Filmek

Legjobb filmek 1981-től 1990-ig

Saját filmes lista készítése
#63481

krimi | rövidfilm

A filmben egy igazságügyi orvosszakértő nyomoz egy bizarr gyilkosságsorozat ügyében, ahol az áldozatok rendőrök.

Sírsz Magyarországért, sírjál! I-II.
#63482

dokumentum

A zámolyi romák 2000. július 24-én a strasbourgi Európai Emberi Jogi Bírósághoz fordultak, hogy állapítsák meg: üldöztetés érte őket Magyarországon. A mintegy félszáz -... több»

Kareki
#63483

NA Kareki  (2016)

vígjáték

Takehiro próbál munkát találni, és végül a vak Risa házitanítója lesz. A kezdeti nehézségek után a két ember között barátság alakul ki.

#63484

dokumentum

A vadvilág leghatékonyabb fegyverei című ismeretterjesztő film az állatvilág védekező eszközeinek természetét, fejlődését, az állatok fegyvereinek működését igyekszik... több»

Tíz falu - egy templom
#63485

dokumentum

A sorozat Bakonyszentlászló templomkertjében fellépő énekmondókat, megzenésített versek előadóit és néptáncosokat mutat be. Tíz magyarok lakta területről származnak a fellépő... több»

Rendező: Márton Géza

#63486

NA Valerie  (2017)

dráma | thriller

John Miller elhagyja a családját, hogy beteljesítse az álmait, de 18 év után semmit sem tud felmutatni. Közben a már felnőtt lánya is bekopogtat az ajtón, hogy segítséget kérjen. több»

#63487

dráma | háborús | történelmi

A film két nővér éltét mutatja be Franciaországban, akiknek életét teljesen tönkretette a második világháború. Kristin Hannah A Csalogány című regénye nyomán. több»

Világbajnok
#63488

dokumentum | életrajzi

Imre boldog. Találkozik az édesanyjával. Méghozzá úgy, hogy megmutathatja, mi minden lakozik benne. Színpadon, színészként láthatja őt az édesanyja. Az intézetben, ahol él,... több»

Z
#63489

NA Z  (2018)

akció | kaland

A nyugati határ ismét felállt és a múlthoz hasonlóan, most is egy hős lesz az, aki igazságot szolgáltat a nép számára. több»

#63490

dráma | fantasy | kaland

Valentina, a tehetséges fiatal írónő legújabb könyvének megírása közben nemcsak a saját múltjával kénytelen szembenézni, hanem egy ősi kultúrát is megismer. több»

A KGB alkonya
#63491

dokumentum

Az eredeti archív felvételekkel gazdagon illusztrált dokumentumfilmben, amely a Kremlben folyó hatalmi harccal és a szovjet politikai rendőrség történetének háború utáni korszakával... több»

Rendező: Tóth T. Tamás

The Wackiest Guns in the West!
#63492

akció | animáció | vígjáték | western

A film története szerint tizenegy idegennek össze kell fognia egy vadnyugati falu megvédésének érdekében, amelyet egy csapatnyi bandita fenyeget. több»

Rendező: Jacob S. Lee

#63493

NA The Trouble  (2020)

vígjáték

Egy lecsúszott korábbi gyermekszínész, Billy Mack keserédes története, aki egy kutyával osztja meg mindennapjait. több»

In memoriam Cziffra György
#63494

dokumentum

Cziffra György a 20. század egyik leghíresebb zongoraművésze. 1956-ban, három éves börtönbüntetés letöltése után - amelyet tiltott határátlépésért róttak ki rá, feleségére s... több»

Untitled Thriller from Travis Z
#63495

horror | thriller

A film története szerint egy fiatal pár egy elszigetelt téli lakba utazik, hogy itt várják gyermekük születését, csakhogy egy szörnű baleset és a heves havazás igencsak megnehezíti... több»

Magukért nem felel senki
#63496

dokumentum

A második világháború befejezése után néhány héttel, 1945. június 18-án Karol Pazur vezette szlovák különítmény több száz magyar nőt és gyermeket mészárolt le a Prevov... több»

Rendező: Tóth Péter Pál

#63497

dráma

A cselekmény középpontjában az afganisztáni háború egyik veteránja áll, akinek egyszerre kell megküzdenie a poszttraumás stresszel és a vele szemben ellenséges fehérekkel.

Party of the Century
#63498

dráma | romantikus

Egy középosztálybeli felvonókezelő és egy naiv nő romantikus kalandba keveredik egymással. több»

#63499

NA Inu-ô  (2021)

animáció | zenés

Egy elátkozott táncos és egy zenész fantasztikus előadásokkal kápráztatja el az embereket. több»

Rendező: Masaaki Yuasa

Stúdióbeszélgetés
#63500

dokumentum

Stúdióbeszélgetés a tetoválásról.

Rendező: Ferenc Judit