Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
78
Filmadatlap
 
32
Szereplők
54
Vélemények
56
Képek
14
Videók

Vélemények: Aquaman (2018)

 
Szentgróti Patrik   2020. 06. 20.

legújabb vélemény

A főszereplőkkel nem is volt gond Jason Momoa vezérletével, a sztori is azért rendben van, de ezek a nagy giccsek... ha el is tudunk tekinteni ettől, akkor rendben is van ez a film.

 
ZozArt89   2019. 07. 01.

a nap véleménye

Ez aztán a halászlé

Nos, az Aquamanről merem állítani, hogy nagyon tartottam tőle. Eleve nem vagyok egy nagy DC rajongó, de miért ne alapon gondoltam, megpróbálom. Ha előre szeretném leszögezni, akkor a hibái ellenére is tetszett. Rögtön szembe ötlő volt néha a vetített háttér, ezt sokan kifogásolták is, de azért ezt még úgy gondolom, el lehetett neki nézni. Tekintve, hogy azért maga a vízi világ elképesztő látványt nyújtott, főleg mozivásznon. A DC-s szuperhősökről forgatott filmek általában nem okoznak osztatlan sikert, éppen ezért elég merész dolog volt pont Aquaman karakteréhez nyúlni, már csak azért is, mert ő az a figura, akit előszeretettel cikiznek még a képregényvilág imádói is. A negatív kritika mellett megemlíteném azt is, hogy talán az egyik legegyedibb lett a látványvilága a filmnek, James Wan remekül eltalálta Atlantisz világát. Humorát tekintve a film elég visszafogottan dolgozott, próbál néha bedobni egy-egy poént, de valahogy nekem annyira nem jött át. Nem volt az, hogy fel tudták volna vele oldani az egyes helyeken túlzásba vitt, már-már ijesztő jelenetek komolyságát. Szerintem nem ártott volna neki, ha picit ezen a téren jobban odafigyelnek, de ez csakis az én meglátásom. Viszont az biztos, hogy maga a történet elég pörgős, akcióban gazdag lett, ezen a téren viszont nem lehet panasza annak, aki pont egy ilyen mindent szétzúzós mozira volt kíváncsi. Jason Momoa remek választás ... több»


 
indingo   2019. 03. 24.

Szép, színes mesefilm felnőtteknek, de sok meglepetést nem okozott. Kitalálható a vége. A látványra sokat adta, de a harcjelenetek elég unalmasak voltak.

 
erare   2019. 03. 17.

Jajj...

Mos néztem meg és akkorát csalódtam már az elején, Nicole Kidmanes felbukkanáskor... Az a halevős jelenet, ach! Lehet, hogy látványilag valóban kiemelkedően jó ez a film, bár az én mércémet nem üti meg, s az is lehet, hogy Momoa barátunk szúrós tekintete és dagadó izmai, meg szőnyegmintázatúra tetovált felsőteste eladta a filmet a női nézőknek (is), de a karakterkidolgozások, a párbeszédfordulatok, a brit humornál is keserűbb szóviccei miatt szerintem ez egy nagyon gyenge film. Közben lejárt a mosogatógép és kiteregettem, sőt egy másik mosást is beraktam és nem maradtam le közben semmiről. Ez az a film, ami öt év múlva nézhetetlen lesz. De lehet, hogy nem is kell neki ennyi év...

2
 
Shelby07   2020. 03. 26.

DC film, avagy nekik sosem sikerül?

Háát, DC film. Sokaknak ezzel már mindent el is mondtam. Talán azzal nem mondok el semmi újat hogy van a DC és a Marvel világ. A Marvel számomra érdekesebb és jobban kivitelezi a filmjeit, érdekesebbé tudja tenni az unalmasabb karaktereket is. Valahogy a DC-nek nem megy ez. Túl sok mindent akar, túl nagy hatást aka elérni a filmjeivel, pedig itt aztán tényleg érvényesülne az, hogy a kevesebb néha több. Félreértés ne essék, imádtam a filmet. Persze ehhez igen nagy köze volt a főszereplőnek Jason Momoanak aki minden lányt levett a lábáról az izmos testével és jóképűen rossz fiús kinézetével. Viszont túl sok az effekt, a mű dolog a filmben. És sajnos ezek nagyon látszódnak is. Itt van nagy különbség a DVC és a Marvel között. Marvel filmeknél nem látni a számítógépes technikusok beavatkozásait, míg a DC meg sem próbálja elhitetni, hogy az adott jelenet nem egy profi munka eredménye. Sokszor ez zavaró volt a filmben és számomra egy kicsit el is vett az élményből, pedig ez most lehetett volna egy igazán klassz alkotás. Mindenesetre én nagyon ajánlom, hogy akit érdekel nézze meg, mert teljesen új élményt ad, és nem mellesleg a főszereplőt is nagyon jó nézni ;)

 
Artemisia   2019. 11. 19.

