Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
Nyár a Garda-tónál
#21541

romantikus

Szülei tíz évvel ezelőtti halála óta Nell mindig testvérei mellett állt, sőt átvette a családi lakatosműhelyt. Most végre szeretné kipróbálni magát néhány olyan dologban, ami... több»

#21542

kaland | misztikus | romantikus | thriller

A film Romeo Risica azonos című regénye alapján készült. Dwayne Love, a világhírű zenész egy elkeseredett közellenséggé vált. Malibui birtokukon gyilkosság történik, ami... több»

#21543

horror | sci-fi

A II. világháború a vége felé közeledik. Hitler egy németországi előretolt állásnak kiadja a parancsot a Madárijesztő fedőnevű hadművelet megindítására. A háború végeztével... több»

Rendező: Troy Fritz

Szereplők: Timothy Scott Wimer Jr.

Ouija: The Awakening
#21544

thriller

1976-ban egy fiatal lány ouija-tábla segítségével próbál kapcsolatba lépni halott barátjával, Doras-szal. A lány azonban valami egész mást ébreszt fel a túlvilágról...

#21545

akció | dráma | háborús | thriller

TV-ben (DUNA, csütörtök 01:33)

Brandon Beckett, a híres mesterlövész fia az ENSZ-rendfenntartóknál teljesít szolgálatot a Kongói Demokratikus Köztársaságban. Parancsot kap, hogy a csapatával mentsen ki egy fehér... több»

Átlagos mesterlövészes film, a magánélettel összekötve. Aki még kevés háborús filmet nézett, lehet annak jobban fog tecceni. Összességében a tipikus történet, a katona parancsot teljesít, és néha sokkal közelebb van az ellenség mint azt gondolnánk, a politika pedig mindig... több»
#21546

rövidfilm | vígjáték

A rövidfilm egy szerelmi háromszöget mutat be a nézőnek, amelyből kiderül, hogy a házasságon belüli problémák sokkal mélyebbek is lehetnek annál, mint amilyennek azokat első... több»

#21547

rövidfilm

A 18 éves Shengnan egy nap váratlanul beleveti magát az éjszakába, amelyben a felnőttek élnek.

Rendező: Yi Tang

Szereplők: Xuanyu Chen, Baohe Xue

#21548

dokumentum

Disney+

A cápakutatás két legjelentősebb szakértője feltárja, hogy e páriák kölcsönös támadásai sokkal gyakoribbak, mint azt gondolnánk. több»

#21549

dráma

A filmet megtörtént események ihlették. 1979-ben Palm Springs-ben brutális körülmények között elrabolták Elaine Chaddicket, az imsert filantrópust. Elaine-t a forró sivatagba... több»

Cápák − egy támadás anatómiája
#21550

dokumentum

Izgalmas dokumentumfilmünk feltárja a cápatámadások lényegét. Lélegzetelállító légi felvételeken végignézhetjük, hogyan ront rá a nagy fehér cápa egy élethű műfókára.... több»

#21551

horror | thriller

Chloé, a gyönyörű fiatal francia színésznő Los Angelesbe költözik, hogy elmeneküljön problémás múltja elől és itt építgesse tovább karrierjét. Kezdetben egy kis színház... több»

Sagre Balere
#21552

dokumentum

Omar Milánóban él, és sikeres énekessé válik. Megismerkedik élete szerelmével, aki a menedzsere is lesz, és a férfit igazi sztárrá teszi.

#21553

akció | fantasy | horror | thriller

A film története szerint egy néhai tolvajt és annak barátnőjét bűntársaik kegyetlen körülmények között teszik el láb alól. A férfit sikerül visszahozni a halálból, azonban... több»

#21554

rövidfilm

Az animációs rövidfilm Nene és barátai kalandját mutatja be, akiknek az unalmát - Kertekaljával együtt - elmossa az árvíz. több»

Rendező: Mathieu Auvray

#21555

horror | misztikus | thriller

HBO Max

Amikor egy sötét titkot őrző férfi látja, hogy lányát örök kárhozat fenyegeti, egy népszerűtlen indián látnoktól kér segítséget. több»

Egy fekete nőről meg a családjáról meg a nőnek a barátnőjéről szólt a film. Fele a filmnek sajnos nagyon gyenge volt. Sokat kellett tekerni. Utána nagyjából elkezdett beindulni, de nem hozta azt a szintet, hogy végig lekössön minket. (Nem volt semmi alja dolog a filmben, ez az egy... több»
#21556

vígjáték

Bart és Nerd elhatározzák, hogy betörnek egy korrupt politikushoz, hogy megszabadítsák őt a pénzétől, amit egy hűtőszekrényben tart. Tervük megvalósításához azonban egy külső... több»

#21557

családi | vígjáték

HBO Max | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

Egy sikeres karácsonyi filmrendezőnő átéli a saját karácsonyi filmjét, amikor megjelenik egy jóképű hálózati vezető, aki azzal fenyegetőzik, hogy leállítja legújabb filmjének... több»

Karácsonyi filmnek elmegy, de amúgy semmi extra.
#21558

52 A mag  (2021)

dráma

HBO Max (2024.05.17.)

Reiner egy építkezés vezetőjeként dolgozik. Feleségével, Nadine-nal második közös gyermeküket várják, amikor a férfit váratlanul alacsonyabb pozícióba osztják be a munkahelyén.... több»

#21559

vígjáték

Sabri Lahlali, az egyik helyi középiskola igazgatóhelyettese mindent megtesz azért, hogy az érettségi előtt álló fia ideális tanulmányi eredményt érjen el. De nem tudja, hogy... több»

#21560

52 Édes búcsú  (2023)

(2)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Amikor a férje váratlanul meghal, Marc világa összeomlik, és két legjobb barátjával együtt elutazik Párizsba, ahol kiderül néhány kemény igazság, amelyekkel szembe kell nézniük. több»

Ez a film biztosan nem nekem szólt, így értékelésem se lett túl jó a filmről. Egyetlen egy dolgot tudok kiemelni, mint mindig ilyen filmek esetében, a színészi játékot. A szereplőgárda nem túl ismert, de a játékuk miatt azért érdemes volt végignézni a filmet. A történet... több»