A Páratlan párosok alapötlete szerintem kifejezetten ígéretes. Egy széthulló házasság, egy régi barátság és egy nyitott kapcsolat találkozása akár érdekes is lehetett volna, viszont a probléma az, hogy a film nem igazán tudja eldönteni, hogy mi akar lenni. Romantikus vígjáték, abszurd komédia vagy karakterdráma? Ez a bizonytalanság végig érezhető, és emiatt sok jelenet inkább fárasztónak, mint viccesnek hat. A humor nagy része nagyon direkt, sokszor alpári, és bár egy-két jelenetben működik a kényelmetlen nevetés érzése, összességében inkább erőltetettnek tűnik. A történet sodrása sem kiegyensúlyozott, vannak hosszú, vontatott párbeszédek, amiket hirtelen harsány, túlzásba vitt poénok szakítanak meg. Ez nem ad igazi ritmust, inkább széttöredezetté teszi az élményt.Dakota Johnson egyre rosszabb teljesítményt tesz le, ez a második olyan filmje az évben, ami ultragyenge. Carey figurája érdekes lehetne, de a film nem engedi, hogy valódi mélységet kapjon, csak sodródik a helyzetekkel, ami egy idő után kifejezetten unalmassá válik.A film legerősebb pontja talán az, hogy nem fél tabukat feszegetni. Azonban ez az őszinteség sokszor inkább öncélú, és nem vezet se komolyabb gondolatokhoz, se igazán emlékezetes komédiához.Összességében ahelyett, hogy vígjátékot kapnánk, inkább egy kusza, néha fárasztó, néha kínos élmény marad a film után. Engem személy szerint felidegesített, hogy erre a rossz filmre időt pazaroltam, elég negatív élményt hagyott bennem, ami azért ritka nálam.
Nem egy átlagos vígjáték. Az első egy órában még elég szórakoztató a két pár nyitása mások, illetve egymás felé. A film második felétől kezdve viszont olyan érzésem volt, hogy azt se tudom, merre fog kilyukadni a történet, valamint már elég erőltetettnek érződött, de végül pozitívan zárult a párok története.
Nagyon érdekes élmény volt a Páratlan párosok! Tetszett, hogy nem csak egy szokványos romantikus vígjátékot kaptam, hanem komolyabb témákat is boncolgattak, mint a nyitott kapcsolatok vagy a házasság határai. Dakota Johnson hozta a megszokott színvon... Több
Ez egy őrült film, egy fergeteges fekete komédia két heteroszexuális, különc és szexi párról, akik próbálják megoldani a kapcsolatukat. Az egyik pár válófélben van, míg a másik azt tapasztalja, milyen bonyolulttá válnak a dolgok, ha valaki nyitott kapcsolatot választ házasságon belül. A helyzetkomikumok egyszerre nevettetik és fintorogtatják a nézőközönséget. A film gonoszul elferdíti a férfiasság törékeny természetét. A legvadabb módon őrületes, csavaros, lendületes alkotás, de a középpontjában mégis sok-sok érzelmesség áll, ami egészen az utolsó jelenetig elkísér minket. Ki kell emelni a csodaszép helyszíneket, épületeket (a nyaraló ámulatba ejtő), a kissrácot, az ő "ténykedéseit", és a gyönyörű színésznőket, Dakota Johnson és Adria Arjona szemeibe bele lehet feledkezni.
Jópofa film, főleg az eleje. Vicces, de sajnos az utolsó harmadban már inkább sok volt, mint vicces. Ettől függetlenül egyszer simán nézhető. Ajánlom bárkinek, mert szórakoztató kis film.