A birodalom visszavár

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT::: Nagyon vártam ezt a filmet. Egyes területeken nem okozott csalódást, egyeseken igen. Egy frenetikus hősi eposzra számítottam, ami majd felrobbantja az idegrendszerem valamiféle tengeralatti Thorra. Látványvilág tekintetében és néhány akciójelenetnél ez meg is történt. A film cselekményvezetése, fantasy-kaland tónusa nagyszerű teljesítmény James Wantól. Izgalmas, fordulatos, erős érzelmi szálakkal átszőtt (Arthur vonakodik Atlantisztól, mert az elszakította az édesanyjától, akit ki is végeztek; Atlantisz gonosz királya, Orm, a féltestvére). A kalandok és akció mennyisége, minősége és kivitelezése a vászon elé bilincsel, a látványvilág prémiumkategória, a tengeralatti felvételek bámulatosan szépek. Jason Momoa a legjobb választás volt Aquaman szerepére mind külső megjelenés, mind színészi adottságok szempontjából. Kevés szerepük ellenére Nicole Kudman és Doplh Lundgren is sokat tesz a film hangulatához. Az atlantisziak történelme, képességeik, életmódjuk, szervezett társadalmuk valóságos világ alatti világ. Összességében több pozitívummal rendelkezik, mint amennyi negatívummal, de át kell térnem a negatívumokra is. Számomra néhány létfontosságú momentum nem nyugszik elég szilárd alapokon a történet mikro- és makrohátterében sem. Pl. Atlantisz monarchikus nemzet, ami évezredek óta rejtve van az emberek elől. Ahhoz, hogy a tár... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 12. 22.

a nap véleménye

Kicsit vízfejű a DC új szuperhőse, de a humora nagyon ott van.

Az Aquamant elnézve egyből az jutott eszembe, hogy Warner/DC mintha megpróbált volna tanulni azokból a hibákból, amelyeket a kritikák eddig felróttak neki (különös tekintettel a túlságosan komor hangulatot, a búval bélelt hősöket, no meg azt, hogy filmjeik túlságosan komolyan veszik saját magukat), s mindegy-mindegy alapon megcsinálták eddigi filmjeiknek az antitézisét. Az eredmény: egy veszettül látványos és szórakoztató kalandfilm, amely persze még így is sok gyermekbetegséggel rendelkezik, ugyanakkor a főszereplője tesz arról, hogy egy picit több legyen bűnös élvezetnél. Hangsúlyozom: egy picit. A történet szerint Atlanna, Atlantisz hercegnője egy kényszerházasság miatt a felszínre menekül, ahol találkozik Tom Curry világítótorony-őrrel. Kapcsolatokból egy fiúgyermek születik, Arthur, vagyis Aquaman, aki tehát félig atlantiszi, félig földi. A probléma ott kezdődik, amikor Arthur víz alatti testvére, Orm király háborúra készül a felszíni világgal szemben, s Aquaman az egyetlen, aki ezt megakadályozhatja. Hogy elkerüljék ezt a pusztító konfliktust, Arthurnak meg kell szereznie a hatalmat jelképező fegyvert (stílusosan: egy szigonyt) egy újabb hercegnő, Mera segítségével, s szembeszállnia testvérével. James Wan, miután lefektette egy sikeres horror-franchise alapjait (Démonok között), s megmutatta magát a „fizikát meghazudtolóan autózó tsalád” (=Halálos iramban 7) szériájában,... több»

 
GedyPapa   2019. 01. 17.

