Filmek

Legjobb filmek 1981-től 1990-ig

Saját filmes lista készítése
U2: Experience - Élőben Berlinből
#63621

dokumentum

A koncertfilm teljessé teszi az iNNOCENTE + eXPERIENCE élményt. Az eXPERIENCE a korábbi turné folytatása, melynek során a "U2 újra feltalálta az arena show-t" (Rolling Stones). Az... több»

Twice
#63622

NA Twice  (2016)

thriller

Miután egy asszony rengeteg fegyvert talál a saját házában, rájön hogy a férje nem teljesen az az ember, akinek az elmúlt 20 évben hitte. Még az is kérdésessé válik, hogy az a... több»

Megszabott sorsok
#63623

dokumentum

A kommunista állampártok magánéletet befolyásoló tevékenységei Sáli Judit és Le My Than, az egykori vietnami diák története egy, de nem az egyetlen történet arról, hogy a... több»

Rendező: Szabó Mihály

Vad Kína: Rejtett világok
#63624

dokumentum

Tibet a Föld legelzártabb és legnagyobb kiterjedésű fennsíkján fekszik, melyet délen a Himalája égig érő vonulata határol. Ezen a kopár, oxigénben szegény tájon csak azok a fajok... több»

A betléri kastély
#63625

dokumentum

Rozsnyótól néhány kilométerre fekszik Betlér, ahol a XV. század óta áll a kastély. Mai formáját az 1800-as évek második felében alakították ki az Andrássyak. Az Andrássy család... több»

Rendező: Nagy Imre

#63626

dokumentum | életrajzi

Miként lesz egy - a szülei által orvosnak szánt - argentin fiatalból a történelem első latin-amerikai pápája? És egy konzervatívnak, megosztónak és túlzottan tekintélyelvűnek... több»

Marci kertje
#63627

animáció | rövidfilm

Marci, a városi gamer fiú vidékre költözik szüleivel nagypapa régi házába, Hosszúfalvára. Míg a szülők a romos ház renoválásával foglalatoskodnak, Marci a telefonján játszik.... több»

Bíró Ica 4: Testszépítés
#63628

táncfilm

Évekig fotómodell és manöken voltam, pályafutásom közben született meg kislányom. Terhességem alatt 20 kg-ot híztam és 13 kg súlyfelesleg maradt rajtam. Akkor dolgoztam ki saját... több»

Rendező: Trunkos András

Szereplők: Bíró Ica

#63629

dráma

Vajon mi történik akkor, ha az ember többet ad, mint amennyi van...?!

A sötétség titkai – Az iskola szelleme
#63630

horror

Arthur, a társai által kiközösített fiú már első éves kora óta él titokban a helyi középiskola falai között. Napjait azzal tölti, hogy egykori osztálytársai után kémkedik …... több»

#63631

horror | misztikus | thriller

Miután a Sikoly VI. a franchise legnagyobb bevételű premierhétvégéjét produkálta, a hetedik résszel folytatódik a kultikus széria, melynek rendezői székét a Boldog halálnapot!... több»

Rendező: Kevin Williamson

Szereplők: Neve Campbell

Égi háló
#63632

NA Égi háló  (2000)

dokumentum

Eger - szervita búcsú, 1999. Hívők, szerzetesek vallanak a búcsú fontosságáról életükben, a szervita búcsú történetének utolsó évtizedeiről, a Fájdalmas Szűz Mária... több»

Rendező: Tóth Péter Pál

Archibald és társai
#63633

dokumentum

Remsey Jenő festőművész és Frey Vilma szövőnő a Kőrösfői Kriesch Aladár vezette Gödöllői Művésztelep tagjai voltak az 1900-as évek elején. Négy gyermekükből három fiú... több»

Rendező: Dékány István

A csodálatos szarvasbőgés
#63634

dokumentum

A szeptemberi szarvasbőgés a magyar erdők egyik legszebb ünnepe. A fajfenntartási ösztön parancsának engedelmeskedve, a szarvasbikák harcba szállnak a nőstények kegyeiért, hogy... több»

Detours
#63635

NA Detours  (2016)

dráma | krimi | thriller

Daniel a nagybátyja segítségével jelentős összeget sikkaszt el, majd bujdosásra kényszerül. A férfin azonban várakozás közben egyre jobban eluralkodik a paranoia.

#63636

dokumentum

Netflix

A dokumentufilm a spanyolországi feminista mozgalom törekvéseit mutatja be, amelynek célja az országban lévő nemek közötti egyenlőtlenség felszámolása. több»

Rendező: Marta Jaenes

Köd
#63637

NA Köd  (2000)

kísérleti film

Mi történt?És miért?Köd előttünk.Köd utánunk.

Anglia és Skócia
#63638

road movie

A brit szigetet nevében először Dover sziklái köszöntenek bennünket. Utunk első állomása London, a világ látnivalókban talán leggazdagabb városa. Piccadily, Big Ben, Tower-híd,... több»

Rendező: Meronka Péter

#63639

dokumentum

Lewis Pugh fejest ugrik a Jeges-tengerbe, és leúszik egy kilométert a Déli-sark vizeiben, s mindezt egy szál úszónagrágban és úszósapkában - ezt eddig lehetetlennek tartottuk. Hogy... több»

Nem álmodom halottakkal
#63640

dokumentum

Úgy érzi, hogy boldog. Nem álmodik halottakkal, pedig minden oka meglenne rá...