Ez egy nagyon jó vígjáték, én azon kevés emberek közé tartozom, akik szerint jobb a második rész, mint az első. Az első is nagyon nagyot ütött, de szerinte ez még jobb! Minden marad ugyanúgy, a történet is hasonló az előző filmhez, a poénok is, de va... Több
Vicces tinivígjáték, odaillő szereplőkkel, sőt, meg is lehet nézni még egyszer, de nem túl sokszor. :/ :)
A folytatás is hasonló lett az első részhez, nem okoz sok meglepetést, ugyanazt kapjuk. Aki szereti a vígjátékokat, vagy látta az első részt, az nézze meg. :) Pörgős, humoros, én nagyon élveztem!
Nagyon jó vígjáték. Hozták az első részben megszeretett formájukat, fantasztikus alakítás Jonah Hill és Channing Tatum részéről is,remek poénokkal.
Jó lett ez a folytatás, ugyanolyan vicces mint az első. Channing Tatum és Jonah Hill között még jobb volt az összhang, a humor pedig mindent vitt.
Jóóóó, poénos, vicces, főleg a vége. :DDD hát az fergeteges volt. Szerintem akinek az első tetszett annak ez is fog
Legalább olyan szórakoztató a film, mint az elődje, könnyed szórakozást nyújt hihetetlen poénokkal, csattanókkal. Jonah Hill és Channing Tatum az első részhez hasonlóan nagyon jól hozzák a "tesókat" :D