Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78
Filmadatlap
 
32
Szereplők
40
Vélemények
56
Képek
15
Videók

Filmkritika: Aquaman (2018)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
Az Aquaman egy igazi színes-szagos kicsit old school blockbuster, ami ugyan nem fogja megváltani a világot, de minden hibája ellenére egy szerethető és rendkívül szórakoztató film lett. több»
 
A Warnernek most sem sikerült az a bravúr, hogy egy legitim, elejétől a végéig, a szó minden értelmébe véve jó filmet készítsen egy DC hős köré. Helyette viszont kaptunk egy bájosan ízléstelen mélytengeri vurstlit. Rikítóan színes, butácska, megmosolyogtatóan melodramatikus, de lendületes bűnős élvezet. több»
 
Túlságosan komorra sikerültek volna az eddig DC filmek? Itt a válasz: Aquaman eredettörténete esetében a producerek visszatértek a lehető legegyszerűbb biztonsági játékhoz: az archetipikus figurákhoz, a punchline humorhoz és a sziruposan csöpögő melodrámához. több»
 
Nagy érdeme az Aquamannek, hogy cseppet sem lehet unatkozni rajta, az már más kérdés, hogy milyen minőségű szórakozásra vágyunk. több»
 
Az Aquaman feláldozza a narratív és karakteri komplexitást, viszont együgyű és bugyuta sztorijai és személyiségei mellé egy energetikus, grandiózus látványvilágú vízi-sci-fi-t kapunk, amely hosszú játékideje ellenére is nagyrészt leköt lendületével és szórakoztatni akarásával. több»
 
Neontúltengésben szenvedő vízalatti világokba merülünk alá, és úgy alles zusammen az egész film valami fenomenális módon fényképezett. Több esetben ismétlődő nagytotálokat kapunk, amik körbe fordulnak a szereplők körül, bemutatva a legcsodásabb helyszíneket. Ezen képsorok monumentalitást kölcsönöznek az amúgy is nagyszabású történetnek és még jobban elősegítik a történetbe való belemélyedést. több»
 
Jason Momoánál egyetlen királyabb látvány létezik, Atlantisz maga több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.