Én leginkább azokat a filmeket szeretem amikben sok a zene,tánc,mert ezek a filmek feldobják a kedvem.Azért nézek meg egy filmet,hogy jó kedvem legyen tőle ha épp le vagyok hangolva.A következő bulizós filmektől biztos neked is party hangulatod lesz.

#11

71 Party zóna  (1978)

(4) (7)

vígjáték

A két főiskolai gólya mást sem szeretne, csak beilleszkedni a menő arcok közé, és élete legjobb éveit eltölteni a bulik és csajok paradicsomában. A szerencse azonban nem kedvez... több»

#10

vígjáték

Chris a legmenőbb rapper a suliban, két dolog izgatja: a zene és lányok. Az egyetlen probléma, hogy a suli után irány a főiskola, és el kell hagynia a legjobb barátját, partnerét... több»

#9

87 Másnaposok  (2009)

(169) (52)

road movie | vígjáték

HBO Max

Egy Las Vegas-i legénybúcsút követő reggelen a baráti társaság rájön, hogy előző éjszaka elvesztették az ijfú férjjelöltet, ráadásul szállodaszobájukban egy tigrist és... több»

#8

71 Sulihuligánok  (2003)

(13) (12)

vígjáték

Mitch Martin (Luke Wilson) korábban ér haza, mit azt eredetileg tervezte, és otthonában épp egy csoportos szexparty szervezésének kellős közepébe csöppen. Mitch elmenekül... több»

#7

vígjáték

HBO Max

A kamaszsrácok gondolatai nem túl bonyolultak: szex, szex és szex. Seth és Evan együtt töltötték idejüket a középiskolában, ahol folyamatosan gyönyörű csajokról... több»

#6

82 Amerikai pite  (1999)

(66) (17)

vígjáték

A felnőtté vlálás meghatározó pillanat minden fiatal életében. Jim, Chris, és barátaik nagy döntést hoznak: megfogadják, hogy mire az érettségihez érkeznek, elvesztik... több»

#5

73 A vonzás szabályai  (2002)

(4) (4)

dráma | romantikus | szatíra | vígjáték

A vonzás szabályai című dráma a Camden kollégiumban játszódik; főhősei pedig egy művészeti egyetem diákjai, akik közösen próbálják meg túlélni a szex, a drogok és a... több»

#4

76 Buliszerviz  (2002)

(16) (7)

romantikus | vígjáték

Az egyetem legnagyobb arca Van Wilder. Mindenki tudja, hogy ő a legmenőbb srác, ő szervezi a legjobb bulikat, és vele haverkodik mindenki, aki számít. Wildernek volt ideje idáig... több»

#3

70 Buli az élet  (1998)

(4) (3)

romantikus | vígjáték

Az érettségi bankett éjjelén sok minden kiderül négy év együttlét után. A buli felszínre hoz jó és rossz emlékeket egyaránt. Van, aki utolsó esélyét ragadja meg, hogy... több»

#2

72 Rossz szomszédság  (2014)

(84) (13)

vígjáték

Mac és Kelly fiatal házasok, akiknek úgy tűnik, sínen van az élete. Megszületett első gyermekük, végre megszerezték első saját házukat, azonban az idill hirtelen felborul,... több»

#1

vígjáték

TV-ben (Filmcafé, csütörtök 01:33)

A fiatal házaspár szeretne kivenni egy hétvégét, és elutazik. Rosszcsont gyereküket a megbízható fiatalember hírében álló Franckre (Philippe Lacheau) bízzák. A szülők... több»