Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#21581

horror

2013 őszén egy louisianai mocsárvidéken életre kel egy szörny, amelyet sokan látni és hallani vélnek. több»

#21582

horror

Filmszakos hallgatók kérésére munkanélküli színészek érkeznek a norvég hegyek egy használaton kívüli moteljébe, hogy zombifilmeket készítsenek. Fikciójuk azonban hirtelen... több»

#21583

dráma

Az egykori Broadway-sztár, aki Alzheimer kórban szenved, délre költözik, hogy unokája Tatum és tízéves lánya, Liv mellett élhessen. A bonyodalmak a Shakespeare klasszikusáról... több»

#21584

vígjáték

A napok igencsak lassan telnek a La Serenissima idősek otthonában. Hirtelen egy rossz hír felkavarja a hangulatot a nyugalomnak pedig vége szakad. Edda, a hetvenhárom éves hölgy kórházba... több»

#21585

dráma | krimi

Marlen Haushofer, osztrák írónő regénye nyomán készült ez a misztikus film. Sztella meg akart halni. Ugyanazzal a megkérdőjelezhetetlen önfeladással zuhant ki az életből, mint amivel... több»

#21586

dráma | fantasy

Atarrabi és Mikelats testvérek, csupán néhány másodperc különbséggel születtek, édesanyjuk azonban felajánlotta őket az ördögnek, aki a későbbiekben a tanítójukká vált.

#21587

52 Pulzaar  (2023)

musical | rövidfilm

Filmio

Csótány a harmincas éveiben járó rocker munkásemberként tengeti napjait Kőbányán. Keresztanyjával él együtt és Évikébe szerelmes, aki a közeli pékségben dolgozik. Mindene a... több»

#21588

akció | dráma

Antonio, a fiatal civil köztisztviselő az Atakama sivatagba utazik, hogy inspirációt keressen kisregényéhez.

#21589

52 Loudmouth  (2022)

dokumentum

A film Al Sharpton tiszteletes történetét meséli el, intim portrét festve egy fáradhatatlan harcosról, aki a status quo megváltoztatásáért folytatott küldetése során soha nem... több»

#21590

romantikus

Laura Hansen a divatújságíró Toszkánába utazik, hogy anyagot gyűjtsön a következő cíkkéhez. A látogatása során kiderül, hogy, hogy néhai édesanyjának, aki 25 évig Pratoban... több»

#21591

családi | fantasy

Nagy a szegénység és a nélkülözés egy német kisvároskában, ahová éppen megérkezik Feuerstein, a mutatványos vándor. Egy fantasztikus helyről mesél a helyieknek, a Bőség... több»

Érdekes történet, látványos is. Egyszer megnézhető mese.
#21592

52 Silverstar  (2022)

(1)

kaland

Max

Egy történet arról, hogyan talál meg a 16 éves Esmee egy fiatal lovat, miután az egy istállótűz miatt az erdőbe menekül, és milyen különleges kötelék alakul ki közöttük. több»

Hát ez gyenge volt. Klisés lovas film, annyi volt már az évek során, nem is értem mi értelme volt megcsinálni. Azt még inkább, hogy miért is néztem meg.
#21593

dráma | vígjáték

Egy család négy nőtagja keresi a szerelmet.

#21594

vígjáték

Netflix

Oscar egy negyvenes évei végén járó férfi, aki egy egzisztenciális krízist követően otthagyja köztisztviselői állását és barátnőjét, hogy egy egyetemi barátjával együtt... több»

#21595

dráma | vígjáték

Három fivér és a nővérük megjelennek apjuk halálos ágyánál. Mind mohón várnak arra, hogy végre megérkezzen az ügyvéd, és felbonthassák a végrendeletet.

#21596

52 Treason  (2020)

dráma | vígjáték

Grant Wilson tárgyakként bánik a családtagjaival, de egy idő után minden megkérdőjeleződik.

#21597

52 Új esély  (2015)

(1)

dráma

Az Új esély című filmdráma egy sikeres férfi történetét meséli el, aki tökéletes élettel rendelkezik: munkájában sikeres, kedves feleséggel és csodás otthonnal. Egy nap azonban... több»

A legjobb keresztény film, amit láttam. Magával ragadó alkotás, csodálatosan szép.
#21598

52 Alt Space  (2018)

dráma | thriller

A pszichothrillerből megtudhatod, milyen érzés elveszíteni a realitásérzéked. A jelenség egy New York-i pár, Julian és Liv történetén keresztül elevenedik meg.   több»

#21599

akció | fantasy | horror

Amazon Prime Video

A második világháború idején a Fülöp-szigeteken rekedt fiatal lány rájön, hogy haldokló édesanyja védelmének kötelessége bonyolódik, mivel elkövet egy hibát, és megbízik egy... több»

Hrana zlomu
#21600

52 Hrana zlomu  (2021)

dráma | horror | thriller

A kőszívű Roberttel kötött házasság csapdájába esett Catherine már rég elhatározta, hogy elválik. A helyzet akkor éri el a töréspontot, amikor Robert visszatér egy üzleti... több»