Filmek

Legjobb filmek 1911-től 1920-ig

Saját filmes lista készítése
#72181

dráma | horror | thriller

Hanna csatlakozik egy igencsak titokzatos klubhoz, amely a sokatmondó The Onania Club nevet viseli. Tagjai szinte kizárólag független és erős nők. Hanna a társaságban egyre több... több»

Kíváncsian várom, hogy Tom az emberi százlábú trilógia után mibe vágta a fejszéjét, mindenesetre az előzetesből már leszűrhető, hogy megint egy totál elvont alkotást tett le az sztalra. Ez a Sixx elég egyedi stílust képvisel a filmiparban, mindenképp helye van benne.
Lány az uszodából
#72182

dokumentum

Az 1977-es adás az író Lány az uszodából című kötetéből válogat. A felújítás a Nyaralás és A siker fényében című novella televíziós adaptációja.1. A kúriai bíró... több»

Valami hiányzik
#72183

játékfilm

A Valami hiányzik című diafotó-kiállítás megnyitóján vagyunk. Péter (Bányai Miklós), a kiállítás alkotója, fotográfus ideges, úgy érzi, itt valami nagyon nincs rendben. Pedig a... több»

#72184

animáció

Három fejezetből (Macska és egér, Kutya, Strucc) álló magyar rajzfilm. több»

#72185

dokumentum

Arvo Pärt a világ egyik legnépszerűbb, legtöbbet játszott komponistája. A rendhagyó portréfilmben a zeneszerző filozófiai és vallási zene-művészetén túl magánéletének és... több»

Rendező: Dorian Supin

A cápák igazi arca
#72186

dokumentum

Úgy gondolod, mindent tudsz a cápákról? Vizsgáld felül álláspontodat! A film a cápák rejtett oldalát tárja elénk a napsütötte parti régióktól a koromsötét, több ezer méteres... több»

Szabadságkoncert
#72187

dokumentum

30 éve szabadon! 2019. június 16-án ingyenes koncertet tartottak a rendszerváltoztatás 30. évfordulója alkalmából. A fővárosban, a Hősök terén megtartott eseményen, melynek... több»

Twice
#72188

NA Twice  (2016)

thriller

Miután egy asszony rengeteg fegyvert talál a saját házában, rájön hogy a férje nem teljesen az az ember, akinek az elmúlt 20 évben hitte. Még az is kérdésessé válik, hogy az a... több»

Tyson és a cápák
#72189

dokumentum

Merüljünk le az óceán mélyére, ismerjük meg közelebbről a világ egyik legveszélyesebb ragadozóját, és fedezzük fel titkos életét! több»

Minden, amit a menyétfélék családjáról tudni kell
#72190

dokumentum

A menyétfélék családjának tagjaihoz gonosz jellemet és némiképp kellemetlen viselkedést társítunk. Egy zavaró vagy alattomos, kétszínű alakra gondolunk. De vajon rászolgáltak... több»

A szembesítés eredménytelen
#72191

A városszéli kiserdőben a huszonkét éves Boross Jánost ismeretlen tettes késszúrásokkal ölte meg. A gyanú azonnal Tóth Jánosra, szerelmi vetélytársára esik, ám az események... több»

Az újjászülető Nemzeti Múzeum
#72192

dokumentum

A 153 évvel ezelőtt átadott Nemzeti Múzeum épülete története során több alkalommal átesett kisebb-nagyobb rekonstrukción. Ám ezek egyike sem közelítette meg azt az átfogó, az... több»

Rendező: Papp Ferenc

#72193

dokumentum | életrajzi

Miként lesz egy - a szülei által orvosnak szánt - argentin fiatalból a történelem első latin-amerikai pápája? És egy konzervatívnak, megosztónak és túlzottan tekintélyelvűnek... több»

#72194

NA The Journal  (2018)

rövidfilm | thriller

Miután egy tinédzser eltűnik, a barátai nyomozni kezdenek. több»

Határtalan történet
#72195

dokumentum

A film egy erdélyi magyar család fordulatos életútját mutatja be, amely Ceausescu uralma idején kezdődik. A családtagok "göröngyös úton" elhagyják Kolozsvárt, mert egyszerűen... több»

Kutyakötelesség
#72196

animáció

A korabeli plakátok tanúsága szerint a Csuk és Gek szovjet ifjúsági film kísérőfilmje volt. A falusi környezetben játszódó történet főszereplője a barátságos és gyáva Bodri... több»

Rendező: Macskássy Gyula

Árva Tésa
#72197

NA Árva Tésa  (2000)

dokumentum

A Börzsöny és az Ipoly között, az országhatár mentén fekszik Tésa. A történelem viharai nem kímélték az egykori uradalmi birtokot. A falu Trianon után elvesztette természetes... több»

Rendező: Buglya Sándor

#72198

dráma

Vajon mi történik akkor, ha az ember többet ad, mint amennyi van...?!

#72199

dokumentum

A 2018 júliusában, Berlin ikonikus amfiteátrumában, a Waldbühnében rögzítésre kerülő előadásban a tenor világsztár, Jonas Kaufmann Dolca Vita című, nemzetközi bestseller... több»

Rendező: Frank Hof

Szereplők: Jonas Kaufmann

Rost Andrea 30 éve az operaszínpadokon
#72200

életrajzi | zenés

„A sugárzó tehetség nem húz falakat, hanem kinyitja és odaadja magát a közönségnek”… Rost Andrea, az utóbbi évtizedek egyik legjelentősebb szopránénekese, akinek különleges... több»