Filmek

Legjobb filmek 2016-től 2016-ig

Saját filmes lista készítése
Metalhead
#29361

NA Metalhead  (2018)

dráma

A film története szerint egy heavy metal dobos elveszíti a hallását, így kénytelen alkalmazkodni egy néma világhoz. több»

Hamlet
#29362

dráma | vígjáték

A „Hamlet” legújabb értelmezésében a címszereplőt apja szelleme kísérti. London elitjéből a városi földalattiba, a hindu templomokból a hajléktalanok sátorvárosaiba költözik.... több»

#29363

dráma | krimi | rövidfilm | vígjáték

Egy csődbe ment férfi képtelen kifizetni az adósságát, és megpróbálja elhagyni az országot, de úgy dönt, hogy előtte még megszöktet egy szexrabszolgaként dolgoztatott masszőzt.

#29364

thriller

A film története szerint négy idegen jelentkezik egy programba, amely tudomásuk szerint a betegségük gyógymódját kutatja. A kísérletre egy régi rádióállomáson kerül sor, ahol arra... több»

Szemfényvesztők 3
#29365

krimi | thriller

Hosszú évek után ismét együtt minden idők legzseniálisabb illuzinistái, akiket mindenki csak úgy ismer, hogy a Négy Lovas. De mi lesz a következő mutatványuk? Ez hamarosan kiderül,... több»

#29366

dokumentum

Egy egész estét dokumentumfilm a kultikus Stephen King: Az forgatásáról és a Tim Curry által alakított bohócról, Pennywise-ról. több»

#29367

NA The Silence  (2019)

dráma

Netflix

A film egy különleges képességekkel megáldott fiatal detektív történetét meséli el, aki az első világháború után adottságaival a Scotland Yardot segítette rejtélyes gyilkossági... több»

#29368

NA Azuro  (2021)

dráma | vígjáték

Egy nyár története egy kis faluban, amely mindentől elzárva fekszik a egyek közé ékelődve. Egy baráti társaság mindennapjai megváltoznak, amikor egy ismeretlen férfi érkezik a... több»

OzoneUtazás: Marokkó
#29369

A díjnyertes expedíciós- és útifilm stábja ezúttal Marokkóba látogat. több»

Túl jó barátok
#29370

rövidfilm

Régi barátságokat teszünk próbára. Mi történik, ha megkérjük legjobb barátunkat, hogy segítsen felkészülni egy vakrandira... majd bevalljuk neki, hogy igazából vele randiznánk?... több»

Rendező: Alain Guillerme, Lucas Sensi

Szereplők: Lou Labussiere

#29371

dráma

A film a két író, J.R.R. Tolkien és C.S. Lewis barátságába enged betekintést, melyet írói és hitbéli ellentétek is mérgeznek. A film a II. világháború idején zajlik és... több»

Vikingek kardja
#29372

A vikingeket az elmúlt évezredek legrettegettebb harcosai között tartják számon a történészek – a kor leghírhedtebb fegyverével, az Ulfberht karddal azonban közülük is csak a... több»

Veszedelmes viszonyok: Cápák a delfinek ellen
#29373

dokumentum

Milyen viszonyt ápolnak egymással a cápák és a delfinek, az óceánok eme ikonikus, hosszú ideje egymás mellett élő lakói? A film egy évmilliók óta tartó háború részleteibe avat... több»

Madeleine McCann rejtélyes eltűnése
#29374

dokumentum

Noha Madeleine McCann szülei meg vannak győződve arról, hogy kislányukat nyaralás közben a portugál üdülőhelyen elrabolták, hamarosan rájuk terelődik a gyanú... több»

Red Carpet - Sztárok testközelben
#29375

A tévéműsor adásról adásra bemutatja a celebvilág legaktuálisabb eseményeit, s igyekszik testközelbe hozni a hétköznapok embere számára fényesen ragyogó hírességek távolinak... több»

Beton és kristály
#29376

dokumentum

Budán a Tábor-hegy mélye egy titokzatos alagútrendszert rejt. A belőle nyíló, 2011-ben felfedezett Királylaki-barlang igazi különlegesség: a benne található változatos kristályok... több»

Rendező: Ádám Bence

Túlélni a szigorítottat
#29377

dokumentum

Lisa Ling 2005-ben izgalmas bepillantást adott a nézőknek a Kaliforniai Állami Börtön konfliktusokkal és rasszok közötti villongásokkal terhelt belső életébe. Mi történt azóta az... több»

Fantastic Beasts and Where to Find Them 4
#29378

családi | fantasy | kaland

A „Fantasztikus állatok és hol találjuk meg őket” sorozat negyedik része, amely Newt Scamander kalandjait követi nyomon. több»

Rendező: David Yates

Autonómiák Európában
#29379

dokumentum

A történelemben már a 19. századi magyar nemzetiségi politika is eredményezett autonómiát. A magyar minisztertanács 1849. augusztus 27-én ismerte el Horvátország autonómiáját,... több»

Rendező: Bakos Katalin

A sötétség titkai – Ártatlanság
#29380

thriller

Több tizenéves lány részt vesz egy titkos rituáléban, ahol egy természetfeletti lényt észlelnek. több»