Humor, látvány és izgalom

Aki már látott szuperhős filmet az nagyon jól tudja, hogy nem a sztori az, ami az esetek többségében a vállán viszi a filmet. Jelen esetben se volt ez másképpen. Viszont nem is volt elvárás az Aquamantől, hogy megváltsa a világot a fordulatos cselekményével. A látványhatás mindenért kárpótló volt, emellett pedig az alapvetően "sötét" DC köntöst Aquaman fanyar humora elvitte a hátán a filmet. Csak ajánlani tudom

 
HercegPeter   2019. 01. 04.

Aquaman nem csak a világot menti meg, hanem a DC-univerzumot is!

!!Spoilerveszély!! Azzal kezdeném a mondanivalómat, hogy ez az utóbbi évek legjobb DC filmje. Szerintem a legnagyobb különbség a két univerzum között a humor. Míg a Marvel-filmekben az akció és a poénkodás kéz a kézben jár, addig a DC komor, végig csak a feladatra koncentráló hősöket mutat be. Ebben most egy kicsit nyitottak és egy valamivel lazább, viccesebb főhőst kapunk. Bár ezt már megfigyelhettük az Igazság Ligájában is, ahol ugyancsak Aquaman és Flash lazított a merev történeten. Ugyanakkor nem esett át a ló túloldalára, ahogy a Marvelnél gyakran megesik, gondoljunk csak a Galaxis őrzőire vagy a Deadpoolra. A történet átlagos, a trón jogos örököse kívülállóként tengeti a mindennapjait, de a helyette uralkodó gonosz király miatt vissza kell térnie (esetünkben először kell megjelennie) és el kell foglalnia a helyét a trónon. Tetszik, hogy nem csak az akcióról és drámáról szól a történet, de elég kalandos is. Azonban van két nagy hiányérzetem a filmmel kapcsolatban. Az egyik az, hogy (tudom, hülyén hangzik ez egy több mint kétórás filmnél) túl hamar vége. Legalábbis a történetnek. Én ugyanis szívesen megnéztem volna, ahogy az atlantiszi seregek felsorakoznak a felszíni világ ellen. Persze a háborút megakadályozták volna, de az emberek legalább megbizonyosodhattak volna a lenti világ létezéséről és megismerhették volna Aquamant. A másik pedig, hogy nincs igazi mélypont. Ez má... több»

 
dailyfilmsan   2019. 03. 13.

Ez egy akkora blockbuster, hogy nem fér be az ajtón. A DC annyira igyekszik és kapálózik, hogy utolérje a Marvelt, de nem igen megy neki. Az Aquaman nagyon látványos és igazán jó szereposztással rendelkezik, de így ennyi is a pozitívuma. Sajnos az író brigád a létező összes klisét és egy csomó hajdani Blockbuster film jelenetet vágott össze 2 és fél órában. Volt itt Tűzgyűrűs szörny, víz alatti galaktikus támadás, kis hableány, Pinokkió, Jurassic World, és még sorolhatnám. Irtó látványos és helyenként vicces és még izgalmas is tud lenni, csak hát nem elég egyedi. Ez a nagy baj a DC-vel, hogy nem tud egyedivé válni, mert fel akar zárkózni és minden olyan ötletet, ami még nem volt, félnek használni, attól tartva, hogy nem fog tetszeni a nézőközönségnek, ezért meglévő építőkockákból építkezett. Ami pozitívum, hogy látványossága mellett sok helyszínt vonultatott fel, így nem unatkoztunk és sokszínű lényeket ábrázolt, ami szintén a látványt növelte. Szóval végérvényében véve. Látvány pont, karakterek és játékuk 4,5; eseméynek 5, egyediség 2.

 
Thibo84   2019. 01. 18.

Egy dolgot hiányoltam a filmből, hogy amikor a film elején a bolygó több pontján cunamik söpörnek végig, utána sehol sem említik a többi hőst, se Wonder Woman-t, se Flash-t, se Superman-t, hogy az embereken segítenének. De még a Wayne vállalat sem került szóba, hogy segély szállítmányokat küldenének a katasztrófa sújtotta területekre. Egyedül Steppenwolf-t említik, ami a Ligához kötheti. A cselekmény valamilyen szintet kiszámítható, de az ember akkor is árgus szemekkel követi az eseményeket, a film látvány világa és az akció jelenetei szuperek.

