Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
Ki van a frigóban?
#21541

fantasy | misztikus | rövidfilm | vígjáték

Cindyt kiengedik az elmegyógyintézetből, hogy a hétvégét a férjével, Alexxel töltse. Odahaza úgy tűnik, hogy az állapota nem javult. Még mindig utána kémkedő férfiakat lát... több»

#21542

vígjáték

Netflix

A film középpontjában az életre szóló legjobb barátnők, Stacy (Sunny Sandler) és Lydia (Samantha Lorraine) állnak, akik mindig is epikus bát micvákról álmodtak. De amikor a... több»

Remek családi/tinifilm. Tele van nosztalgiával, persze a jófajtával, jókat lehet rajta nevetni, szerintem ez most telitalálat lett, amit Adam Sandlertől nem annyira vártam mostanában.
Rosamunde Pilcher: Tökéletes boldogság
#21543

romantikus | vígjáték

A pékként dolgozó fiatal lány, Betty Hunter nagyon boldog életet él. De egy lovag hiányzik az életéből, ezért úgy véli, amikor egy autóbaleset során találkozik Johnny Payne-el, ő... több»

#21544

52 Nyúlajak  (2018)

(1)

dráma

Netflix

Mi történik, amikor a termékenység árucikké válik egy töredezett társadalomban? Ödipusz újjászületik. A klasszikus görög tragédia a modern korban. több»

Ebben a filmben az égvilágon semmi sem történik, csak emberek néznek ki a fejükből. Néha sétálnak egy kicsit. Feleslegesen depresszív, nem tudom ajánlani senkinek.
#21545

52 Pótkulcs  (2022)

(3)

romantikus | vígjáték

HBO Max

Egy tizenéves lányt ismerhetünk meg, aki romantikus kapcsolatot kezd barátnője bátyjával. több»

Sophie 15 éves, és Franciaország egy viszonylag kisebb városában (Nancy) él a lumpen anyjával és néhány lánytestvérével egy lakótelepi házban. A család csóró, lepukkant, a villanyt is bármelyik pillanatban lekapcsolhatják. Rettenet környéken laknak, a környező... több»
#21546

dokumentum

Disney+

A dokumentumfilm intim pillantást vet a női előadók és rapperek fejlődésére és hatására, az úttörő művészek által elmondottak alapján, akik segítettek egy zenei és kulturális... több»

Rendező: Fatima Curry

Szereplők: Eve, MC Lyte, Da Brat, Cheryl James, Lil Mama

Egy nyár Isztrián
#21547

romantikus

Anne Schutser, aki tehetséges ifjú focisták felderítésével foglalkozik, meghívást kap Isztriára, legjobb barátnője, Laura esküvőjére. Mikor megérkezik, felfedez egy futballpályát,... több»

#21548

thriller

Egy magánnyomozó kénytelen szembenézni múltjának szellemeivel, amikor unokahúga felkéri, hogy vizsgálja ki apja halálát. több»

#21549

vígjáték

Az A Última Festa egy film, amely egy eposzi buliba vezet minket, ahol egy baráti társaság örömteli módon ünnepli a diplomaosztót. Ez a buli tele van eseményekkel: véget érő... több»

#21550

rövidfilm | sci-fi

HBO Max

Egy lány története, akinek a megerőszakolása után kitörölték az emlékeit, hogy normálisan élhesse tovább az életét. De amikor újra találkozik a tettessel, egyikük még mindig... több»

#21551

animáció | családi

A Bogyó és Babóca 3. - Játszótársak, az előző két szériához hasonlóan, 13 epizódban mesél Bogyó, Babóca és kis barátaik élményeiről. A már jól ismert szereplők mellett... több»

A moziban láttuk egy mesét, az akkor alig 4 éves kisfiammal. Tátott szájjal ülte végig a több mint 1 órát. Bartos Erika nagyon ért a gyerekek nyelvén, hétköznapi történeteket hozott nekünk újra, amiben a gyerekek felismerik önmagukat és tudnak azonosulni.
Menendez testvérek – Félreismerték őket?
#21552

dokumentum | krimi

1993-ban egy megdöbbentő gyilkossági perben a Menendez testvérek váltak főszereplővé. Ezt az ügyet még mindig vitatják, ráadásul a legváratlanabb helyen: a TikTokon. több»

Rendező: Andrea De Brito

#21553

dráma | romantikus

Lady Nicol, miután megözvegyül, anyósával, Claire-rel lakik a családi kastélyban. Új sofőrre van szükségük. Kapóra jön Duncan, aki múltja elől menekülve dolgozni kezd a két... több»

#21554

52 Last Christmas  (2016)

(1)

vígjáték

Antonio húszévi önkéntes száműzetés után hazatér a családjához, mert az édesanyja haldoklik. A temetés megszervezését csak nehezíti az a tény, hogy közeledik a karácsony. több»

#21555

52 Seprűs esküvő  (2011)

(2)

dráma | vígjáték

A csinos Sabrina egy gazdag afroamerikai család sarja. Míg a karrierje szárnyal, a magánélete nem mondható ilyen sikeresnek, még nem találta meg az igazit. Egy nap azonban minden... több»

Hát ez már inkább a butasággal volt határos, mintha karikatúra akart volna lenni, de nem igazán sikerült. Nem győzött meg, ez nem az én stílusom.
#21556

akció | dráma | háborús | thriller

TV-ben (DUNA, csütörtök 01:33)

Brandon Beckett, a híres mesterlövész fia az ENSZ-rendfenntartóknál teljesít szolgálatot a Kongói Demokratikus Köztársaságban. Parancsot kap, hogy a csapatával mentsen ki egy fehér... több»

Átlagos mesterlövészes film, a magánélettel összekötve. Aki még kevés háborús filmet nézett, lehet annak jobban fog tecceni. Összességében a tipikus történet, a katona parancsot teljesít, és néha sokkal közelebb van az ellenség mint azt gondolnánk, a politika pedig mindig... több»
#21557

dokumentum

Az örök életért és az egészséges öregedésért folytatott küzdelem tényei és mítoszai. több»

#21558

52 Közös út  (2021)

dráma | rövidfilm

HBO Max

A történet két afgán fiú utazását meséli el, akik egy buszon találkoznak. több»

Rendező: Negar Naghavi

Szereplők: Hadi Eftekharzadeh

Milk
#21559

52 Milk  (2017)

rövidfilm

Egy vidéki farm dolgozója váratlanul terhes lesz.

Rendező: Heather Young

Szereplők: Babette Hayward

#21560

52 Sweet Caroline  (2018)

(3)

dráma | thriller

Miután egy boldog párt egy nagyon súlyos csapás ér, az életük fokozatosan rémálommá változik. több»