Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Filmek

Legjobb filmek 2021-től 2021-ig - Románia

Saját filmes lista készítése
#1

81 Eleven kór  (2021)

(21) (10)

dráma | horror | krimi | misztikus | thriller

Telekom TVGO

Madisont különös és rémisztő víziók kezdik gyötörni. A fiatal lány mintha két világ között lebegne, borzalmas haláleseteket lát, és azt is látja, ahogy az áldozatok utolsó... több»

James Wan neve a 2004-es Fűrész óta megkerülhetetlen a horror műfaján belül. Bár munkásságát lehet szeretni és nem szeretni is, ingadozó minőségű műveiből egyvalami vitathatatlanul kikristályosodik: James Wan egy zseni. Minden egyes rendezésében ott lapul az egyediség, a... több»
#2

dráma

Netflix

Mircea, egy nyugdíjba vonult tiszt hírt kap arról, hogy a fia eltűnt a hegyekben. Napokon keresztül keresi, majd összeállít egy különleges mentőcsapatot. több»

Minden szempontból egy erősen közepes film, a főszereplő gyakran ment az idegeimre. Nem is nagyon értettem, mi céljuk volt a készítőknek ezzel a filmmel.
#3

83 Întregalde  (2021)

(1)

dráma

Netflix

Egy csapat Transzilvániába érkezik azzal a céllal, hogy segítsenek az ott lakóknak. Minden jól alakul Maria és Dan számára, csak néhány kisebb konfliktus van a csoporton belül.... több»

Tényleg csak akkor van értelme megnézni ezt a filmet, ha van időd, amit szívesen kidobnál az ablakon. Érdekesen, ígéretesen indul, de aztán gyorsan átmegy marhaságba.
#4

sci-fi | vígjáték

Netflix

Három piti bűnöző megszökik a börtönből egy gengszter és egy teleportáló bájital segítségével. Azonnal nekilátnak szervezni az új rablást. több»

#5

dráma | vígjáték

Emit utoléri a múltja, amikor egy róla készült szexvideó kezd terjedni az interneten. A nő valószínűleg kénytelen lesz otthagyni a tanári pályát, ám nem hajlandó csak úgy feladni... több»

#6

61 Befektetők  (2021)

romantikus | vígjáték

Netflix

Három férfi története, akik régi barátok és egy autóalkatrész-gyárban dolgoznak egy kisvárosban. Amikor külföldi befektetők vásárolják fel a gyárat, elvesztik állásukat sok... több»

#7

60 Voyagers  (2021)

(1) (3)

kaland | sci-fi | thriller

Netflix

Az emberi faj jövője a tét. Fiatal férfiak és nők csoportját intelligensnek és engedelmesnek tennyésztettek, hogy benépesítsenek egy távoli bolygót. De amikor zavaró titkokat... több»

Jó kis hardcore sci-finek indul a film, de később átfordul Legyek urába. Ami nem baj. Az tetszett, hogy gyönyörűen lemodellezi egy steril, zárt rendszerben, hogy hogyan csicskulnak be önként az emberek egy őrült gyilkosnak. Akárcsak a valóságban. Egy kis mikrotársadalom akart ez... több»
A romániai zsidók története
#8

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilm a Romániában élő zsidóság történetét tárja fel az első telepesek érkezésétől kezdődően egészen a kommunista berendezkedésig. több»

Rendező: Oana Giurgiu

#9

vígjáték

Egy erdélyi falucskában úgy tartják, ha a gyapjú napján megcsókolsz valakit, az illetővel összeházasodtok. Egy őrült menyasszony története, aki túlságosan komolyan vette a legendát. több»

#11

NA La Civil  (2021)

dráma

Cielo története, egy anyáé, akinek a lányát elrabolják Észak-Mexikóban. A hatóságok nem támogatják a keresésben, Cielo ezért saját kezébe veszi az ügyet; egyszerű... több»

#12

rövidfilm

A taxisofőrként dolgozó Lili mindent megtesz, hogy megmentese házasságát Danivel, a halásszal.