Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
Én és a depresszió
#21581

dokumentum

Alastair Campbellt leginkább Tony Blair nagy tiszteletnek örvendő PR-osaként ismerik, de a nyilvánosságtól távol bénító depressziós rohamok gyötörték. A terápia és az... több»

Vulkán-cápák
#21582

dokumentum

A vulkánokban és a cápákban számos közös vonás van: például mindkettőt csodáljuk; mindkettőtől félünk; mindketten a természet zabolátlan és megfékezhetetlen erői közé... több»

Egy Bolygó Hét világa - Így készült
#21583

dokumentum

A BBC Earth bemutatja a látványos Hét világ, egy bolygó című sorozatról készült kulisszák mögötti, éleslátó bepillantást. A sorozat a legújabb a BBC-től és Sir David... több»

Szigorúan titkos: Agykontroll, földönkívüliek és 51-es körzet
#21584

dokumentum

Az USA évtizedeken át hajtott végre szupertitkos kísérleteket és műveleteket, és tartott fenn semmilyen térképen nem szereplő, senki által nem ismert szigorúan őrzött... több»

Három királyfi, három királylány
#21585

dokumentum

A dokumentumfilmben a mozgalom mellé állt meghatározó személyiségek mondják el személyes gondolataikat családalapításról, gyermeknevelésről, illetve az alapítvány ezt segítő... több»

#21586

NA Hex  (2022)

akció | horror | kaland | thriller

Egy rejtélyes eltűnést követően egy ejtőernyősökből álló csoport paranormális jelenségeket tapasztal, amelyek miatt az életükért küzdenek. több»

A taxis
#21587

NA A taxis  (2019)

játékfilm

A történet egy 80-as évekbeli gyermekrablásról szól, az elkövetőt már hetek óta keresik. Egy szolgálatban lévő taxis figyel fel a gyanús nőre, akit követni kezd, majd sikeresen... több»

Eötvös
#21588

NA Eötvös  (2019)

dráma

Eötvös Nándor Aladár 1920-ban Eötvös Cirkusz néven megalapította saját társulatát. Legidősebb fia, Eötvös Gábor világhírű zenebohóc volt, tehetségét maga Charlie Chaplin is... több»

Katie új arca
#21589

dokumentum

Katie a legfiatalabb páciens, aki valaha teljesen új arcot kapott. Milyen nehézségei vannak egy ilyen sebészeti beavatkozásnak? És miként éli meg egy ember a külső megjelenése ennyire... több»

A Titanic kincsei
#21590

dokumentum

A Titanic roncsainak 1985-ös megtalálása számos régi kérdést megválaszolt – és aktuálissá tett egy újat: Mi legyen a sorsa az utasok személyes tárgyainak? Kit, kiket illetnek ezek... több»

A tobzoska – A világ legkeresettebb állata
#21591

dokumentum

A tobzoska a Föld egyetlen valódi pikkelyes emlőse. Szinte semmit nem tudunk az életükről, de ezek az állatok tartanak egy sajnálatos rekordot: ők a legkeresettebb emlősök a... több»

Az igazság az elhízásról
#21592

dokumentum

A gyorséttermi kultúrának és génjeinknek köszönhetően derékbőségünk egyre nő. Chris Bavin viszont megosztja velünk, hogy néhány apró változtatással hogyan maximalizálhatjuk... több»

Szolzsenyicin frontnaplója
#21593

dokumentum

A világhírű Nobel-díjas orosz író, az Iván Gyenyiszovics egy napja szerzője, Alexander Szolzsenyicin hadinaplója alapján készült portré. Kozák értelmiségi családba született,... több»

#21594

NA Lone Wolf  (2021)

dráma

Lebilincselő thriller, amely rejtettkamerás felvételekből, videókonferencákból és lehallgatott telefonbeszélgetésekből áll. több»

#21596

Makoto Kashiba magas beosztású banki ügyintézőként dolgozott, amíg egy apró hiba miatt át nem helyezték egy vidéki fiókhoz. A férfi sorscsapásként éli meg a "száműzetést",... több»

#21597

vígjáték

A film története szerint két férfinak csokoládét kell szállítania egy erőszakos bűnözőnek. több»

#21598

NA Pippa  (2023)

akció | dráma | háborús | történelmi

A Raja Krishna Menon rendezésében készülő film cselekménye az 1971-es india–pakisztáni háború idején játszódik. több»

Untitled Terminator 3
#21599

akció | sci-fi

A múlt megváltozott ugyan is valaki visszaküldött egy terminátort a múltba, hogy megvédje Sarah Connort. A terminátor legyőzése így már gyerekjáték volt, Kyle Reese életben maradt.... több»

#21600

NA Gyilkoló  (2021)

(4)

akció | rövidfilm | sci-fi

Egy űrkutatási központ kamerája rejtélyes okokból elromlik. Leon, az egyik alkalmazott keresni kezdi a kamerát, hogy megjavítsa. Hamarosan kiderül, hogy egy űrlény tette azt tönkre. több»