Filmek

Legjobb filmek 2016-től 2016-ig

Saját filmes lista készítése
Így készült: Álomutazó
#29301

A mesemusical készítésének kulisszatitkai! Hogyan kerül színpadra 2017 leglátványosabb magyar mesemusicalje? A grandiózus produkció kulisszái mögé pillanthat be velünk és... több»

#29302

animáció

A Világmesék animációs sorozat alkotói feladatuknak tűzték ki, hogy öt világrész népeinek végtelen mesekincséből jellegzetes történeteket megfilmesítsen. Fontosnak érezzük,... több»

Rendező: Cakó Ferenc, Vargyasi Levente

Szereplők: Őze Áron

#29303

dokumentum

Az egyházak elleni akciók, ezen belül is a katolikus egyház elleni tevékenység különleges helyet foglaltak el az állambiztonság munkájában, a kommunizmus évtizedeiben. A tartótiszt... több»

Rendező: Varga Ágota

#29304

NA Kingsway  (2017)

rövidfilm

A Kingsway Vancouver legnagyobb főútvonala - és mindenkinek az életében más szerepet tölt be.  több»

Rendező: Jeffery Chong

#29305

dokumentum | rövidfilm

A film célja, hogy hazai tájak és utak segítségével visszaadja a Camino-élményt. Három zarándokot követhetünk nyomon. Az ő szemükön keresztül megismerhetjük a tájat, ... több»

Rendező: Boegi Máté

#29306

NA Entropia  (2017)

horror | rövidfilm

Egy idősödő nő boszorkányság révén akarja visszanyerni a fiatalságát.

Rendező: Marinah Janello

Szereplők: Sissy O'Hara

Életünk színekkel
#29307

dokumentum

A műsorban olyan tudósokkal találkozhatunk, akiket lenyűgöz a színek érzékelésének mikéntje, továbbá megismerhetünk különleges embereket, akik szokatlan módokon látják azokat. A... több»

Mária Terézia - Egy uralkodónő hagyatéka
#29308

dokumentum | történelmi

Mária Terézia alatt az osztrák császárság felvirágzott. Dicsőséges, modern, és gazdag országának emlékei a mai napig láthatók Ausztria-szerte. A schönbrunni kastély hűen... több»

Rendező: Georg Riha

Szereplők: Andrea Eckert

A vadászat királyai
#29309

dokumentum

Az oroszlánok előszeretettel vadásznak falkában, s az összehangolt, a csapat erejére építő támadások az esetek döntő többségében eredményesnek bizonyulnak. De ha a falkában való... több»

#29310

dokumentum | életrajzi

A dokumentumfilm arra keresi a választ, mi a közös azokban az alkotókban, akik akár nem a saját nyelvükön is képesek maradandót alkotni. több»

#29311

akció | dráma | kaland | sci-fi

Amikor egy elit osztag parancsnoka felfedez egy belső összeesküvést, a családját brutális körülmények között lemészárolják. A következő célpont ő maga, elindul hát az... több»

A varázserdő
#29312

dokumentum

Peter Rosegger, az egyik leghíresebb osztrák író egy hegyi tanyán nőtt fel. Elbeszéléseiben gyakran mesélt a csodálatos tájról, a tanyát körülvevő erdőről és a benne élő... több»

#29313

rövidfilm

A nem túl távoli jövőben az idegenek invázióval fenyegetik az Egyesült Államokat és a Földet. Robinson elnöknek nehéz döntést kell meghoznia: kockáztat a béke érdekében, vagy... több»

Rendező: Al Hallak

Szereplők: Steve Ray, Sonia Debreczeni

Ode to a Fuckboi
#29314

rövidfilm

A rövidfilm a női barátság szépségét ecseteli.

Rendező: Harry Lindley

Szereplők: Saabeah Theos, Jamie Korn

#29315

dokumentum

A film a közegészségügyi tragédiák megismétlődésének kérdését vizsgálja.

Rendező: Cheng Zhang

Alien Shadows
#29316

thriller

A film története szerint Mark és Sarah megérkezik a Bob Hope repülőtérre. Két héttel később kölcsönzött autójukat üresen találják Nevadában a hírhedt 51-es körzetben. Mark és... több»

#29317

vígjáték

Miután kizárták a hadseregből, Philip "HAWK" Hawkins biztonsági őrként dolgozik szülővárosában, Santa Muerteben, de az új munkája szinte halálra untatja. Amikor végre kezd... több»

Metalhead
#29318

NA Metalhead  (2018)

dráma

A film története szerint egy heavy metal dobos elveszíti a hallását, így kénytelen alkalmazkodni egy néma világhoz. több»

Hamlet
#29319

dráma | vígjáték

A „Hamlet” legújabb értelmezésében a címszereplőt apja szelleme kísérti. London elitjéből a városi földalattiba, a hindu templomokból a hajléktalanok sátorvárosaiba költözik.... több»

#29320

dráma | krimi | rövidfilm | vígjáték

Egy csődbe ment férfi képtelen kifizetni az adósságát, és megpróbálja elhagyni az országot, de úgy dönt, hogy előtte még megszöktet egy szexrabszolgaként dolgoztatott masszőzt.