 
HETEDIK   2018. 12. 18.

a nap véleménye

Piszok látványos és tartalmas az Aquaman

James Wan egy zseni. A horror műfajába behozott egy kultikus alakot (Fűrész), megreformálta a szellemes mozikat (Démonok között), majd lepakolta a legjobb Halálos iramban filmet a 7. résszel, ami még Paul Walkernek is emléket állított, most pedig kipróbálta magát a képregény világban is. De hát mondani sem kell, neki ez is csont nélkül megy. A szereplőgárda parádés, Lundgrent pedig jó volt látni végre egy nagy költségvetésű moziban is, és nem is lógott ki a sorból, hisz Momoa-t sem a zseniális színészi képességei miatt szerződtették a filmbe. Egyszerűen piszok jól néz ki a vásznon, egy látványfilmben pedig ez a lényeg. Kidman, Dafoe, Wilson mind hozzák a tőlük elvárható színvonalat, Amber Heard pedig egyszerűen gyönyörű, érzéki nő. Mikor eszi a rózsát Momoa társaságában, közben pedig a kamera közelről mutatja az arcát, a finom gesztusok és azok az érzéki pillantások, hát nem sok színésznő rendelkezik ilyen kisugárzással. A sztori nem túl bonyolult, a végkimenetel pedig csak egy Kiszel Tünci szintű értelemmel lehet kétséges, de nem is ez a lényeg. Wan ismét hozza azt az állandó cselekmény áradatot és zúzást, amit a Halálos iramban 7-ben, még a jellegzetes kameraforgásai is megvannak a bunyók közben. A különbség csupán annyi, hogy sokkal több a CGI, amire nem lehet panasz, hisz a látvány magával ragadó, a vízi világ szerelmesei pedig vizuális orgiát élhetnek át a nézése közben.... több»

 
Ms. Akárki   2019. 06. 28.

Kifejezetten tetszett ez a Dc film, valószínűleg azért mert már nem vártam tőle sokat. A női főszereplő vöröske botrányosan rossz színész, de Jason Momoa karaktere ellensúlyozni tudja. Izgalmas történet és látványos lények, csaták egyvelege a film. Élvezetes kikapcsolódás és azt nyújtja amit ígér.

 
harnas1207   2019. 05. 29.

Az egész film hullámzott, hol elfogadható, hol rémisztően gagyi volt. Tény, hogy a DC egyik legerősebb filmje, de akkor is csak egy Thor koppintás az egész. Egyszer mindenképp megéri megnézni, de ne legyen túl magasan az a bizonyos léc.

 
Norbert93   2019. 01. 19.

Na végre!

Éppen itt volt az ideje egy kiváló DC filmnek! Azt hittem a WW csak véletlenül sikerült jóra és kakukktojás marad a DCU-ban, de szerencsére megcáfolták az elméletem. Ha így folytatódik a tendencia, akkor egy épkézláb univerzum is elénk tárulhat. Csak így tovább! A főhős valóban vízfejű és meglehetősen bunkó, de legalább van stílusa és ezáltal alkot egy karaktert, nem olyan sablon, mint a jelenlegi Batman és Superman.

 
BoBamburg   2019. 03. 21.

Azért elég nevetséges, hogy ez a DC legsikeresebb filmje. Mármint persze, tény és való, hogy jobb, mint a Wonder Woman vagy a Justice league (ok, annál mondjuk tényleg bármi jobb), de így is egy elcsépelt, középszerű CGI dömping. A vörös bula meg Momoma még rendben vannak, de a legtöbb karakter egysíkú és a jelmezeik is borzalmasak, leginkább úgy néznek ki, mintha a 90'-es évekbeli power rangers-ből másztak volna elő. A történet mondjuk tagadhatatlanul kalandos, a párbeszédek se túl gázak, a poénok már inkább, de az egész valahogy kevés. Aztán engem mindig kibillentett a túl sok és túl giccses CGI, amit nem igazán értem, hova dicsérnek, mert nem egyszer meglepően gyenge zöld hátteres részek vannak. Úgyhogy bárhogy nézem, ez is csak egy DC film, de tény, hogy egy erősebb és korrektebb próbálkozás, mint az eddigiek.

 
Lonka   2019. 08. 15.

Lehet 3 D-ben élvezhető volt a film, de sima 2D-ben én untam. Színes, szép megjelenítés, de mintha egy mesekönyvet lapozgatna az ember. Már csak Ariel hiányzott.

 
MMcFly2015   2019. 01. 02.

