Filmek

Legjobb filmek 2016-től 2016-ig

Saját filmes lista készítése
A vadászat királyai
#29401

dokumentum

Az oroszlánok előszeretettel vadásznak falkában, s az összehangolt, a csapat erejére építő támadások az esetek döntő többségében eredményesnek bizonyulnak. De ha a falkában való... több»

#29402

dokumentum | életrajzi

A dokumentumfilm arra keresi a választ, mi a közös azokban az alkotókban, akik akár nem a saját nyelvükön is képesek maradandót alkotni. több»

#29403

akció | dráma | kaland | sci-fi

Amikor egy elit osztag parancsnoka felfedez egy belső összeesküvést, a családját brutális körülmények között lemészárolják. A következő célpont ő maga, elindul hát az... több»

A varázserdő
#29404

dokumentum

Peter Rosegger, az egyik leghíresebb osztrák író egy hegyi tanyán nőtt fel. Elbeszéléseiben gyakran mesélt a csodálatos tájról, a tanyát körülvevő erdőről és a benne élő... több»

#29405

rövidfilm

A nem túl távoli jövőben az idegenek invázióval fenyegetik az Egyesült Államokat és a Földet. Robinson elnöknek nehéz döntést kell meghoznia: kockáztat a béke érdekében, vagy... több»

Rendező: Al Hallak

Szereplők: Steve Ray, Sonia Debreczeni

Ode to a Fuckboi
#29406

rövidfilm

A rövidfilm a női barátság szépségét ecseteli.

Rendező: Harry Lindley

Szereplők: Saabeah Theos, Jamie Korn

#29407

dokumentum

A film a közegészségügyi tragédiák megismétlődésének kérdését vizsgálja.

Rendező: Cheng Zhang

Alien Shadows
#29408

thriller

A film története szerint Mark és Sarah megérkezik a Bob Hope repülőtérre. Két héttel később kölcsönzött autójukat üresen találják Nevadában a hírhedt 51-es körzetben. Mark és... több»

#29409

vígjáték

Miután kizárták a hadseregből, Philip "HAWK" Hawkins biztonsági őrként dolgozik szülővárosában, Santa Muerteben, de az új munkája szinte halálra untatja. Amikor végre kezd... több»

Thingdom
#29410

NA Thingdom  (2018)

animáció | fantasy | kaland

Lucas, egy 12 éves fiú beleesik egy furcsa örvénybe a Csendes-Óceánon. Amikor felébred, egy különleges világban találja magát: Thingdom-ban, amely az a hely, ahova azok a dolgok... több»

Rendező: René Castillo

Szereplők: Javier Lacroix

#29411

horror

Horrorantológia, amelyben az egyes rövidfilmeket egy rémisztő Mikulás figurája kapcsolja össze.

#29412

dráma | krimi | misztikus | thriller

Egy mindent látott ügyvéd élete legnagyobb védelmi eljárása előtt áll.

Rendező: Ben Affleck

Szereplők: Ben Affleck

The Swimmer
#29413

NA The Swimmer  (2018)

dráma

Egy adrenalinfüggő élete, aki a járja a világot, hogy ráleljen a legvadabb folyóra, ahol kajak és mindenfajta védelem nélkül úszhat. De van ott még valami sokkal mélyebb is, ami arra... több»

#29414

dokumentum | dráma | életrajzi

A film egy olasz fiú történetét dolgozza fel, aki egy indiai börtönből próbál kiszabadulni.

Rendező: Adriano Sforzi

Runes
#29415

NA Runes  (2018)

akció

A film története a szent misszióra vállalkozó keresztes lovagok egy maroknyi csoportját démoni erők támadnak meg... több»

Boku no saboten
#29416

dráma

Egy fiatal alkalmazott gyűlöli a főnöknőjét, de lassan megismeri annak női oldalát, és kialakul benne a vonzalom. több»

#29417

NA Going Dark  (2018)

dráma

A film története szerint egy fiatal vadvízi edző megkísérli elrejteni komoly betegségét, és arra vállalkozik, hogy végigvezeti barátait egy hosszú és vad folyószakaszon. több»

#29418

krimi | misztikus | thriller

Alan Doran, a sheriff egy kisvárosba érkezik, ahol gyilkossági ügyben kezd el nyomozni. Alan hamarosan rájön, hogy a kisváros lakói szörnyű, sötét titkot rejtegetgetnek. több»

#29419

életrajzi

A munkanélküli Nonato úgy dönt, hogy látványosan fog tiltakozni a rossz gazdasági helyzet ellen, és elrabol egy repülőgépet. A pilóta szemei előtt csak egyetlen cél lebeg, hogy... több»

Rendező: Marcus Baldini

Repression
#29420

dráma

Marianne, a terapeuta Skócia távoli vidékére költözik, ahol megismer egy tízéves kislányt, Mannyt, aki azt állítja, hogy képes befolyásolni a jövőt.    több»