Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#22501

50 Ki hitte volna?  (2024)

(2) (3)

vígjáték

Mozikban

A Bouvier-Sauvage-ok, egy előkelő arisztokrata család, keresztezik a jóval szerényebb Martin család útját, amikor gyermekeik bejelentik, hogy össze szeretnének házasodni. Az esemény... több»

Nagyon tetszett az alaptörténete, és hogy milyen irányba is akarják kifuttatni a történetet, de nekem ez a fajta humor nem igazán jött be.
#22502

50 Remission  (2014)

dráma | rövidfilm

Két férfi, és egy fiatal fiú járja az elhagyatott angliai vidéket, hogy megmeneküljenek egy halálos vírus elől. A felnőtteknek kemény döntést kell hozniuk, amikor a fiú viselkedése... több»

#22503

romantikus

Charlotte Dél-Franciaországba utazik, hogy átvegye a nagybátyja örökségét, egy temetkezési vállalatot, ami egy gyönyörű birtokon működik. Úgy tervezi, hogy a kúriát eladja egy... több»

#22504

dráma | krimi | thriller

Miután feladja magát egy pénzszállító megtámadása miatt, Frank drogügyletekbe keveredik a börtönben, és elkezd kötődni egy női őrhöz. több»

A tartalmat leírva a film nagyon érdekesnek tűnt, ezért elsősorban arra voltam kíváncsi, hogy miért kapott alacsony értékeléseket. Szeretem a börtöndrámákat. Klasszikus dráma, a fickó börtönbe akar menni, hogy bosszút álljon a családja gyilkosán. A csávó egy kretén, a... több»
#22505

50 The Drifter  (2014)

dráma | thriller

Egy férfi megpróbál elmenekülni sötét múltja elől, amely úgy tűnik, utoléri őt.

#22506

romantikus

Sandra, a szenvedélyes borszakértő főnökével, Reinholddal együtt Szicília legjobb borát keresi, ám próbálkozásaik nem járnak sikerrel. A helyi vállalkozó és borász, Vincenzo... több»

#22507

dráma

A bécsi fotóriporter, Verena ígéretes karrier előtt áll. Felettesével, Paullal él kapcsolatban, de egy állatkerti fotózás során megismer egy titokzatos férfit, Chalidot, és... több»

#22508

50 Strangers  (2017)

akció | dráma | krimi

A film története szerint két idegen sorsa összefonódik, amikor Peking utcáin balsetet szenvednek. Yu Miao bosszúra szomjas férje rátámad a másik párra és megöli a nincstelen Xu Tian... több»

#22509

50 The Refuge  (2023)

horror

Rick Pedroni őrmester megváltozott és veszélyes állapotban tér haza feleségéhez, Kate-hez, miután egy titokzatos erő megtámadta őt az afganisztáni harc során. több»

#22510

50 Repíts el  (2021)

(1)

vígjáték

Thomas az éjszakáit bulizással tölti, a nappalokat alvással, míg egy nap az apja, Dr. Reinhard belefárad ebbe, és nem támogatja tovább. Ráadásul megbízza, hogy viselje gondját egy... több»

Érdekes témával rendelkező film, amely szerintem elgondolkodtató, érzelmekkel teli alkotás. Nem azt mondom, hogy lenyűgözőt, de azért simán nézhető kategóriába sorolható. Jó film. Értékelés: 7/10
#22511

50 Daughter  (2019)

dráma

Egy év telt el lánya halála óta, de Jim még mindig nem képes túllépni a tragédián, a világtól teljesen elszigetelődött a borzalmas esemény óta. Ez azonban megváltozik, mikor... több»

#22512

dráma

William Shakespeare klasszikus történetének modern adaptációja egy posztapokaliptikus világban a becsületről, az ambícióról és az árulásról. több»

#22513

krimi | romantikus

Egy gyilkossági esetet követően egy sztriptízklub táncoslányai felfogadnak egy kidobóembert, hogy megvédje őket. Miközben a férfi és az egyik lány között egyre nő a vonzalom,... több»

Katharina megoldja – Az újrakezdés
#22514

dráma | krimi | vígjáték

Katharina Reiff szakít hűtlen barátjával, Clemensszel, és új fejezetet nyit az életében. Elutazik 16 éves lányával, Nelével anyjához, Mariannéhoz, aki fogadót vezet egy apró... több»

#22515

vígjáték

Netflix

Egy perzsa menekült menedékjogot kérve érkezik Norvégiába, és egy furcsa, eldugott akadémián köt ki, ahol egy sor próbát kell kiállnia ahhoz, hogy maradhasson. több»

#22516

krimi

Egy sötét humorral megfűszerezett vígjáték a pénzről, szerelemről és egy emberrablás történetéről.

#22517

romantikus

Annak érdekében, hogy megmentse kiadóját az eladástól, Becca Craven szövegírónak egészen Dél-Floridáig kell utaznia a híres akciósztárral, Lee Price-szal, hogy megszerezze Roger és... több»

#22518

horror | vígjáték

Doctor Spine a csontkovács életében sajnos eljön az a pillanat, amikor az elméje három különböző személyiségre bomlik. Az új identitások pedig a legnagyobb jó szándékkal sem... több»

#22519

romantikus

Scarlett szakács és egy étterem társtulajdonosa. Idén a legjobb barátja befizeti egy főzős elvonulásra, ahol Scarlett újra megtanulja értékelni az ünnepi főzés varázsát, és... több»

#22520

50 The Cliff  (2016)

akció | dráma | krimi | thriller

Egy fedett rendőrtiszt egy kábítószert áruló férfi után nyomoz. több»