Filmek

Legjobb filmek 2015-től

Saját filmes lista készítése
#32381

dokumentum

1964-ben a Széchenyi házaspár fontos megbízatást kapott a kormánytól, kenyai vadászatra küldték őket, hogy pótolják a Nemzeti Múzeum 1956-ban részben megsemmisült tárlatának... több»

Rendező: János Lerner

Déli-Georgia, a pingvinek városa
#32382

dokumentum

Az Antarktisztól nem messze magasodik egy hatalmas, hegyekkel teli sziget. A Déli-óceán viharainak kitett földdarab igen zord és barátságtalan, mégis minden évben sok millió pingvin... több»

A Bakony szikláin, hegymászás mindenkinek
#32383

dokumentum

A Bakony egy igazán magyaros középhegységünk. Lankás vonulatai vad szurdokvölgyeket rejtenek - egy felfedezésre váró zárkózott szépség. Ám azt kevesen tudják, hogy e... több»

Extrém iskolák
#32384

dokumentum

A műsor a legkülönlegesebb iskolákat mutatja be szerte a világon kicsi és nagy nézői számára. A három részes sorozat 8 és 17 év közötti fiatalokat kísér végig egy átlagos... több»

#32385

dráma | rövidfilm

Két együtt ebédelő férfi egy komoly témát vitat meg...   több»

Dodók hősei
#32386

dokumentum

Történetek a világ minden tájáról nehéz helyzetben levő állatokról és bátor férfiakról és nőkről, akik mindent megtesznek, hogy segítsenek rajtuk. több»

Rózsa Miklós a filmzenekirály
#32387

dokumentum

A háború kitörése Kordáékkal együtt az Egyesült Államokba kényszeríti, ahol végül Rózsa megállapodva éli filmzeneszerzőként életét. Óriási karriert befutva 1945-ben kap... több»

Így látták ők – szemtanúk Hamvas Béláról
#32388

dokumentum

A filmben még élő (kivéve Dúl Antalt, aki idén februárban hunyt el) szemtanúk mesélnek Hamvas Béláról, olyanok, akik személyesen ismerték őt vagy mint családtag, vagy mint... több»

A föld nyeli el
#32389

dokumentum

A kárpátaljai Aknaszlatina, az egykori neves bányászváros, mára a pusztulás szélére került. Az immár évtizedek óta elhagyott sóbánya miatt szaporodó földbeomlások magát a... több»

Rendező: Zsigmond Dezső

#32390

dráma | rövidfilm

Débora egy 11 éves siket lány, akire mindig a 18 éves bátyja vigyáz. több»

#32391

akció

Egy káoszba fulladt világban egy fiú magatehetetlenül, a halál küszöbén találja magát, azonban egy váratlan pillanatban egy titokzatos lány érkezik a segítségére.

#32392

dokumentum | rövidfilm

Egy idős férfi a kamerájával a hegyekben kutat, amiről egy rendező filmet készít.

Rendező: David Muñoz

#32393

dokumentum

A dokumentumfilm az Acadia Nemzeti Park fennállása második évszázadának kezdetén játszódik. Bemutatja, hogyan próbálják átmenteni a természeti kincseket a jövő nemzedékek számára. több»

Rendező: David Shaw

#32394

családi | dokumentum

A film felhívás mindenkihez, hogy fogadjuk el azokat az embereket, akik az arcukat érintő súlyos betegségekkel kénytelenek együtt élni.

A norvég fjordok csodálatos világa
#32395

dokumentum

A norvég fjordok Európa legdrámaibb tájképei közé tartoznak. Hideg, sötét vizeik azonban meglepően gazdag és színes élővilágnak adnak otthont: hatalmas hidegvízi korallzátonyok,... több»

Idegen pályán
#32396

dokumentum

2012-ben az angol fővárosban élő Kondor Gábor eldöntötte, hogy egy magyar hölgyekből álló kézilabdacsapatot toboroz. 2013 februárjában megalakult a London Angels HC, amely nemcsak a... több»

Házasság és balítélet
#32397

valóságshow

Megismerhetünk három párt, akiknek a története bár különböző, mégis mindannyiuk életében található egy közös pont: családjaik ellenzik a házasságukat. Samantha és Eugene... több»

#32398

A posztapokaliptikus világban a víz az arannyal válik egyenértékűvé, és Rhondának vizet kell szállítania egy haldokló városba. Közben saját sötét múltjával és a vérszomjas... több»

#32399

horror

Rosszindulatú szellemek tartanak rettegésben egy családot, akik paranormális tevékenységekkel foglalkozó szakértőkhöz és egy elfásult paphoz fordulnak segítségért.

Midare uguisu
#32400

Juzaburot, a híres tolvajt elárulják, csapatát lemészárolják. A félig holtan magára maradt férfi megmenekül, évekkel később pedig tervet sző megmentője fiának megsegítésére.   több»

Rendező: Hidenori Inoue