A DC lassan (de biztosan) megtalálta azt az utat amitől a mai szuperhős mozik működnek. Már az Igazság ligájában is Momoa lubickolt a szerepében, de a róla szóló 2 órás játékidőt is csak ő volt képes megmenteni. Az első fél órában, ahogy bemutatják Aquman múltját, és lazaságát elképesztően szórakoztató kezdés, majd a látványvilágot csodáltam, mert rég láttam ilyen szemkápráztató CGI-t. Hamar rá kellett jönnöm, hogy nagyon kiszámítható, sablonos királydrámát láthatok, és csak az egysoros beszólások, és a felszín feletti akciózások miatt működik a film. Így ha szabad fogalmaznom a második felétől a film a szememben kezdett hanyatlani, de egy Batman vs Superman, és Acél ember után még így is elégedetten szórakoztam, a kialakult giccstengerben. Black Mantha-t, mint főellenséget kár volt ennyi időre felhozni, de bízok benne, hogy a folytatást illetően még kulcsfontosságú jelenetekként tudunk visszagondolni az itt látottakra (főleg a stáblista utáni részre). Lenne még mit csiszolni, nem sikerült megtalálni a gyerekeknek készült poénok és felnőtteknek való utalások között az arany középutat. Valahogy a Marvelnek ez sikerül... Szórakoztató és látványos. A két alapkoncepciója egy képregény-filmnek működik, így elítélni nem tudom. Kellemes moziélményt hagyott magával. Kíváncsian várom a folytatást.

 
Bizsu82   2019. 01. 11.

Sablonos, kiszámítható film. Nem egy nagy sztori. Ami a film mellett szól az egyedül az hogy látványos. A karakterek kidolgozása sem igazán győzött meg.

 
Timcsi   2019. 03. 26.

Annyian mondák, hogy jó, de nekem nem jött be. A története elég hosszú, de nem valami eseménydús. Kicsit olyan, mintha a Gyűrűk ura háború jeleneteit akarták volna levinni a víz alá.

 
Greeta   2019. 07. 30.

Momoa lehet, hogy jól néz ki bár kinek mi, de hogy színésznek csapnivaló az is biztos. A története nekem túlzó, de mégis üres. Egyszer nézős darab.

 
kevelin   2019. 01. 04.

Az eddigi legjobb DC film (egy antirajongo szemével )

Nem szeretem a DC sem a Marvel világot engem egyik se tudott magával ragadni de néha Néha szuperhősös napom van és úgy vagyok vele egye fene nézzünk meg. Én ilyen szemmel nézem és néztem eddig az összes filmet és. midnkozul eddig az aquaman az egyik kedvencem. valószínűleg közre játszik az is hogy szeretemi a vizet mint közeget és Momoa sem elhanyagolhato valamint Kidman az egyik kedvenc színésznőm. De mindenkinek bátran ajánlom. Pláne 4DX be mert ez a film megeri az árát sokkal jobb élményt nyújt így mint sima 2Dben

 
Timon   2019. 10. 06.

Komolyabb tartalmi elemek nem nagyon találtam benne,de a látvány egyszerűen lenyűgöző volt,és több akciójelenet is volt,amelyek a megszokttaknál is többet tudtak felmutatni.A háztetőkön futkározás olyan volt,mint egy számítógépes üldözős játékban. Nekem kellemes,laza kikapcsolódást nyújtott a film. 10/8,5

 
petraszab   2019. 04. 14.

Nekem olyan érzésem volt, mintha egy nagyon hosszú mesefilmet néznék, aminek sose akarna vége lenni. A története gyermeteg volt, semmi fordulat nem volt benne.

 
Milanman   2019. 01. 12.

a nap véleménye

A DC nagy visszatérése?

