Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Sorozatok

#1

valóságshow

A lehetetlen szálloda című amerikai realityben Anthony Melchiorri és csapata olyan hoteleken segít, akik valamiként nem képesek adottságaikkal élve sikerre vinni a tulajdonukban levő... több»

A helyek és helyszínek kiválasztása is külön figyelmet érdemel, volt néhány pazarul megválasztott desztináció.
Minden idők legerősebb embere
#2

valóságshow

A minnesotai Moorhead csípős hidegjében négy erős ember teszi próbára erejét a viking legendák ellenében. Vajon fel tudják emelni a hatalmas, 650 kilós árbócot, amikor ez a teher... több»

Öreg autó, nagy haszon
#3

valóságshow

TV-ben (Viasat Explore, csütörtök 01:33)

Volvo 480. Gus úgy hiszi, hogy a ritka egyben drágát is jelent, és talál egy olyan különös Volvót, amiről Will alig hallott: a 480 ES-t. Csak egy gond van... olyan kereskedőé, aki... több»

Szereplők: Gus Gregory, Will Trickett

#4

77 Exatlon Hungary  (2019)

(6)

valóságshow

Az Exatlon Hungary a TV2 új extrém sport-realytije. A produkció műsorvezetője a nyolc év kihagyás után képernyőre visszatérő Palik László. A Bajnokok és a Kihívók 8-8 fős... több»

A műsor kezdete előtt úgy gondoltam, hogy ez lesz Palik László nagy visszatérése, de megöregedett, és ezt nem a külsejére értem. A műsorvezetése nagyon egyhangú, minden játékosról ugyanazt mondja el adásonként vagy ezerszer. A bajnokoknál, hogy hányszoros olimpiai bajnok, míg... több»
#5

86 Tűzben edzett  (2015)

(1)

valóságshow

TV-ben (History, csütörtök 01:33)

A sorozat főhőse négy, kések készítésével foglalkozó, kiváló tehetségű művész, akik most összemérik tudásukat azért, hogy kiderüljön: melyikük tudja a leghatékonyabb... több»

hihetetlenül izgalmas, az egyik legjobb reality show-ötlet. nem gondoltam volna, hogy a kovácsmesterség ennyire érdekes és szép
#6

valóságshow | vígjáték

Négy barát egymásnak ad feladatokat. Ha nem teljesítik, a végén az a személy, aki a legtöbbször kudarcot vall, büntetést kap. több»

A Széf
#7

84 A Széf  (2017)

(4)

valóságshow

Minden képpel illusztrált kérdéshez a játékban lévő pár azonnal kap egy választ is. Annyit kell csak tenniük, hogy eldöntik, elfogadják vagy elutasítják a felkínált választ,... több»

Szereplők: Sebestyén Balázs

Pörgős kis játékélményt adott még így csak nézőként figyelve is. Balázs jó humora garantáltan elszórakoztatott. Egy-egy páros a műsor vége felé eléggé a szívemhez nőtt, így még jobb volt nézni.
#8

82 Szinglik pokla  (2021)

(2)

valóságshow

Netflix

Egy lakatlan szigeten szinglik találnak egymásra, majd ezután egy gyönyörű szigetre utaznak már egy párként, hogy romantikus kiránduláson vegyenek részt. több»

Meglepően jó és élvezhető reality show. Érdekes számomra a koreai kultúra és az emberek nagyon érdekesek. Még csak az első két részt láttam, de már várom a folytatást.
Spencer félórás fogásai
#9

valóságshow

Felgyorsult világunkban egyre kevesebb időnk van főzni, kísérletezni a konyhában. Ezen próbál meg változtatni Spencer Watts, kanadai mesterszakács. Bemutatja, mennyire egyszerűen el... több»

Rendező: Matt West

Szereplők: Spencer Watts

Nagy-Britannia legjobb hobbiszakácsa
#10

valóságshow

A főzőverseny, amely valóban kivételes szakácsok előtt tiszteleg. Mary Berry, az otthoni főzés királynője, Chris Bavin, az alapanyagok szakértője, Dan Doherty mesterszakács és... több»

#11

valóságshow

Netflix

2017-ben Ryan Bernard megnyitotta az R. Bernard temetkezési vállalatot, hogy teljes, mégis anyagilag kevésbé megterhelő temetéseket kínáljon, és segítsen a környékbelieknek az... több»

Hát ha a Six feet under volt valami, akkor ez pont a szöges ellentéte - egyrészt ugye reality, másrészt ebben a sorozatban nyoma sincs annak a nyomasztó, életről való lemondásnak, mint abban a sorozatban, sőt.
#12

78 Hegyi emberek  (2012)

(2)

valóságshow

TV-ben (History, csütörtök 01:33)

A Hegyi emberek című sorozat azokat az amerikaiakat mutatják be, akik még mindig vadászatból, halászatból és csapdaállításból tartják fenn magukat. Olyan hegylakók sorakoznak fel,... több»

Nagyon sokra tartom amit ezek a pasik csinálnak. Az élet a hegyekben kemény, de a szabadságnak ára van...és ők ezt megfizették.
Költözzünk lakókocsiba!
#13

valóságshow

Szorgosan dolgozó családok és párok döntenek úgy napról napra, hogy a megszokott életüket inkább egy kalandra cserélik. Mindegy, hogy új lakókocsiról van szó, vagy csupán... több»

#14

77 The Quest  (2014)

fantasy | kaland | valóságshow

A fantázia találkozik a valósággal, amikor 12 versenyző epikus kihívásokban vesz részt "Everealm" világában, és versenyeznek, hogy elkerüljék a "száműzetést", s hogy a győztes az... több»

Hűtlenségem története
#15

valóságshow

Vadonatúj sorozatunk, a Hűtlenségem története egy forgatókönyv alapján játszódó valóságshow, amelyben valóban megtörtént megcsalásokat mutatunk be. A veszedelmes szerelmi... több»

#16

75 Itt vagyunk  (2020)

(4)

valóságshow

HBO Max

A sorozat bemutatja, hogyan készülnek fel a dragshow-ra a férfiak, akik nőnek öltözve próbálnak egy egész éjszakán át gátlások nélkül szórakozni, felvállalva azokat a titkos... több»

Nagyon bátor, nagyon üde és frissítő sorozat, amely egy eléggé komoly témát is feszeget, amivel egyszerűen szembe kellene néznünk, és megtanulnunk nem ítélkezni. Na ezt tudja ez a széria!
#17

valóságshow

TV-ben (TLC, csütörtök 01:33)

Az agydaganat egy ritka formájával diagnosztizálták, de Shauna kezelése lehetővé tette a gyógyulást, viszont olyan mellékhatást eredményezett, amire senki sem számított: megállt a... több»

Szereplők: Shauna Rae, Mark Schrankel

Hendersonék rendelnek
#18

valóságshow

A Henderson testvérek, akárcsak édesapjuk, állatorvosok. A Fox Állatkórházban kutyákat és macskákat kezelnek. Minden esetben meg tudják gyógyítani őket? több»

Sütizseni
#19

73 Sütizseni  (2011)

valóságshow

Ron Ben-Israel – a sütemények zsenije – keresi birodalmának következő mesterét. A versenyben 3 forduló vár a szakácsokra különböző tematika alapján. Meghatározott... több»

#20

valóságshow

HBO Max

Beszélgetések, viták, eszmecserék amerikai borbélyüzletekből - az amerikai sport és szórakoztatóipar legnagyobb neveivel.  több»

Elég gáz, gazdag emberek drága borokat iszogatnak és panaszkodnak, hogy utálják őket.