A legjobb futó vígjáték sorozatok a Netflixen a ranker.com alapján

#10

88 Cheers  (1982)

(1) (23)

dráma | vígjáték

A Cheers című vígjátéksorozat helyszíne egy bostoni kocsma, ahol a csapos és a csinos pincérnők boldogan szolgálják ki a betévedő vendéget, s ahol többségében mindenki ismer... több»

#9

77 A stúdió  (2006)

(2) (9)

vígjáték

Jack Donaghy, miután megkapja a stúdió programigazgatójának pozícióját, azonnal változtatásokat eszközöl. A reformok az egyik show producerének, Liz Lemon vállaira is nagy... több»

#8

85 Vissza a gyökerekhez  (2003)

(6) (15)

vígjáték

Miután a családfőt csalás vádjával börtönbe zárják, a Bluth család tagjai a maguk módján próbálnak meg boldogulni. Azonban úgy tűnik, nem akarnak tudomást venni a... több»

#7

77 Már megint Malcolm  (2000)

(10) (6)

családi | szatíra | vígjáték

TV-ben (Viasat6, csütörtök 01:33)

A hétszeres Emmy-díjas sorozat főszereplője egy nem mindennapi család. A házaspár négy fiúgyermeke minden rosszaságban benne van, Malcolm azonban még közülük is kiemelkedik... több»

#6

71 Szeretünk, Raymond  (1996)

(2) (14)

vígjáték

Ray élete tökéletes: kiváló munkája van, gyönyörű felesége és gyerekei és az otthona is mesés. Minden tökéletes volna, ha szülei nem a szomszédos házban laknának és nem... több»

#5

85 Dokik  (2001)

(34) (40)

dráma | vígjáték

Disney+

Dr. John 'J.D.' Dorian alig várta, hogy munkába állhasson, úgy érzi, négy év tanulás után mindenre felkészült, ami egy kórházban érheti. A medikusnak azonban be kell látnia,... több»

#4

86 Így jártam anyátokkal  (2005)

(72) (39)

romantikus | vígjáték

Disney+ | TV-ben (Humor+, csütörtök 01:33)

Ted legjobb barátja, Marshall bejelenti, hogy meg fogja kérni barátnője, Lily kezét.Ted rádöbben, hogy nem várhat többé az igazira, és a saját kezébe kell vennie a sorsát.... több»

#3

82 A nevem Earl  (2007)

(6)

vígjáték

Earl egy lakókocsiparkban él feleségével, két gyerekével és öccsével. Egy napon rámosolyog a szerencse, nyer százezer dollárt, azonban fél perccel később elgázolja egy autó.... több»

#2

90 A hivatal  (2005)

(7) (41)

szatíra | vígjáték

Netflix | HBO Max

Az áldokumnetumfilm-sorozat egy irodaszereket forgalmazó cég mindennapjaiban enged bepillantást. Főszereplői a mindenkinél mindent jobban tudó főnök, az eminenes helyettese, a... több»

#1

politikai | szatíra | vígjáték

HBO Max

A Városfejlesztési osztály története egy a városban éktelenkedő gödör hasznosításáról szól. Bár a helyzet elsőre nevetségesnek tűnik, a feladat egyáltalán nem egyszerű... több»