Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
Alien Vs Zombies
#21721

sci-fi

2070-ben járunk, sok évvel a háború után, aminek következtében a Föld némaságba burkolózott. A Figyelők egy felderítő hajót küldenek, hogy kiderítsék, mi folyik jelenleg a... több»

The Meth Head
#21722

rövidfilm | vígjáték

Kyle soha nem akart azzá a férfivá válni, aki a 30-as éveiben lett, egy könyvelő, aki valójában unja a munkáját, egy olyan szeretővel él. aki sokkal sikeresebb nála, és egy olyan... több»

Rendező: Warren Mitchell

Szereplők: Charles William Davis

#21723

vígjáték

A vígjáték azt a kérdést boncolgatja, hogy milyen nehéz színházat csinálni.

#21724

NA Asbury Park  (2018)

dráma

1974-ben az Asbury Parkban minden a rock and roll-ról szólt, és ahol egy fiatal srác élete kalandját élte át. több»

Rendező: Peter Dobson

C'est la vie
#21725

vígjáték

Öt nő története, akik ugyan nem ismerik egymást, de mindannyian várandósok, rövidesen pedig ugyanúgy élik át az anyaság örömeit. több»

Shangri-La Suite
#21726

dráma

Karen és Jack egy elmegyógyintézetben találkoznak, és azonnal egymásba szeretnek. Együtt indulnak el, hogy beteljesítsék Jack végzetét, és megöljék Elvis Presley-t. több»

Hitlerjugend: A nácik gyerekkatonái
#21727

dokumentum

A Hitlerjugend a náci párt ifjúsági szervezeteként jött létre az 1920-as években. A mozgalom fokozatosan az összes többi ifjúsági szervezetet magába olvasztotta, a német fiúk egy... több»

The Wê Anthology
#21728

dokumentum | kaland

Ebben a dokumentumfilmben egy 4 darab festményből álló képsorozat karakterei elevenednek meg és tárják fel képzeletbeli életük titkait. több»

Túlnépesedés: Statisztikával a pánikkeltés ellen
#21729

dokumentum

A legkorszerűbb 3D-s grafikai technikát alkalmazva, a világhírű Hans Rosling professzor látványos statisztikai portrét fest a gyorsan változó világunkról. Rosling üzenete a filmjén... több»

#21730

dokumentum | rövidfilm

Hank egy Maine Coon fajtájú macska, aki világméretű hírnévre tett szert, és aki a politikától elfordult embereket vissza tudta téríteni a politizáláshoz.

Minden, amit az antibiotikumokról tudni kell (Az igazság az antibiotikumokról)
#21731

dokumentum

Vezető szakértők úgy gondolják, hogy egy potenciálisan pusztító, antibiotikumok utáni korszakba lépünk be. Ez azt jelentené, hogy egy papír okozta vágás kezelhetetlen... több»

The Best Man Wedding
#21732

NA The Best Man Wedding  (2016)

(1) (2)

romantikus | vígjáték

A Holtunkinglan (The Best Man) franchise harmadik részében visszatérnek a régi szereplők, ezúttal egy váratlanul jött esküvőnek köszönhetően gyűlik össze a kis csapat.

Rendező: Malcolm D. Lee

Láttam a filmet és nagyon tetszett! Végre egy olyan film, amit teljes egészében végig lehetett nézni!
#21733

horror

Amikor a Pine Hills nyári tábor vezetői előkészítik a tábort a következő szezonra, hirtelen megjelenik egy bajba jutott fiatal nő, aki azt állítja, egy titokzatos lény minden... több»

#21734

dokumentum

A kaszálók a hagyományos állattartó gazdálkodás alapját képezik Székelyföldön, ugyanakkor rendkívül fajgazdag, természetvédelmi szempontból is értékes élőhelyek. A kaszálók... több»

Visszatérés a Cápa-szigetre
#21735

dokumentum

A cápakutató dr. Craig O'Connell a réunioni CRA cápavédelmi program szakembereivel közösen a korábbi paradicsomi szigetet fenyegető válsághelyzet okait vizsgálja. több»

Knight Rider Heroes
#21736

1982-ben az Alapítvány a törvény betartatásáért a kormány kezdeményezésére egy programot indított, hogy harcoljon az olyan bűnözőkkel szemben, akik a törvény felett... több»

Szereplők: David Hasselhoff

Diktátorok kézikönyve
#21737

dokumentum

Észak-Koreát ma a legdiktatórikusabb, legjobban ellenőrzött országként tartják számon világszerte. Az elnyomó rendszer alapjait az 1948-ban hatalomra jutott Kim Ir Szen vetette meg, aki... több»

Az élet csak alapanyag
#21738

dokumentum

Portré Nora Ephronról, a csípős őszinteségéről és intelligens humoráról ismert forgatókönyvíró-rendezőről. Nemcsak feltárja a szakmai ambíció és a személyes lojalitás... több»

Rendező: Jacob Bernstein

#21739

A sakkvilágbajnok Garry Kasparov képtelenségnek tartja, hogy a női sakkozók valaha is egy szinten lesznek a férfi nagymesterekkel, de nem tudja, hogy megszülettek Budapesten a Polgár... több»

Bikacápák támadása
#21740

dokumentum

A bikacápát a tudósok korábban „csak” a harmadik legveszélyesebb cápafajként tartották számon a fehér cápa és a tigriscápa mögött – a klímaváltozás eredményeként azonban... több»