Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
#21601

dráma

Egy tehetős iráni család mindennapi harca tinédzser lányuk növekvő szexuális kíváncsisága és bátyja veszélyes szenvedélye ellen. több»

#21602

51 Storage 24  (2012)

(3) (7)

akció | horror | misztikus | sci-fi | thriller

Londont lezárják, miután egy katonai teherszállítógép lezuhan a városban. A teherszállítógép nem akármilyen szállítmányt hordozott,ezt hamarosan meg is tudják a helyi fiatalok,... több»

A napokban futottam bele eme alkotásba, és ha azt azért nem is írhatom, hogy bárcsak ne fedeztem volna fel eme filmet (mert hát azért annyira nem volt szörnyű), de ajánlani semmiképp sem tudnám. Tulajdonképpen elsősorban a rendező személye miatt kezdtem bele eme filmbe, hisz a... több»
#21603

animáció | fantasy

HBO Max

Wonder Woman megpróbál segíteni egy problémás fiatal lánynak, Vanessának, aki a Dr. Cyber által vezetett Villainy Inc. nevű halálos szervezetbe keveredett. több»

Egy újabb izgalmas animáció a mostani egyik legnépszerűbb szuperhősről Wonder Womanról, olyan szinkronhanggal, mint Rosario Dawson. A történet nagyon izgalmas, ahol bizony WW szülőföldje és népe is veszélybe kerül. Több régi és új gonosszal kell szembenéznie és rengeteg... több»
#21604

akció | thriller | vígjáték

Jamie nem tudja túltenni magát, hogy szakítottak barátnőjével, Mariannek viszont időre volt szüksége. Az újrakezdés reményében Tallahassee-be utaznak, ám a dolgok hamar... több»

#21605

thriller

Netflix

Valami félelmetes dolog történik Block Island partjainál. Egy furcsa erő a lakosokat és a vadon élő állatokat egyaránt hatalmába kerítette. több»

Egy mondatra építeni az egész film rejtélyét, mondanivalóját, amit az anya mond valamikor a film folyamán a kislányának, meglehetősen merész ötlet, ami még működhetett is volna abban az esetben, ha kapunk a film végén kielégítő magyarázatot arra a bizonyos rejtélyre. De nem... több»
#21606

51 Skylines  (2020)

(2)

akció | kaland | sci-fi

Amikor egy vírus azzal fenyeget, hogy a földön élő barátságos idegen hibrideket az emberek ellen fordítja, Rose Corley kapitány küldetésre indul elit zsoldos csapatával az idegen... több»

Viszonylag oké, vannak furcsa párbeszédek, de az alakítások egész jók és a vizuális effektek sem a legrosszabbak. Vannak ennél rosszabb filmek is.
#21607

dokumentum

Bob Lazar nevét akkor ismerte meg a világ, amikor kitálalt az 51-es körzetről. Most újra itt van, hogy elmesélje, miként akarta őt elhallgattatni az amerikai kormány.

#21608

51 After Porn Ends  (2012)

(3)

dokumentum

A dokumentumfilm olyan nők életét tárja a néző elé, akik korábban évekig a pornóiparba dolgoztak. több»

#21609

51 Hagazussa  (2017)

(2)

dráma | horror

A 15. századi Ausztriában hideg tél tombol az Alpokban, ahol a babonaság uralkodik a helyi parasztság felett. Egy távoli alpesi kunyhóban, Albrun és az édesanyja szűkösen éldegélnek... több»

Mióta horrortémában egyáltalán egyetlen billentyűleütést is megejtettem így cirka huszonöt év alatt, talán sosem tudtam egy filmet annyira tevőlegesen és nehézkesen elhelyezni a palettán, mint Lukas Feigelfeld Hagazussa című, igencsak megosztó darabját. A százkét perces... több»
#21610

51 She Dies Tomorrow  (2020)

(1)

dráma | thriller

Egy fiatal nőnek meggyőződése, hogy már csak egy napja van hátra, aztán meghal. Miután megosztja a barátaival a félelmeit, ők is aggódni kezdenek saját haláluk miatt. több»