Nyugati (amerikai) képregényfilm fronton manapság már nagyon nehéz újat mutatni. Az elmúlt bő évtizedben, a Marvel és a hozzá görcsösen felnőni igyekvő DC szinte minden létező perspektívát, hőstípust, eredettörténetet bemutatott. Az Aquaman sem lesz műfajújító darab, de a DC filmes univerzumának mindenképpen az egyik ékkövévé válhat. Kezdjük azzal, hogy a látványvilága valami egészen megdöbbentően fantáziadús, sokrétű és gyönyörű. A viz alatti (első sorban) világot, lényeit, külsőségeit bemutató képei szemet gyönyörködtetőek, hasonlóan kimunkált vizualitást utoljára talán az Avatarban láthattunk. A DC meglépte azt a talán sorsfordító lépést, hogy a korábbi komor, tragikus, sötét felhangú filmjei helyett ezúttal egy könnyedebb, lazább, humorosabb darabot készített. Ehhez rendkívül jól passzolt a főhős, akit pedig mintha csak Jason Momoanak írtak volna meg. A színész tökéletesen hozza a figurát, aki nem lesz ugyan nagyon összetett, shakespeare-i drámák színvonalát hozó figura, de messze nem egydimenziós. Pont annyi van benne, ami egy ilyen adaptációhoz kell. Szuper a humora, az akciójelenetekben első rangú és megvan az a sármja, amivel elviszi a filmet. A mellé rendelt szereplőtársak hozzák a kötelezőt, rosszat igazából nem lehet mondani róluk. Látszik, hogy nem kaptak túl nagy figyelmet, szövegeik, motivációik, a vásznon meglévő jelenlétük nem kiemelkedő, de ez nem tragédia, l... több»

 
Csillagpor   2019. 01. 06.

Klasszikus szuperhősfilm egy csavarral

Meglepően élveztem, pedig én főleg Marvel filmkedvelő vagyok. Mera karaktere nagyon tetszett, bár szívesen néztem volna az ő eredettörténetét, gyerekkorát is akár, hogy jobban átélhessük hogy miért állt ki aqaman mellett rögtön.

 
Az amatőr   2019. 03. 16.

A DC 10 èv után vègül lekörözi a Marvelt? Az Aquamant elnèzve úgy tűnik, igen.

Àrokszörnyek, rákszerű vízilények, sellők és még csak pár dolgot említettem abból a rengeteg csodából, amit James Wan elénk tár az Aquamanben. Igazi látványorgiával találkozhattunk a DC legújabb és talán eddigi legjobb szuperhős filmjében. Aquaman a maga bumfordi módján berobbant a mozikba; jött, látott és tarolt. Szinte csak jót tudok mondani erről a filmről. A cselekmény és a látvány is nagyszerű volt. Tetszett, hogy annyi változatos helyszínen játszódott a történet, többek között sivatagban, tengerben, trópusi öbölben is jártak hőseink. Itt külön kiemelném, hogy a film végig a Földön játszódott és így is igazán csodálatos helyekre kalauzolt el anélkül, hogy egy másik univerzumba vitte volna a cselekményt. A földi helyszínekkel a természeti kincseink megmutatásán kívül még a történetet is sikerült kicsit közelebb hozni a nézőhöz. A már említett nagy világjárás alatt Arthur Curry jelleme is bejárt egy utat, amely során egyszerű, ám jó szándékú izomagyból Atlantisz tisztaszívű és bátor királyává vált. Mera hercegnő és Aquaman párosa nagyon jól összecsiszolódott a film végére, bár a filmvégi csókjuk eléggé erőltetett volt. Azt a jelenetet tényleg nem tudtam mire vélni, amikor a legfontosabb csata közepén hirtelen nekiálltak csókolózni, miközben mindenki lövöldözött körülöttük. Amber Heard és Jason Momoa mindenesetre nagyszerű színészi munkát végeztek. Külön tetszett, ahogy a ... több»

 
rainman   2019. 04. 24.

Üres, steril, felszínes, de látványos és időnként vicces kaland-akció orgia. Középszerűségén sokat emel azonban a látványhoz szorosan illeszkedő remek soundtrack. Hogy ez kinek mire elég, döntse el maga! Nekem kevés egy igazán jó szórakozáshoz.

 
Vágottszemű   2019. 03. 22.

A DC-től nem vártam volna, hogy egy ilyen jó filmet tud produkálni. De pozitív csalódás volt ez a film. Mindenképp megéri megnézni, ha még nem láttad.

 
drg0602   2020. 02. 23.

Nagyon jó DC karakter Aquaman, amelyet Jason Momoa jó alakít. De a film se rossz, aki szereti ezt a fajta univerzumot, annak nagyon fog tetszeni. Én nekem van hiányérzetem, de az mindegy. Főszereplő nagyon jót alakít, látványos számítógéppel kreált jelenetek, ami sajnos itt is a film rovására válik. Én egy idő után már egy kicsit untam a sok akciót, de attól függetlenül nem rossz film. 7/10

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.