Sorozatok

#1

valóságshow

A lehetetlen szálloda című amerikai realityben Anthony Melchiorri és csapata olyan hoteleken segít, akik valamiként nem képesek adottságaikkal élve sikerre vinni a tulajdonukban levő... több»

A helyek és helyszínek kiválasztása is külön figyelmet érdemel, volt néhány pazarul megválasztott desztináció.
#2

92 Tűzben edzett  (2015)

(1)

valóságshow

TV-ben (OzoneTv, csütörtök 01:33)

A sorozat főhőse négy, kések készítésével foglalkozó, kiváló tehetségű művész, akik most összemérik tudásukat azért, hogy kiderüljön: melyikük tudja a leghatékonyabb... több»

hihetetlenül izgalmas, az egyik legjobb reality show-ötlet. nem gondoltam volna, hogy a kovácsmesterség ennyire érdekes és szép
Minden idők legerősebb embere
#3

valóságshow

A minnesotai Moorhead csípős hidegjében négy erős ember teszi próbára erejét a viking legendák ellenében. Vajon fel tudják emelni a hatalmas, 650 kilós árbócot, amikor ez a teher... több»

#4

90 Itt vagyunk  (2020)

(4)

valóságshow

Max | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

A sorozat bemutatja, hogyan készülnek fel a dragshow-ra a férfiak, akik nőnek öltözve próbálnak egy egész éjszakán át gátlások nélkül szórakozni, felvállalva azokat a titkos... több»

Nagyon bátor, nagyon üde és frissítő sorozat, amely egy eléggé komoly témát is feszeget, amivel egyszerűen szembe kellene néznünk, és megtanulnunk nem ítélkezni. Na ezt tudja ez a széria!
Öreg autó, nagy haszon
#5

valóságshow

TV-ben (Viasat Explore, csütörtök 01:33)

Volvo 480. Gus úgy hiszi, hogy a ritka egyben drágát is jelent, és talál egy olyan különös Volvót, amiről Will alig hallott: a 480 ES-t. Csak egy gond van... olyan kereskedőé, aki... több»

Szereplők: Gus Gregory, Will Trickett

Luxus kevesebbért
#6

valóságshow

Michel Smith Boyd dizájner és csapata luxus minőségű dizájnt alkot egy stílusos családnak. A tervben egy hatalmas konyhasziget és egy mogulnak is tetsző iroda is megtalálható. több»

Felújítás a tanyán
#7

valóságshow

TV-ben (Discovery Channel, csütörtök 01:33)

Jonathan Knight szeret történelmi farmházakat felújítani New Englandben. Lánya, a dizájner Kristina segítségével új életet lehel ezekbe az otthonokba. több»

Kastélyból álomotthon
#8

valóságshow

TV-ben (FEM3, csütörtök 01:33)

Angel Adoree és Dick Strawbridge megtalálják álmaik otthonát egy francia kisvárosban. A XIX. században épült kastély azonban igen lelakott és romos, így rengeteg munka vár még rájuk... több»

Nagyon tetszik ez a szorozat! Életszerű,szerethető ,kedvesek a szereplők és rengeteg inspirációt kap tőle az ember! Alig várom a folytatást nap mint nap! Remélem sok részt élvezhetünk még belőle!
Útinapló a jóságról
#9

kaland | valóságshow

TV-ben (FEM3, csütörtök 01:33)

A sorozatban Leon Logothetis a világ olyan különböző pontjain élő embereket látogat meg, akik támogatásra szorulnak. Élelmiszert, tisztálkodási szereket, üzemanyagot és hasonló, a... több»

Szörnyház felújítás
#10

valóságshow

Mike és Denese kezelésbe veszi egy pár bővítményektől zegzugos otthonát. Designer and contractor couple Denese and Mike Butler are on a mission to rescue homes that have gone out of... több»

#11

valóságshow | vígjáték

Négy barát egymásnak ad feladatokat. Ha nem teljesítik, a végén az a személy, aki a legtöbbször kudarcot vall, büntetést kap. több»

Hilary Farr, a kapcsolatok megmentője
#12

valóságshow

A felújításokat tervező Hilary Farr kreatív tervezési megoldásokat alkalmaz, hogy segítsen olyan családokon, akiknél a diszfunkcionális ház kapcsolataikra is rányomja bélyegét. több»

Szereplők: Hilary Farr

Spencer félórás fogásai
#13

valóságshow

Felgyorsult világunkban egyre kevesebb időnk van főzni, kísérletezni a konyhában. Ezen próbál meg változtatni Spencer Watts, kanadai mesterszakács. Bemutatja, mennyire egyszerűen el... több»

Rendező: Matt West

Szereplők: Spencer Watts

Hendersonék rendelnek
#14

valóságshow

A Henderson testvérek, akárcsak édesapjuk, állatorvosok. A Fox Állatkórházban kutyákat és macskákat kezelnek. Minden esetben meg tudják gyógyítani őket? több»

Rázd fel az otthonod!
#15

valóságshow

Kele Dobrinski és Christina Valencia abban segíti a háztulajdonosokat, hogy drasztikusan eltérő tervezési elképzeléseiket összehangolják és egyedi otthont alakítsanak ki. több»

#16

82 Szinglik pokla  (2021)

(2)

valóságshow

Netflix

Egy lakatlan szigeten szinglik találnak egymásra, majd ezután egy gyönyörű szigetre utaznak már egy párként, hogy romantikus kiránduláson vegyenek részt. több»

Meglepően jó és élvezhető reality show. Érdekes számomra a koreai kultúra és az emberek nagyon érdekesek. Még csak az első két részt láttam, de már várom a folytatást.
#17

81 Ez a divat  (2020)

valóságshow

Netflix

A divat nagymesterei, Tan France és Alexa Chung vetélkedősorozatban keresik a legkreatívabb alkotót, aki képes olyan ruhadarabot tervezni, ami bárkin jót mutat. A verseny első helyezettje... több»

#18

81 Hegyi emberek  (2012)

(2)

valóságshow

TV-ben (Spíler1 TV, csütörtök 01:33)

A Hegyi emberek című sorozat azokat az amerikaiakat mutatják be, akik még mindig vadászatból, halászatból és csapdaállításból tartják fenn magukat. Olyan hegylakók sorakoznak fel,... több»

Nagyon sokra tartom amit ezek a pasik csinálnak. Az élet a hegyekben kemény, de a szabadságnak ára van...és ők ezt megfizették.
#19

valóságshow

Amina Stevens ingatlanügynök segít az embereknek otthont találni, mert hisz abban, hogy mindenki megérdemel egy olyan helyet, amelyet a sajátjának nevezhet. Azon dolgozik, hogy minden egyes... több»

Szereplők: Amina Stevens

#20

70 Exatlon Hungary  (2019)

(6)

valóságshow

Az Exatlon Hungary a TV2 új extrém sport-realytije. A produkció műsorvezetője a nyolc év kihagyás után képernyőre visszatérő Palik László. A Bajnokok és a Kihívók 8-8 fős... több»

A műsor kezdete előtt úgy gondoltam, hogy ez lesz Palik László nagy visszatérése, de megöregedett, és ezt nem a külsejére értem. A műsorvezetése nagyon egyhangú, minden játékosról ugyanazt mondja el adásonként vagy ezerszer. A bajnokoknál, hogy hányszoros olimpiai bajnok, míg... több»