Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#69221

dokumentum

A dokumentumfilm a magyar könnyűipar múltjáról és jelenéről szól, mely történet keresztmetszetét a cipőipar, azon belül is a nagy múltra visszatekintő Tisza cipőgyár jelenti. A... több»

Rendező: Annamária Batka

Vonzások és választások
#69222

játékfilm

Goethe regénye úttörő jelentőségű mű, amely csaknem egy évszázaddal előzte meg korát, így a tudatalatti lelki jelenségeket elemző művek előfutára. Nem véletlen tehát, hogy a... több»

Illés '96 koncert
#69223

dokumentum

A legendás együttes 1996 tavaszán eredetileg egy koncerttel lepte volna meg rajongóit. Ám a hatalmas érdeklődés miatt végül három telt-házas előadást tartottak májusban a Budapest... több»

Men with No Fear
#69224

krimi | thriller

Egy korábbi elítélt elindul, hogy bosszút álljon a bandavezéren, aki miatt hűvösre került. több»

Újév-köszöntő Örüljetek, örvendjetek
#69225

dokumentum

A Megváltó születése a keresztény világ örömünnepe. Az előadásban az örömhír vivői az angyalok üzenetét viszik haza szerte a Kárpát-medencébe, a hír hallatán pedig táncra... több»

Rendező: Komlós András

Egy igazi bohóc - Dajka Margit
#69226

dokumentum

Tehetség, komédia, tragédia, tragikomédia, tüneményesség és valami ős-anyai lélekgyógyító és lélekemelő emberség. Ez mind-mind eszünkbe juthat a fantasztikus Dajka Margitról,... több»

Rendező: Dessewffy Zsuzsa

Irgalmatlanul - Mansfeld Péter
#69227

dokumentum

Az 1956 utáni megtorlás bemutatása Mansfeld Péter és társai sorsán keresztül. több»

Rendező: Hintsch György

#69228

játékfilm

András most töltötte be ötvenedik életévét. A születésnapi buli nem úgy sikerül, ahogy tervezte, ráadásul másnap az élettársa, a húsz évvel fiatalabb Nóra is faképnél hagyja.... több»

Gyere velünk, sportolj velünk!
#69229

rövidfilm

Sportolásra buzdító reklámfilm.

Rendező: Csőke József

Puskás Öcsi és barátai - A rongylabda
#69230

animáció

A hatéves kis Puskás Öcsi amint hazaér az iskolából, sietve ledobja táskáját, és el is rohan otthonról a közelükben lévő grundra. A pályához érve találkozik legjobb... több»

23 év a padláson
#69231

dokumentum

B. Nagy László írta a filmről: "Egy ember rejtőzik több mint két évtizeden át a padláson: több ez, mintha valami idegen bolygóra költözött volna. Emberünk azonban semmiféle jelét... több»

Rendező: Szalkai Sándor

#69232

akció | animáció | kaland

A Sly Cooper videojáték alapján készült animációs film főszereplője Sly Cooper, az árva mosómedve, aki egy nap felfedezi, hogy felmenői révén híres tolvajdinasztiából származik.

A Dargay
#69233

NA A Dargay  (2020)

életrajzi

Dargay Attila, rajzfilm, Pannónia Filmstúdió, Henrik Irén, magyar rajzfilm története. Gusztáv, Pom-pom meséi, A nagy ho-ho-horgász, Lúdas Matyi, Vuk, Szaffi, Az edő kapitánya és még... több»

Rendező: M. Nagy Richárd

A világ legnagyobb fehér cápája?
#69234

dokumentum

Amikor Oahu partjainál egy nagy ámbráscet vízen lebegő tetemére bukkannak, három búvárfotós elhatározza, hogy megörökít minden állatot, melyet a lakoma reménye a cethez vonz. több»

Tisza - A magyarok folyója
#69235

dokumentum

Az ismeretterjesztő film a Kárpátok vonulatai között megszülető, s a Magyarországon végigvonuló Tisza mentén található élet nyomaival foglalkozik. Ez a különösen szeszélyes... több»

Rendező: Pap Zsolt, Pap Ferenc

Keresztesek egykor és ma
#69236

dokumentum

Az iszlám mindig harcban állt a kereszténységgel, annak ellenére, hogy a „könyv népeinek” sorába tartozónak tekintették a keresztényeket és a zsidókat, így a hódítások során... több»

Rendező: Varsányi Ferenc

A média áldozata
#69237

Lyssa Grant Hughes mindent feláldozott annak érdekében, hogy sikeres orvos legyen. Elismert belgyógyászként ás a nõk jogaiért küzdõ harcosként elhatározza, hogy a politikában is... több»

Twice
#69238

NA Twice  (2016)

thriller

Miután egy asszony rengeteg fegyvert talál a saját házában, rájön hogy a férje nem teljesen az az ember, akinek az elmúlt 20 évben hitte. Még az is kérdésessé válik, hogy az a... több»

Büszkébben tűrni másnál
#69239

dokumentum

Első világháborús szobrok a Kárpát-medencében "Magyarnak lenni annyi, mint büszkébben tűrni másnál!" A felirat a gödöllői Grassalkovich kastély melletti parkban álló első... több»

Rendező: Széles Tamás

Digicica
#69240

NA Digicica  (2020)

animáció

A tökéletesen élethű házi-kedvenc kiváló társ az elfoglalt anya kisfia számára, amíg a konzolban le nem merül az elem... több»

Rendező: Fülöp Péter