Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#22481

dráma | politikai | thriller

Netflix

Sorn, egy szexmunkás, menekültként próbál jövőt építeni a thaiföldi Chiang Maiban, távol az otthonától, de belekerül egy bonyolult kapcsolatba egy politikai aktivista után nyomozó... több»

Elég komoly témát tudna tartalmazni. Mikor azt hittem, végre beindul az egész, hát... Akkor sem indult be. Amit nem kell elfelejteni megemlíteni, hogy nekem ebben már túl sok volt inkább a homoszexualitás, mint a történet önmaga...
#22482

50 Távol az ég  (2022)

(1)

dráma

Amazon Prime Video

Miután pilótájuk váratlanul meghal a repülés közben, Doug White-nak (Dennis Quaid) biztonságosan le kell szállnia a repülővel, és meg kell mentenie egész családját a leküzdhetetlen... több»

Egyáltalán nem rossz film, családi programnak teljesen megfelel. Voltak hibák benne technikai szempontból, de ezen kívül teljesen oké.
#22483

50 Csőrike király  (2022)

(1)

animáció

Max

Csőrike, Szilveszter és Nagyi a Kanári-szigetekre utazik nyaralni. Amikor azonban a paradicsomi sziget királynője eltűnik, Csőrike váratlanul a korona soron következő várományosa... több»

Vicces, eléggé tipikus Looney Tunes mese, az újfajta animáció nem a legnagyobb kedvencem, de ettől függetlenül kellemes meglepetés volt.
#22484

romantikus | vígjáték

Amazon Prime Video

Egy fiatal srác szokatlan helyzetbe kerül. Arra kényszerül, hogy a közösségi felületeken létrehozzon egy nem létező személyt, akiről mindenkivel elhiteti, hogy az új barátnője. A... több»

#22485

romantikus | vígjáték

Egy fiatal újságíró szeretne leleplezni egy szerelmi bánattal foglalkozó terápiás ügynökséget, mivel szerinte átverés az egész. Azonban munkája során önkétlenül is feltárja... több»

#22486

dokumentum | vígjáték

Amazon Prime Video

Sofia Niño de Rivera stand-up műsora. több»

Szereplők: Sofia Niño de Rivera

#22487

50 A manóba  (2023)

vígjáték

Amazon Prime Video

Trip egy szokatlan elf. A Mikulás segítőjeként úgy tűnik, hogy inkább csak bizarr fegyvereket tud építeni, mint játékokat. A sors úgy hozza, hogy találkozik Eliával, egy félénk és... több»

#22488

50 Haroun  (2021)

vígjáték

Netflix

Egy játékos, mégis provokatív előadás a francia humorista, Haroun jóvoltából. A modern társadalmat vizsgálja, és felteszi a kérdést: vajon az emberiség megállt az evolúció... több»

Rendező: Seralf Flares

Szereplők: Haroun

#22489

animáció | kaland | musical

Telekom TVGO

Mint mindenki tudja, minden fajból csak egy hím és egy nőstény mehetett Noé bárkájára. De mi van akkor, ha két egér rájön erre a titkos eseményre, és egyikük sem hajlandó... több»

#22490

dokumentum

Netflix

Szenvedély. Hit. Árulás. Remény. A nyugatiak és az atomenergia problémás kapcsolatának feltárása az utóbbi 70 évben. Azoktól, akik elsőkézből tapasztalták. több»

#22491

vígjáték

Netflix

Két indiai család tagjainak meg kell tanulniuk kijönni egymással, néhány mulatságos hiba és az út során felmerülő zűrzavarok ellenére. A családokat a gyerekek egymás iránti... több»

Rendező: Jayan Moodley

Szereplők: Mariam Bassa

#22492

dráma | krimi | thriller | vígjáték

Miután férje váratlanul eltűnt, Sue Button kisebb hírnévre tesz szert. Sue szinte bármire képes, hogy megtalálja a férfit, akár még néhány "alvilági" figurával is hajlandó... több»

#22493

50 Nem baleset  (2023)

dokumentum

Max

2017 augusztusában a virginiai Charlottesville-ben fehér fajgyűlölők gyűltek össze, és kegyetlenül megtámadták az ellentüntetőket. Két ügyvéd, meggyőződve arról, hogy a... több»

Rendező: Kristi Jacobson

#22494

50 Delta  (2022)

dráma

Max

Osso meg akarja menteni a folyó deltáját a floridaiak kizsákmányoló halászatától. Velük van Elia is, aki azokon a földeken született. A két férfi szembekerül egymással. több»

#22496

dokumentum

Max

A One Perfect Shot című dokumentumfilmben 6 haladó szellemiséggel megáldott filmalkotó mesél arról, hogyan készítették az iparág legikonikusabb felvételeit. A műsorvezető Ava... több»

#22497

rövidfilm

Max

A How We Get Free két éven keresztül követi Elisabeth Epps munkáját, amely a készpénzes óvadék eltörlésén dolgozik Coloradóban, és véget vet a szegénység kriminalizálásának.... több»

#22498

dokumentum

Max

Donald Trump az egyik legellentmondásosabb személyiség a bolygónkon. A szakértők alaposan megvizsgálják Trump szavait, tetteit és viselkedését. több»

Szereplők: Rob Warner, Donald Trump

#22499

dokumentum

Max

Mélyenszántó dokumentumfilm a színes bőrű állampolgárok jogaiank kiharcolásáról. több»

#22500

45 Meet the Blacks  (2016)

(2)

horror | vígjáték

A Black család a jobb élet reményében elköltözik Chicagóból. Carl és újdonsült felesége, Lorena, fia Carl Jr, lánya Allie és unokatestvére, Cront Beverly Hills felé veszik az... több»

Volt néhány jó pillanata, de ettől eltekintve én igazából végig unatkoztam a filmen. Összességében szerintem egyáltalán nem humoros, ráadásul az alakítások is rettenetesen diletánsak.