Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
#21521

vígjáték

London Hughes, brit humorista és televíziós műsorvezető új stand-up különlegességet mutat be. több»

Rendező: Kristian Mercado

Szereplők: London Hughes, Nick Smoke

#21522

thriller

TV-ben (Film4, csütörtök 01:33)

Julia mindent elkövet, hogy kiderítse az igazságot, miután a lánya eltűnt egy kempingezés során. több»

Nagyon 'basic' thriller, ahol nem minden az, aminek látszik, de a poént azért már jó előre le lehet lőni. Legjobb esetben is gyenge közepes ebben a műfajban.
#21523

dráma

Egy tizennégy éves lány belép egy zenkarba, miközben szülei alaposan megnehezítik a dolgát. több»

Az utolsó ügy
#21524

dráma | thriller

A nyomozó Leo Woeste nap mint nap szembenéz Brüsszel alvilágával, civilben viszont Kathleen és az ötéves kisfia jelentik számára a megnyugvást. Míg azon dolgozik, hogy megoldja... több»

#21525

romantikus

Joey azt tervezi, hogy megkéri Claire kezét egy pikniken, egy véletlen esemény azonban szétválasztja őket. Joey a szerelmes vadőr, Natalie mellett köt ki, míg Claire az önkéntes... több»

#21526

vígjáték

Négy pár veti bele magát az online párkeresésbe Los Angelesben - és keresi rá a választ, hogy születhet-e szerelem az interneten keresztül.  több»

#21527

52 Légió  (2022)

(3)

fantasy | horror | vígjáték

A gonosz erői lecsapnak Argentínára. Az emberiség reménysége, Antonio Poyju, az egykor legendás sámán egy elmegyógyintézetbe van bezárva, ahonnan meg kell szöknie, és meg kell... több»

Nagyon egyedi a látványvilága, a történetmesélés kissé szokatlan, de ez magyarázható azzal, hogy Dél-Amerikából érkezett. Mindenesetre megéri megnézni, bár elég ambivalens élmény.
#21528

52 Bad Tutor  (2018)

thriller

Egy egyedülálló anyuka felbérel egy magántanárt, hogy javítsa fel a lánya jegyeit, a férfi azonban a lány megszállottjává válik.

#21529

romantikus | vígjáték

Telekom TVGO

Az Európából hazafelé tartó repülőjárat késésével szembesülve két szülő duplán foglal bébiszittert: az anya ügyvéd barátnőjét, Norát, és az apa gitáros féltestvérét,... több»

#21530

dráma

A húszéves Alice egy normandiai kisvárosban éli mindennapjat barátjával, Kevinnel. A lány felszolgálóként dolgozik egy pékségben, de arról álmodik, hogy a divatszakmában épít... több»

#21531

családi | romantikus

Setoka Tachibana egy lányiskolába jár, mindezidáig pedig tizenkét alkalommal vallott szerelmet valamelyik fiúnak, sajnos azonban minden egyes alkalommal visszautasították. Bátyja, Haruka... több»

#21532

52 Golden Arm  (2020)

vígjáték

Egy kőkemény kamionos csaj elhatározza, hogy felkészíti legjobb barátját a női szkander világbajnokságra. több»

#21533

52 Americano  (2016)

akció | animáció | családi | kaland | vígjáték

Cuco a mexikói papagáj útra kel, hogy megvédje a családját.

#21534

dráma

A film története szerint Rafael egy távoli, félreeső kis falucskában lakik a Chile sivatagában. Csakhogy ő nem egy átlagos lakos itt. Ő maga Jézus Krisztus. több»

#21535

horror

Egy megszállott rajongó és az anyja elrabolja az egykori "sikoly királynőket". Arra kényszerítik őket, hogy újrajátsszák a híresebb filmszerepeiket... halálos végeredménnyel. több»

#21536

thriller

Miután a férjét rejtélyes módon meggyilkolták, Sharon Elliot egy nyomozó barátja segítségével próbál rájönni, ki volt a tettes. Közben a fia, Anthony összebarátkozik egy... több»

Nos, sokat nem kell várni tőle. Maga a sztori az jó, főleg a megvalósításon bukik a film. A színészek között az Anthony anyját alakító nő eléggé gyenge. A zsaru szinten. A többi igazából nem rossz. Ami mé idegesítő, az a filmben levő elsötétülés, majd vissza, mint a... több»
#21537

dráma | vígjáték

Carternek nincs szerencséje az utóbbi időkben: utcára került, magányos és munkanélküli. A férfi minden áron vissza akarja szerezni korábbi barátnőjét. London utcáit járva furcsa... több»

#21538

thriller

TV-ben (Paramount Channel, csütörtök 01:33)

Mióta Daisy nénikéjének szalonjában dolgozik, Jenna menyasszonyok tucatjait látta boldog házasságot kötni az általa készített gyönyörű esküvői ruhákban. Jenna saját esküvőre... több»

#21539

52 Medúza  (2021)

fantasy | horror

Egy fiata lánynak szörnyű fertőzéssel kell megküzdenie, miután egy kígyó megmarta őt. A betegség azonban nem a legrosszabb, amire számíthat. több»

#21540

dráma

Max | TV-ben (Cinemax, csütörtök 01:33)

"Romantic Guide to Lost Places" is an unusual road movie that ranges across Europe looking for forgotten places, during which two strangers, both trapped in lives of deceit, come to terms with... több»