Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
Alien Vs Zombies
#21401

sci-fi

2070-ben járunk, sok évvel a háború után, aminek következtében a Föld némaságba burkolózott. A Figyelők egy felderítő hajót küldenek, hogy kiderítsék, mi folyik jelenleg a... több»

#21402

NA Asbury Park  (2018)

dráma

1974-ben az Asbury Parkban minden a rock and roll-ról szólt, és ahol egy fiatal srác élete kalandját élte át. több»

Rendező: Peter Dobson

#21403

NA Inu-ô  (2021)

animáció | zenés

Egy elátkozott táncos és egy zenész fantasztikus előadásokkal kápráztatja el az embereket. több»

Rendező: Masaaki Yuasa

#21404

NA Swiperight  (2020)

horror

Néhány tinilány egy fergeteges bulit készül rendezni, ahová az egyik legújabb randiappon megismert srácot is meghívják. Az est azonban rövidesen gyilkos ámokfutásba torkollik. több»

Az Amelia Earhart-expedíció
#21405

dokumentum

Amelia Earhart neve mára a kaland, a bátorság és a rejtély szinonimájává vált. A pilótanő számos rekordot döntött meg, s szenvedélye a Föld egyik legismertebb asszonyává tette... több»

#21406

horror

Amikor a Pine Hills nyári tábor vezetői előkészítik a tábort a következő szezonra, hirtelen megjelenik egy bajba jutott fiatal nő, aki azt állítja, egy titokzatos lény minden... több»

Bakancslista alkonyatban
#21407

dokumentum

A dokumentumfilm főhősei nyugdíjasok, akik erdélyi kis falvakban merész álmokat fogalmaztak meg. Számukra a nyugdíjas kor nem a passzív várakozás, a tétlen halálvárás ideje, hanem... több»

A szőnyeg alá söpört negyed – Élet Székelyföld legnagyobb nyomornegyedében
#21408

dokumentum

Székelyföld legnagyobb nyomornegyedét az 1980-as évek derekán építették azzal a céllal, hogy a Székelyudvarhelyen élő romák megfelelő körülmények közé költözhessenek. A... több»

Diktátorok kézikönyve
#21409

dokumentum

Észak-Koreát ma a legdiktatórikusabb, legjobban ellenőrzött országként tartják számon világszerte. Az elnyomó rendszer alapjait az 1948-ban hatalomra jutott Kim Ir Szen vetette meg, aki... több»

Breuer
#21410

NA Breuer  (2020)

dokumentum

Breuer Marcell világhírű magyar építész, Walter Gropius tanítványa Pécsen született 1902-ben. Élete során dolgozott számos országban, majd New Yorkban telepedett le. A dokumentumfilm... több»

Rendező: Seres Tamás

A vad banda
#21411

NA A vad banda  (2022)

western

A Vadnyugat végnapjaiban egy maroknyi bűnöző megpróbál elmenekülni a fejvadászok elől. A film az 1969-es klasszikus remake-je.

#21412

dokumentum

Disney+

Szempillantás alatt történő támadások és falkában történő vadászatból láthatunk pillanatképeket a dokumentumfilmben, több»

Schindler
#21413

NA Schindler  (2019)

dokumentum

Az Oscar-díjas Sir Ben Kingsley beszéli el Oskar Schindler rendkívüli igaz történetét. A náci, aki ivással, szerencsejátékkal, kémkedéssel, zsarolásokkal és nőkkel teli évek után... több»

#21414

dokumentum

A film megeleveníti Emmett Till 1955-ös meglincselését Mississippi-ben, miközben bejárja azokat a helyeket ahol az események történtek. több»

IKEA: a színfalak mögött (Az Ikea belülről)
#21415

dokumentum

Az IKEA kétségkívül egyike a világ legsikeresebb, legrejtélyesebb és legkönnyebben felismerhető brandjeinek: csupán a tavalyi évben 900 millió ember látogatott el áruházaiba 49... több»

Diktatúrák és zsarnokok
#21416

dokumentum

Egy ország erős kezű vezetőjévé, sőt zsarnokává válni nem egyszerű feladat, ám ha a gazdaság romokban áll és az emberek stabilitásra vágynak, optimálisak a feltételek egy... több»

Virágkoszorús fakereszt
#21417

dokumentum

Évszázadok óta hagyomány, hogy a magyar nemzet legnagyobb búcsújárásán, a csíksomlyói búcsú zarándokainak sorában, a gyergyóalfalvi keresztalja halad az élen és ők az elsők,... több»

Rendező: Zsigmond Attila

Csillaghálóban II.
#21418

dokumentum

Emlékek szerelemről és barátságról Pilinszky János univerzumában. Pilinszky János (1921–1981) a 20. század egyik legnagyobb magyar költője volt, akinek szellemi jelenléte a mai... több»

A mókusok világa
#21419

dokumentum

A parkok és erdők kedves lakói az európai mókusok. Az európai mókus barna, fekete vagy akár szürke bundát is ölthet, javarészt mégis barnásvörös. Idejük nagy részében élelmet... több»

Egy darabka Erdély
#21420

dokumentum

Elbeszélés az Ojtozi-szorosból, a Keleti-Kárpátokban, Erdélyben élő Rózsa család három generációjáról, hagyományőrzésről, mentésről, mai életről, jövőről a kisebbségi... több»