Filmek

Legjobb filmek 2016-től 2016-ig

Saját filmes lista készítése
#29381

dokumentum

A józsefvárosi lutheránus egyház lelkésze, Bolba Márta amellett, hogy rendszeresen lát el karitatív feladatokat, a társadalmi egyenlőségben is töretlenül hisz. Lelkészi teendői a... több»

Rendező: Takács Mária

Szereplők: Bolba Márta

#29382

NA Gunner  (2024)

akció

A Halálos iramban alkotójának legújabb akciófilmje, amelyben egy családapa megpróbálja megmenteni fiait, Luke-ot és Travis-t egy veszélyes drogbandától. több»

The Wê Anthology
#29383

dokumentum | kaland

Ebben a dokumentumfilmben egy 4 darab festményből álló képsorozat karakterei elevenednek meg és tárják fel képzeletbeli életük titkait. több»

A vádlott vádló
#29384

dokumentum

Filmünk Nagy Imrére halálos ítéletet kimondó bíró, Vida Ferenc életéről szól. A később húsz embert kivégeztető vérbíróra 1942-ben kértek halálos ítéletet hűtlenség vádja... több»

The Best Man Wedding
#29385

NA The Best Man Wedding  (2016)

(1) (2)

romantikus | vígjáték

A Holtunkinglan (The Best Man) franchise harmadik részében visszatérnek a régi szereplők, ezúttal egy váratlanul jött esküvőnek köszönhetően gyűlik össze a kis csapat.

Rendező: Malcolm D. Lee

Láttam a filmet és nagyon tetszett! Végre egy olyan film, amit teljes egészében végig lehetett nézni!
#29386

családi | vígjáték

Amanda egyedülálló anyukaként neveli a fiát, és hogy biztosítsa a jövőjét, egy ravasz tervet eszel ki, amelyhez talán még a karácsoniy ünnepek zsongása is kapóra jöhet. több»

U2: Experience - Élőben Berlinből
#29387

dokumentum

A koncertfilm teljessé teszi az iNNOCENTE + eXPERIENCE élményt. Az eXPERIENCE a korábbi turné folytatása, melynek során a "U2 újra feltalálta az arena show-t" (Rolling Stones). Az... több»

Knight Rider Heroes
#29388

1982-ben az Alapítvány a törvény betartatásáért a kormány kezdeményezésére egy programot indított, hogy harcoljon az olyan bűnözőkkel szemben, akik a törvény felett... több»

Szereplők: David Hasselhoff

Vad Kína: Rejtett világok
#29389

dokumentum

Tibet a Föld legelzártabb és legnagyobb kiterjedésű fennsíkján fekszik, melyet délen a Himalája égig érő vonulata határol. Ezen a kopár, oxigénben szegény tájon csak azok a fajok... több»

Marci kertje
#29390

animáció | rövidfilm

Marci, a városi gamer fiú vidékre költözik szüleivel nagypapa régi házába, Hosszúfalvára. Míg a szülők a romos ház renoválásával foglalatoskodnak, Marci a telefonján játszik.... több»

Sex at the Ski Center
#29391

dokumentum | sportfilm | vígjáték

Amikor kint hideg van, az épületen belül felforr a levegő.

Rendező: Heikki Ahola

Szereplők: Heikki Ahola

A sötétség titkai – Az iskola szelleme
#29392

horror

Arthur, a társai által kiközösített fiú már első éves kora óta él titokban a helyi középiskola falai között. Napjait azzal tölti, hogy egykori osztálytársai után kémkedik …... több»

#29393

dráma | krimi | rövidfilm | thriller

Három barát megszökik a börtönből, ám eljön az a pillanat, amikor egyiküknek sincs többé szüksége a többiekre.

#29394

dokumentum

A dokumentufilm a spanyolországi feminista mozgalom törekvéseit mutatja be, amelynek célja az országban lévő nemek közötti egyenlőtlenség felszámolása. több»

Rendező: Marta Jaenes

#29395

dokumentum

Immár 60. éve, hogy 1958-as “Move it” című dalával Cliff Richard, az egyik legnagyobb brit poplegenda berobbant a zenei világba. Az idén 78. születésnapján október közepén... több»

Rendező: Terence Bulley

Készítette: Mad Dog
#29396

A csapat egy utahi mentős kérésére készít egy eszközt, amellyel baleseteknél kiszabadíthatók az utasok az autókból. Elkészítik egy klasszikus kard speciális változatát is. több»

#29397

dokumentum

A Természetes ellenfény kétrészes portré-dokumentumfilm Nádas Péterről. Az első rész belép Nádas Péter szerzetesi elvonultságába: megmutatja szent-profán hétköznapjait kerti... több»

Mindennapi kenyerünk – Hagyományos és modern pékségek
#29398

dokumentum

A kenyér évezredek óta alapvető tápanyagforrásunk. Hogyan változott a hagyományos receptúra az ipari gyártás megjelenése óta? Miből készül ma a mindennapi kenyerünk? A... több»

#29399

NA Swallowtail  (2016)

horror | rövidfilm | sci-fi

Egy rovarrajogó az egyik alkalommal találkozik egy bizarr idegennel, aki nem tűnik embernek, és aki talán saját maga is vadászik.

Az álcázás nagymesterei
#29400

dokumentum

 Legyen szó ragadozókról vagy zsákmányállatokról, az állatvilágban mindig hasznos beleolvadni a környezetbe, láthatatlanná válni. Az evolúció számos trükköt fejlesztett ki az... több»