Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Sorozatok

#13521

dokumentum

TV-ben (Nat. Geo. Wild, csütörtök 01:33)

A sorozat Földünk máig paradicsomi békében élő édenkertjeibe kalauzolja el a nézőket. több»

Paprika Pékség
#13522

dokumentum

Miért ne lehetne változatos a mindennapi kenyerünk? Hisz lehet akár tönkölyös, diós, rozmaringos vagy éppen kovászolt. És mi lenne, ha nem ragadnánk le a felvágottas kenyérnél? Ha... több»

Ízőrzők: Németkér
#13523

dokumentum

Németkér a Mezőföld tájegységnek déli részén található, Tolna megye északi részén. A török háborúk utánra teljesen elnéptelenedett településre 1785-től a Habsburgok és a... több»

Rendező: Móczár István

#13524

dokumentum

A sorozat megvizsgálja a geológiai erőket, amik Kelet-Afrika Nagy Rift-völgyét formálták, és amik a világ egyik vadvilágban leggazdagabb tájává tették. több»

Szereplők: Hugh Quarshie

Menyasszony, vőlegény – kórházi esemény
#13525

vígjáték

A házasságkötés általában egy pár életének a legboldogabb, legromantikusabb napja – a szerelem és az összetartozás nagy ünnepe. Néhány szerencsétlen párnál, azonban minden... több»

Rendező: Elizabeth Gibson

Lélekközösség Peller Mariannal
#13526

A lélek rejtelmeire keresi a választ Peller Mariann ismert vendégeivel. több»

Egy vad nap
#13528

NA Egy vad nap  (2016)

dokumentum

A lenyűgöző mai természettudományos sorozat 24 órás útra indul bolygónk legrendkívülibb állataival, és feltárja, milyen leleményes módokon virágoznak. több»

#13529

dráma | vígjáték

A történet a koreai Minami Sineyo (You're Beautiful) című sorozat alapján készült. Miko, aki apácának készül, azonban egy nap egy idegen férfi felkeresi, hogy helyettesítse egy... több»

Szereplők: Miori Takimoto

A sütemények mesés világa
#13530

dokumentum

Fiona Cairns mindenkivel megosztja a tortasütés elbűvölő és mulatságos titkait, megmutatja, hogyan süssünk és díszítsünk elképesztően látványos tortákat otthon – a klasszikus... több»

Szereplők: Fiona Cairns

Gyerünk horgászni, Spanyolország!
#13531

Paul Booth most a dél-afrikai ötszörös pontyfogó világbajnokot Spanyolországba hívta meg, hogy üldözőbe vegyék az Ebro-folyó harcsáit. több»

Túlsúlyos bolygó
#13532

dokumentum

Szakértők szerint ha sürgősen nem változtatunk étkezési szokásainkon és nem eszünk kevesebbet, előbb kórosan elhízunk – majd mindannyian éhen halunk. A filmben ismerje meg az... több»

#13533

sci-fi

Brit horrorantológia-sorozat rémisztő mesékkel. több»

Szeresd az otthonodat!
#13534

dokumentum

Az utóbbi évtizedekben Alan Titchmarsh-nak az Egyesült Királyság „legmegátalkodottabb” kertjeivel sikerült megbirkóznia, hogy segítsen beteljesíteni a tökéletes kert... több»

MTv Top 10 Katy Perry
#13535

zenés

Egy téma, 10 ismert klip! Ha kíváncsi vagy, kik kerülnek az MTV Pop listájára, akkor tarts velünk! több»

#13536

animáció

HBO Max

Mása, az orosz kislány nagyon szereti a tündérmeséket. Az sem baj, ha a történetek részletei kissé összekeverednek. Mert bizony a nagy mesemondás közepette becsúszik egy-egy bibi,... több»

A lenyűgöző Kína
#13537

dokumentum

Káprázatos tájakon át egy extrém kalandozás veszi kezdetét Kínában, mellyel a hatalmas ország egy új oldalát ismerheti meg a néző. több»

Őszinte Ingatlanos
#13538

Lakásbérlés vagy vásárlás? Ház, vagy telek? Hol és milyet?  Az Őszinte Ingatlanos lerántja a leplet a lakáskeresés homályos kérdéseiről.  A hetente jelentkező műsorban profi... több»

A babaház úrnője
#13539

A 18 éves Nella Oortman beköltözik új férje, Johannes előkelő amszterdami házába; találkozik annak jéghideg nővérével, Marinnal, az inasával, Ottóval, és volt rabszolgájával és... több»

A világűr holnap
#13540

dokumentum

Az ifjú francia asztronauta, Thomas Pesquet személyében új hőst köszönthetünk az űrkutatás fiatalabb generációjában. Olyan sorsszerű gyerekkori élmények és vágyak terelték... több»