Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
#22641

vígjáték

Netflix

Komikus film az első afrikai és francia szuperhős kalandjairól, melyben rengeteg klisét és a hős útjának paródiáját láthatjuk. több»

Ez a film az első perctől az utolsóig paródia és bohóckodás, leöntve nagy adag francia, önkritikus humorral. A néző tényleg csak kapkodja a fejét, hogy az egyik pillanatban a Kill Billt ekézi, a következőben a James Bond-filmeken gúnyolódik, aztán a Marvel szuperhősös... több»
#22642

dráma

Heaven boldog házasságban él, visszaköltözött a városkába, ahol gyermekkorát töltötte. Egy látogatás alkalmával a Farthinggale birtokon Tony Tatterton ráveszi Heavent, hogy a gazdag... több»

#22643

vígjáték

Netflix

Egy gitáros hosszú éveken keresztül Olaszország legnagyobb művészeivel dolgozhatott együtt, azonban az elismerés és a hírnév számára elmaradt. Most viszont elhatározza, hogy egy... több»

Érdekes és szórakoztató film, főleg zenészeknek, de nem csak nekik.
#22644

dokumentum

Az HBO által készített dokumentumfilm a 2001. szeptember 11-ei eseményeket szeretné megismertetni a fiatalabb nézőkkel. Amy Schatz producer és rendező jóvoltából. több»

Rendező: Amy Schatz

Nincs probléma azzal, ahogy bemutatja hogyan tanítják a gyerekeknek szeptember 11-ét, viszont rengeteg tényt és információt kihagytak, vagy pontatlanul prezentáltak a dokumentumfilmben, ami zavaró volt.
#22645

49 Jakali onda  (2012)

(1)

akció | vígjáték

Egy kétbalkezes bérgyilkosnőt felbérelnek, hogy ölje meg a híres koreai popsztárt, Cshö Hjont, akit a nő a Paradise Hotelben támad meg, ahová a sztár elvonult a világ zaja elől.... több»

#22646

dráma | thriller

HBO Max

Egy pizzafutárnak ellopják a mopedjét - ezzel pedig a családja megélhetése kerül veszélybe. Hiszen ha nincs munkája, lakhatását is elveszíti. Az egyre fogyó lehetőségek közt az... több»

#22647

romantikus | vígjáték

A Hab a tortán című romantikus vígjátékban Amanda, az androfóbiában szenvedő fiatal nő egy szilveszteri buliban megismerkedik Antoine-nal. A férfiaktól mániákusan félő, s ezért... több»

#22648

49 Lúzerbár  (2012)

vígjáték

Danny és Phil, a két unokatestvér Long Island-re utazik, hogy kisegítse a kocsmát üzemeltető nagybátyjukat. Pete ugyanis egy alkalommal túl sokat ivott és a bár rossz anyagi helyzete... több»

#22649

horror | vígjáték

Damien Booster nyugodtan éli középszerű, ámde sikeres produceri életét, mígnem egy nap feltűnik egy régi szerelem.

#22650

49 Tri  (2016)

(2)

dráma | sportfilm | vígjáték

Film arról, hogy a triatlonosok hogyan küzdik le az akadályokat,  hogy megvalósítsák álmaikat. több»

Szerintem nagyon inspiráló volt, és élvezetes az egész családnak, kellemes vasárnapi időtöltés volt, nagyon jól megírt történet.
#22651

dráma

Annie, Heaven Leigh Casteel lánya egy autóbalesetben elveszítette szüleit. De árván, betegen is ragaszkodik az álmaihoz. Annie tudta, hogy családja múltját kísértő árnyak lengik be.... több»

#22652

49 Segfault  (2017)

(2)

akció | thriller

Egy nő fokozatosan összerakja töredezett emlékeit, miután egy számára ismeretlen városba kerül. több»

#22653

49 Senki szigete  (2014)

(4) (6)

dráma | romantikus | vígjáték

A történetnek három főhőse van, egy szőke menyasszony (), egy taxisofőr (Bánfalvi Eszter) és egy kosaras srác (). A menyasszony szökni akar, a taxisofőr egy távoli szigetre... több»

Török Feri legújabb filmje olyan, mint egy drogos álomutazás, amiben minden lehetséges. Ha lenne a filmművészetben mágikus realizmus, akkor ez lenne az. Ha nyitottak vagyunk experimentális, kissé agyament filmekre, akkor a Senki szigete jó szórakozást nyújthat. Szinte biztos vagyok... több»
#22654

dráma

Cristiana földrengésbiztos építészetből írja doktori munkáját. Szülei jó lánynak nevelték, és ő mindig eleget is tett az elvárásoknak. De mikor az ősök elköltöznek otthonról,... több»

#22655

49 What Now  (2015)

vígjáték

Három fiatal felfedezi a villámrandik világát Los Angelesben...

#22656

thriller

Stephanie, a csinos középiskolai tanárnő titkos viszonyt kezd középiskolai diákjával, James-szel. A fiú azonban pszichotikus, rögeszmés viselkedést mutat, és amikor Stephanie... több»

#22657

49 Shot  (2017)

dráma

Egy töltény. Három élet. Egy átlagos napon Los Angelesben egy válófélben lévő pár és egy tinédzser fiú élete teljesen megváltozik, amikor vártatlanul belekeverednek egy tömeges... több»

#22658

49 Da pen ti  (2020)

fantasy | romantikus

Netflix

Wang Yizhi már gyerekkora óta szerelmes Yizhibe, aki arra készül, hogy végül színt vall, a számításaiba azonban némi hiba csúszik.

#22659

animáció | családi | vígjáték | zenés

Findusz, a fiatal és bátor kandúr otthon után kutatva az öreg Pettson farmján talál menedéket, ezzel egyszer s mindenkorra véget vetve az öregember magányos életének. Egy csodálatos... több»

#22660

49 Gyilkos gyanú  (2013)

(2)

thriller

A Gyilkos gyanú című thrillerben Cate és Harrison egy közös munka során ismerkedik meg egymással, majd hamarosan egymásba szeretnek. Amikor a férfi egy munka kapcsán Tokioóba utazik,... több»

Két építész találkozása és egy túlzottan kedves anyós jelölt és itt még nem is sejtjük, hogy milyen izgalmakat rejthet a történet. Érdemes megnézni még ha előre sejtjük is mi lesz a vége, mert lehet meglepődünk. Annyira nem sablonos.