Filmek

Legjobb filmek 2001-től 2010-ig

Saját filmes lista készítése
#35481

vígjáték

A káosz a köbön című filmben egy fergeteges buli utáni reggelen Jack és barátja Travis arra ébrednek, hogy a ház romokban hever, s két barátjuk furcsa körülmények között meghalt.... több»

#35482

34 Polterheist  (2018)

(1)

horror | krimi | vígjáték

Két gengszternek 72 órája van arra, hogy kiderítsék, hol van a főnökük által eldugott drogpénz. Az egyetlen probléma ezzel csupán az, hogy megölték a főnöküket, így sürgősen ki... több»

#35483

horror | thriller | vígjáték

Hogy helyrehozzák házasságukat egy fiatal pár úgy dönt, hogy eltölt néhány napot a hegyekben. Ám még csak nem is sejtik, milyen halálos veszély vár rájuk.

#35484

horror | thriller

Mi lenne, ha csak öt napod lenne rájönni mindenre? több»

#35485

horror

Egy csapat egyetemi hallgató Bigfoot legendája után indul, ám amit találnak, az nem csupán a teremtmény, hanem valami sokkal ördögibb, amely az erő mélyén lakozik. több»

#35486

34 Brackenmore  (2016)

horror | misztikus | thriller

Kate kénytelen hazatérni egy dél-írországi faluba, amely sötét titkokat rejteget. több»

#35487

34 I Am Hooligan  (2016)

(1)

akció | dráma

Egy fiatal londoni srác agyát szinte teljesen kimossák a haverjai, és elhitetik vele, hogy az egyetlen kiút a keserves életéből, hogy ha futball-huligán lesz, és verekedni fog a... több»

egy rosszabb változatú Futball faktor
#35488

horror | vígjáték

Teliholdkor egy barátságos, jámbor farkas egy vérszomjas férfivá változik, aki iszonyú vérontásba kezd a hollywoodi hírességek házaiban.

#35489

34 A csalétek  (2010)

(2)

akció | krimi | vígjáték

TV-ben (Tv Paprika, csütörtök 01:33)

Guido Carboni, a montreali maffia könyvelője egy akciót követően a fiatal hadnagy, Pudent Poirier karjaiban leheli ki lelkét. A titkosszolgálat főnöke szerint halála előtt a férfi... több»

A történet menthetetlenül bugyuta, ami megmentené, az a jó humor, de sajnos azt sem találtam benne. A párbeszédek laposak, szinte sértő, hogy ez a film megjelent. Inkább sétáltam volna egyet helyette.
#35490

34 Tell  (2007)

(1)

vígjáték

Tell Vilmos, a svájci mesék legkedveltebb hőse valójában csak egy osztrák kalandor, aki svájci útlevélre vágyik. Mikor a földjükért aggódó nemesektől azt a feladatot kapja, hogy... több»

nem tudom elképzelni, hogy milyen lehet a svajci humor, mert nekem ez egyáltalán nem tűnt szórakoztatónak. ezen tényleg nevet valaki?
#35491

akció

Max, miután otthagyta korábbi kick-box világbajnok életét, hogy újradefiniálja magát világszínvonalú fotósként, úton van a legjobb teniszsztár és sportoló Suzy Blaine... több»

#35492

road movie | sci-fi

Egy VHS kazettáról bebizonyosodik, hogy a rajta található felvételen a mennyországba vezető út látható. Egy férfi elindul, hogy felkutassa az átjárót, ez az út azonban egyáltalán... több»

#35493

horror

A My Little Sister című horrorban Igor fiatal korában szörnyű traumát volt kénytelen elszenvedni: húga miatt elveszítette szeretett apját. Felnőve a fiú megpróbál új arcot faragni a... több»

#35494

horror

Egy öngyilkos hajlamú férfi számára hatalmas kihívás ígérkezik, meg kell védenie egy édesanyát és gyermekeit néhány kegyetlen gyilkossal szemben. több»

#35495

horror | thriller

Egy fiatal nő férjének halálának évfordulóján öt lány egy kis kunyhóban tölti a hétvégét, hogy segítsenek barátjuknak túllépni a tragédián. Az éjszaka előrehaladtával... több»

#35496

horror

Egy halálos vírus terjedése a kihalás szélére sodorta az emberi fajt. Nick és John magányos farkasként járják a vidéket, hogy menedéket találjanak, útjuk azonban cseppet sem... több»

#35497

horror

Négy tolvaj egy elhagyatott házban talál menedéket, ahol egy pentagram csapdájába esnek. A menekülésnek azonban ára van, ha elfutnak, egy démoni erőt szabadítanak magukra. több»

Az alapötlet egyáltalán nem rossz, de aztán jön a kivitelezés és bumm... felesleges időpazarlás.
#35498

34 Betrothed  (2016)

thriller

Egy hétköznapi bevásárlás percek alatt rémálommá változik, mikor egy elmeháborodott család elrabol egy fiatal lányt, Audra-t. A lány a sivatagban találja magát, ahol a beteges... több»

#35499

34 Ominous  (2011)

dráma | horror

Amikor Callahan-ék családi kiruccanásra indultak a hegyekbe, még csak nem is sejtették, hogy démonaik is követik majd őket. több»

#35500

horror | thriller

Grace és Serena testvérek, akiket gyerekkorukban szadista apjuk bántalmazott. Az apa halála után a lányok úgy döntenek, hogy boszorkány fortélyok segítségével hozzák vissza a... több»