Filmek

Legjobb dráma filmek

Saját filmes lista készítése
#25941

dráma | rövidfilm

I Play Rocky
#25942

dráma

Egy részben béna arcú és beszédhibás színész ír egy forgatókönyvet, amelyet egy nagy filmstúdió meg akar venni, de nem hajlandó eladni azt, hacsak nem ő kapja meg a főszerepet.... több»

Rendező: Peter Farrelly

#25943

dráma

A fiatal pár, Leyla (Mala Emde) és Tristan (Jonas Dassler) egy távoli szigetre utazik Leyla gyerekkori barátnője, Stella meghívására, ahol hamarosan kiderül, hogy a sziget sokkal... több»

#25945

dráma | thriller

Toni útját követhetjük, attól kezdve, hogy Elliott edzőterem-tulajdonostól vesz bokszedzést, egészen odáig, hogy úttörő női bokszmenedzserré válik, és Payne-t bajnoki... több»

Exit Right
#25946

dráma

Jan Randall halálos rákban szenved, és attól fél, hogy ágyhoz lesz kötve. Elutasítja a gyógyszeres kezelést, és úgy dönt, hogy utolsó napjait egy sátorban éli le a hátsó... több»

#25947

NA Conception  (2022)

dráma

Vic és Ami útnak indulnak, hogy gyermeket vállaljanak, és több sikertelen próbálkozás után in vitro mesterséges megtermékenyítésnek vetik alá magukat. Vajon túléli-e a házasságuk... több»

#25949

akció | dráma | történelmi

Szörnyű háború dúl. Miután elveszítette édesanyját, egy iraki gyermek megpróbál erőt meríteni Fatima történeteiből. több»

#25952

dráma

Thomas, a munkamániás kvantumfizikus úgy gondolja, hogy meg tudja fejteni a világegyetem titkait, csak éppen a saját élete rejtélyeivel és az emberekkel nem tud mit kezdeni. több»

#25955

NA Gateway  (2021)

dráma | krimi | thriller

Egy közalkalmazott próbál segíteni egy egyedülálló anyán, akit frissen szabadult férje újra megpróbál magával rántani az alvilág mélyére. több»

#25956

NA Spørre  (2021)

dráma | sci-fi

Egy fiatal űrhajós az embereiség egyik legveszélyesebb küldetésére indul, ám mielőtt ezt elvállaja, komoly döntést kell meghoznia. több»

Pride: Seven Deadly Sins
#25957

dráma

A történet középpontjában Birdie Moore áll, egy pék, akinek világa kezd összeomlani, amikor családi titkai napvilágra kerülnek. Hogy megmentse örökségét, el kell engednie a... több»