Lassú, nyomasztó, ledfényes rémálom. A film azt boncolgatja, milyen lenne, ha az ember tudná, hogy az adott nap az utolsó az életében. Aki bírja az ilyen elvontabb, pszichedelikus horrorokat, azoknak érdemes tenni vele egy próbát.
#21611

akció | horror | vígjáték

A kötelességtudó és túlhajszolt Evan együtt dolgozik gyönyörű barátnőjével, Amandával és legjobb barátjával, Timmel egy lélekölő óriásvállalatnál. Evan világa hirtelen... több»

Még az indexen hallottam felőle, vicces de nem annyira eredeti. Szóval van egy munkahely ahol egyre több a zombi. Többet nem árulok el a tartalomból, aki akarja majd úgyis megnézi, (magyar felirat még nincs)
#21612

akció | dráma | thriller

A helyi bűnöző szindikátus exvégrehajtója 22 év jogtalan börtön után bosszút akar állni maffiózó főnökein. Az egyetlen dolog, ami gátat szab gyilkos szándékainak, újdonsült... több»

#21613

dráma | horror | sci-fi

Kitört a zombiapokalipszis, a pusztítás pedig minden képzeletet fölülmúl. Egy problémás Las Vegasból származó nő, akit meglehetősen sötét múlt övez a sivatagban találja magát,... több»

#21614

51 Rebirth  (2016)

thriller

Netflix

Kyle (Fran Kranz) egy kisvárosi fehér galléros fiatal apuka, akit az egyik napon meglátogat a rég nem látott cimborája az egyetemről, Zack (Adam Goldberg), aki semmit sem változott az... több»

#21615

dráma | thriller

Anna Fritz, a híres és szépséges színésznő a közelmúltban hunyt el. Három fiatal férfi besurran a hullaházban, hogy meztelenül láthassák Fritzet. A srácokat lenyűgözi a nő... több»

#21616

dráma | horror

Az ausztráliai lány, Jennifer Amszterdamba menekül múltja elől. Elkeseredetten küzd azért, hogy egy lépéssel mindig a hatóságok előtt járjon, és csatlakozik egy turistacsoporthoz,... több»

kicsit aggódtam, hogy ugyanolyan lesz mint az összes többi hasonló mészárlást ígérgető film, de ez azért egészen sajátos volt. Örömömre szolgált, hogy a hollandok is képesek voltak egy ilyen dolgot megcsinálni, és ráadásul technikailag nagyon jó megoldásokkal, jó... több»
#21617

51 Nightmare Cinema  (2018)

(2) (6)

horror

Öt idegen vetődik egy nagyon furcsa ember által birtokolt, elhagyatott moziba - ahol egészen különleges filmeket vetítenek legmélyebb félelmeikről. több»

Azt vettem észre, hogy itthon nem kifejezetten szeretik a horrorantológiákat. Nem tudom, mi az oka, de számomra nagyon furcsa. Van itt egy olyan, amit merek nyugodt szívvel ajánlani. De nézzük csak. Ebben az öt kisfilmet tartalmazó horrorantológiában egy elátkozott mozi adja a film... több»
#21618

51 Tiger House  (2015)

akció | dráma | krimi | thriller

Kelly besurran barátja házába, azonban ezen az éjszakán nem ő az egyetlen hívatlan vendég. A lánynak minden erejére és ügyességére szüksége lesz, hogy élve hagyhassa el a házat. több»

#21619

51 Sugar Mountain  (2016)

(2)

dráma | thriller

Két testvér, akiket elhagyott a szerencse, megszervezik saját eltűnésüket az alaszkai vadonban, hogy aztán eladhassák a sztorit. Csakhogy a trükk némileg valóságosabbra sikerül, mint... több»

Nincs is mit hozzáfűzni, 5 perc alatt magába rántott a sztori, nagyon jól meg van írva, és a színészek is jók. A végén az autós szerelmi jelenet roppant szánalmas volt azzal a megszakítással. Nem tudom minek kellett.
#21620

vígjáték

Amy Schumer stand-up komikus élő önálló estjének felvétele. A kedvelt komikus olyan témákat feszeget viccesen, mint a házasság, a terhesség és a személyes fejlődés. több»

Rendező: Amy Schumer

Szereplők: Amy Schumer