Filmek

Legjobb dráma filmek

Saját filmes lista készítése
#25921

dráma

Johnny Depp és Amber Heard viharos kapcsolata egy drámai, két hónapig húzódó rágalmazási perben csúcsosodott ki, amely azzal zárult, hogy az esküdtszék szerint Heard rágalmazta... több»

#25923

NA 沙漏  (2024)

dráma | romantikus

Blitz
#25924

dráma | háborús

Egy csoport londoni lakos története a brit főváros bombázásának eseményeinek idején a második világháborúban. több»

Rendező: Steve McQueen

Szereplők: Saoirse Ronan

#25925

dokumentum | dráma

Miután mindent elveszített, Desiree Wood új életet kezd mint távolsági kamionsofőr. Egy tiszteletlen női kamionsofőrökből álló csoporttal együtt küzd az életéért az úton. több»

A Tale of Two Christmases
#25927

dráma | romantikus

Emma két különböző karácsonyt él át: az egyiket, amikor a városban marad, és egy új szerelmével ünnepel, a másikat pedig, amikor hazatér a családjához és Drew-hoz. Végre... több»

#25928

dráma

Egy 12 éves kutya elpusztul, de nem akarja elfelejteni a gazdáit, ezért visszatér a kutyamennyországból.

#25929

dráma

Húsz év barátság után Terrance és Noelle végül úgy döntenek, hogy randiznak egymással, de végül szakítanak, amikor Terrance Londonba költözik a munkája miatt. Most, hogy Terrance... több»

#25930

dráma

Augusztus végén a 25 éves Léna Arles-ba érkezik, hogy találkozzon Mariusszal, aki egy korábbi nyaralás alatti románcból ismer. A férfi késik. Miközben várakozik rá, találkozik... több»

#25933

dráma

Dave főként éjszakai műszakban dolgozik taxisként. Az utcákat rója, egy este azonban különös utasa lesz, a titokzatos Cara. Célállomásról célállomsára gurulnak, útjuk pedig egyre... több»

#25934

dráma

#25935

NA World  (2021)

dráma | rövidfilm

Claudette-nek szembe kell néznie a ténnyel, hogy az édesanyja rövidesen meghal. több»