi Koncertet. Mága Zoltán 2018. január 1-jén jubileumot ünnepelt, így minden eddiginél... több»

Amit a BBC látott
#63397

dokumentum

A BBC Panoráma című műsorának forgatócsoportja 1956 októberében Nyugat Magyarországon forgatott. Ezt a kb.16 percnyi anyagot mutatja be a flm. Hallható benne: Wheller,Charles akkori... több»

Rendező: Mérei Anna

Star Trek: Axanar
#63398

akció | kaland | sci-fi

A legendás kapitány, Grath és legénységének története a  Klingon Birodalommal folytatott háború négy éve alatt. több»

Így készült: Szabó István a Zárójelentés című filmje
#63399

Stephanus professzort (Klaus Maria Brandauer) váratlanul nyugdíjazzák. A doktor még nem szeretne elszakadni hivatásától, így elbúcsúzik kórházi kollégáitól, hazaköltözik a... több»

#63400

dokumentum

A józsefvárosi lutheránus egyház lelkésze, Bolba Márta amellett, hogy rendszeresen lát el karitatív feladatokat, a társadalmi egyenlőségben is töretlenül hisz. Lelkészi teendői a... több»

Rendező: Takács Mária

Szereplők: Bolba Márta